Μάλλον δεν κατάλαβες ο άνθρωπος μας έβαλε όλους μέσα προκειμένου να πάρει από όλους από 5 ευρώ και στα @@ του αν το μαγαζί παίρνει 200 άτομα και μπήκανε 300. Όση καλή διάθεση και τάξη να ακολουθήσει ο κόσμος όταν είναι υπεράριθμος είναι απλά υπεράριθμος, δεν φταίει ο κόσμος!
Λογικό να τσαντιστεί ο Turner αλλά με τον παπάρα τον κυρ Νίκο και την καταπληκτική του οργάνωση, του δόγματος:
«Τα φράγκα να πάρουμε και άσε τον κόσμο να βουρλίζεται».
kala to pr, tou kyr nikoy - pou to baneis ?
tespa, oligon me kaiei o kyr nikos san atomo, poly apla - epeidy mono apo kyr nikous kai kyr NR ktl ktl - paizei na blepoume tpt tis prokophs, giauto klaigomai…
to neo revma kanei sympathitikes organwseis - den exw problhma. o de pristas tous aksizei ta $$ tou.
to kokalistain - den asxoleite kan … i osi ta kanoun ekei - dioti exoun tous kraxtes twn MME !
Λογικό;;; Σειρούλα;;; Τι είναι αυτά;;; Ποιός θυμάται την αξέχαστη μέρα (για πολλούς λόγους) με τον Hansi Kursch και τον Jon Schaffer στο Rock City της Αθήνας; Το 99 ήταν νομίζω… Έπεφταν κορμιά για μια υπογραφή, μέχρι και η τζαμαρία έσπασε…
Δεν μου λες Karja, κάτι μου λέει πως εσύ θα ξέρεις.
Ο Midnight έφτασε Ελλάδα; Του επέτρεψαν να ανέβει σε κανα αεροπλάνο ή θα τραγουδήσουμε εσύ και εγώ αυριο;;;
Και καλά για σένα δεν ξέρω αλλά αν περιμένεις από μένα σώθηκες!!!
1η Μαρτίου 2004, Turner-Hughes στο τότε Ρόδον. Γεμάτο δεν έπευτε καρφίτσα. Βαράνε οι γερόλυκοι και τελειώνουν. [/quote]
Mιά μικρή παρέμβασή φίλε old nick…Σε μιά κορυφαία ερμηνεία του Glen (και ειδικά στο Mistreated , ραγίσαν οι τοίχοι , απ` τη μεγαλειώδη φωνή) άλλα το Ροδο δεν ήταν γεμάτο, άλλα μισοάδειο…
Να σου θυμίσω ,ότι δεν ήμασταν σαρδέλες , όπως UFO +Roth, ή Mosnster Magnet, άλλα ακροβολισμένοι αραιά…
Στο revenge , ¨ηταν όντως η κατάσταση απελπιστικά , γιά να τσακώσουν τα λεφτά…
ΟΚ, ίσως να έχεις δίκιο ίσως επειδή το περίμενα πιο άδειο αφού ήταν και Δευτέρα, ναι τώρα που το λες δεν ήταν ασφυκτικά γεμάτο αλλά όχι και μισό άδειο!
Ήμουν στο ύψος των μπαρ πιο κοντά στο δεξί υπήρχε και εκεί κόσμος αλλά κινούσουν άνετα προς το μπαρ. Εντάξει η καρφίτσα λίγο υπερβολή αλλά εξακολουθώ να μην το λέω μισό άδειο…
Karja περιμένω απάντηση για τον Mid.
Δεν μπορεί κάτι θα ξέρεις εσύ?
Πριν λίγο μου παν ότι ερχόταν σήμερα μέσω Παρισίων!
τι μου θύμησες τώρα…όταν είδα τι παιζόταν στο revenge,έδωσα σε ένα φίλο τα σύνεργα για τα αυτόγραφα κι έφυγα,πραγματικά δεν άντεχα…
ήμουν τυχερός και πήρα τη τζίφρα του glenn…
Δε γνωρίζω επί του θέματος της Didi, αλλά ξέρω καλά, ότι μία επιχείρηση (η όποία ΔΕΝ πουλάει μετοχές της, π.χ. υπό πώληση ή στο χρηματιστήριο), τη συμφέρει να βγαίνει ζημιογόνα (με υπερκοστολογίση και “κρύψιμο” εσόδων) για να μη φορολογείται από το κράτος…
Τότε, ειδικά στους παραέξω, δε διατυμπανίζεις τα κερδή σου, αλλά μιλάς πάντα για χασούρα.
Δε λέω ότι η Didi κάνει κάτι τέτοιο, αλλά Karja_Kurunen αν η πληροφόρηση σου είναι από τη Didi, θα σου πρότεινα να μην τις πιστεύεις 100% (ακόμα και αν φαίνονται ειλικρινείς)
Σύμφωνα με Ελευθεροτυπία, από το ΙΝΚΑ υποστηρίζουν ότι αν η DIDI κρατήσει τα λεφτά της απόδειξης κατά την επιστροφή των χρημάτων, τότε αν μαζευτούν 500 άτομα θα κινήθουν δικαστικά για την επιστροφή αυτών των χρημάτων.
Make up your minds. Just in case anything goes wrong…
Φίλε μου άντε μάζεψε 500 άτομα για να κινηθούν δικαστικά. Ποιός θέλει να μπλέξει για 10 ευρώ? Εγώ ή εσύ? Στο σύνολο βέβαια μαζεύονται 500000 ευρώπουλα αλλά ποιός θα καθήσει να τα κυνηγήσει?
Φίλε μου άντε μάζεψε 500 άτομα για να κινηθούν δικαστικά. Ποιός θέλει να μπλέξει για 10 ευρώ? Εγώ ή εσύ? Στο σύνολο βέβαια μαζεύονται 500000 ευρώπουλα αλλά ποιός θα καθήσει να τα κυνηγήσει?[/quote]
σωστο.
αλλα φαντασου απο τα 20000(?) ατομα να βρεθουν 500 καυλομενοι
Δε μαζεύεις εσύ 500 άτομα, εσύ απευθύνεσαι στο INKA και αυτό περιμένει να μαζευτούν minimum 500. Υποθετω ότι μετά, τα δικαστικά έξοδα, γίνονται ελάχιστα για όποιον συμμετέχει, όλη τη δουλειά την κάνει το ΙΝΚΑ και τα λεφτά επιστρέφονται ΜΟΝΟ για όσους κινήθηκαν δικαστικά (δηλαδή αυτούς που δεν ήταν χάνοι και κορόιδα και απευθύνθηκαν στο ΙΝΚΑ). Οι υπόλοιποι ας κινηθούν νομικά μόνοι τους…
Πάντως μη θυμώνεται που οι διοργανώτριες εταιρείες κάνουν ότι κάνουν. Βρίσκουν και τα κάνουν…
prosopika den prokeitai na kano kanena parapono an den kanei festival ksana i didi music… outos i allos, an einai na fernei poura, toulaxiston na fernei ta sosta… :lol:
kapoia mera… [-o<