πριν λιγο καιρο μου εγινε προταση να κανω μια εβδομαδιαια εκπομπη στο ιντερνετικο σταθμο radio jinx, οποτε αυτη την πεμπτη στις 8μμ με 10μμ μπορει οποιος θελει να με ακουσει!
η εκπομπη θα ειναι θεματικη, ισως οχι παντα, αλλα την πεμπτη θα εχει θεμα την κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα αυτους τους μηνες
μουσικα θα κινειται απο μεταλ μεχρι τζαζ και απο κλασσικη μεχρι μαντιναδες που λεει ο λογος, ουσιαστικα οτι μου μπει στο ματι την καθε φορα, αλλα για να μην σας παραπλανω σιγουρα θα δινω βαση στο μεταλ
αυτα, οποιος ακουσει μου λεει και την αποψη του εδω αν θελει, την παρασκευη θα ποσταρω το playlist
κοπιαστε λοιπον στις 8μμ στο http:jinx.listen2myradio.com
το μενου εχει πρωτη ωρα με διαφορες επιλογες κυριως μελωδικου χαρντ ροκ/μεταλ και η δευτερη ωρα ειναι θεματικη, μια ιστορικη αναδρομη στις σχεσεις Ελλαδας - Τουρκιας απο το Βυζαντιο μεχρι σημερα συνοδευομενη απο ενδιαφεροντες επιλογες που ταιριαζουν στο κλιμα.
ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ: προς αποφυγην παρεξηγησης δεν κανω πολιτικη στο αφιερωμα αυτο
το Worls Apart, μια εμπειρια ζωης, κανει την τεταρτη εμφανιση του στα ηλεκτρονια του διαδυκτιου και συνταρασσει το παγκοσμιο γιγνεσθαι!
συντονιστειτε λοιπον στο http://jinx.listen2myradio.com σημερα στις 8μμ και για δυο ωρες κανετε ενα απαραμιλλο ταξιδι σε νεους αλλα και γνωριμους μουσικους οριζοντες!
Σημερα πεμπτη 17/6, η πεμπτη εκπομπη μου θα παιξει στο Radio Jinx. Λογοι για τους οποιους πρεπει να την ακουσετε!
ειναι η πιο φιλοδοξη ραδιο εκπομπη εβαρρρ (ισως κοντραρεται μονο με το war of the worlds του Ορσον Γουελς)
μου πηρε αρκετες ωρες να την ετοιμασω, οποτε πρεπει να την ακουσετε ΟΛΟΙ
ειναι η τελευταια για το καλοκαιρι. Ξανα απο Σεπτεμβρη.
ειναι 100% βασισμενη σε επικο και παραδοσιακο χεβυ μετσαλλλ
παρουσιαζεται μεσα απο μια επικη ιστορια περιπετειας, δικιας μου παραγωγης
απο Liege Lord μεχρι Doomsword και απο Manowar μεχρι Τokyo Blade, ακονιστε το ατσαλι σας γιατι πλησιαζει η ωρα που Εκεινος θα εκπληρωσει την προφητεια για το μελλον της αυτοκρατοριας της Ερρεντορ…
Σημερα στο Radio Jinx στις 8μμ και για κατι παραπανω απο δυο ωρες… το επος ζωντανευει!