Με αφορμη συναυλιες που αναμενονται,συναυλιες που εχουν γινει και γενικοτερα καποια πραγματα που γνωριζω για αντιστοιχα γεγονοτα στο εξωτερικο θελω να θεσω καποια ερωτηματα…
- Rockwave Festival : 10 ιουλιου- Guns n Roses… απο ποτε ενα gig μιας μονο μπαντας (οσο μεγαλη και αν ειναι) χαρακτηριζεται ως φεστιβαλ???Αληθεια special guests ποιοι θα ειναι???η μηπως δεν θα υπαρχει αλλη μπαντα κατω απο τους guns???Για σκεφτειτε…ποσες φορες εχετε παρει εισητηριο που αναφερει καποιυς δηθεν special guests και ποτε δεν τους εχετε δει??..Υποτιθεται οτι στην τιμη του εισιτηριου συμπεριλαμβανεται και η πληρωμη της οποιας καλεσμενης μπαντας…σε περιπτωση που δεν δουμε special guests τα χρηματα αυτα που θα καταληξουν??? (ξερω ξερω κανω λιγο τον χαζο)
2)Στον roger waters πηγατε πιστευω…μηπως διαβασατε το δελτιο τυπου της διοργανωτριας εταιριας που ανακοινωνε το μεγαλο αυτο γεγονος???Ανεφερε κατι “εξωγηινα πραγματα”…εναν “ήλιο” που θα φωτιζε τον ουρανο…γιγαντοοθονες υψηλης ευκρινειας…μηπως τα ειdατε εσεις γιατι εγω δε τα ειδα…και βεβαια ο προτζεκτορας που επαιζε στην σκηνη δεν ηταν οι γιγαντοοθονες που περιμενα να δω δεξια και αριστερα της σκηνης…οποιος ειδε φωτογραφιες απο το εξωτερικο ξερει τι εννοω…και ολα τα παραπανω ανακοινωθηκαν και σε περιοδικα και εφημεριδες…
Αμ το αλλο…στο δελτιο τυπου καθως και στο site της διοργανωτριας εταιριας ανακοινωθηκε ως τιμη εισιτηριου στο ταμειο τα 55 ευρω…ξερω ανθρωπους που πληρωσαν 60 ευρω στο ταμειο…επισημοποιηση του μαυραγοριτισμου δηλαδη…
(παλι καλα που ο ροτζερ ηταν θεος)
3)Ακυρωση rolling stones και εξαργυρωση των εισιτηριων απο 5 αυγουστου…δεν ξερω την νομοθεσια αλλα μου φαινεται οτι δεν ειναι και πολυ νομιμο αυτο…οι διοργανωτες θα επρεπε αμεσα να επιστρεψουν τα χρηματα στους δικαουχους…
4)Σεπτεμβριος 2006 Placebo 45 ευρω και Pearl Jam 52 ετρω…100 ευρω δηλαδη σε ενα μηνα για να δω δυο μπαντες που μου αρεσουν…κοινως αν εισαι για παραδειγμα ανεργος,φοιτητης,μισθωτος με 600 ευρω μηνιαιως κτλ οι συναυλιες αυτες ειναι ειδος πολυτελειας (το ιδιο ισχυει και για τις προαναφερθεισες…Αληθεια ακουσατε τιμη εισιτηριου για Red Hot Chili Peppers στην Βαρκελωνη???το αστρονομικο ποσο των 25 ευρω…Κ μην ακουσω μπουρδες οτι εδω δεν μαζευευται κοσμος και γιαυτο ειναι τοσο ακριβα τα εισιτηρια…ας εβαζαν placebo με 25 ευρω και θα γεμιζε το terra vibe…
αλλα θελουμε και την παταμε ολοι μας…ολο λεω οτι δεν θα ξαναπατησω σε συναυλια γιατι ενιωσα μαλακας που αλλα μου εταξαν να δω και αλλα ειδα…αλλα τελικα παντα την ξαναπαταω…