''eφυγε'' ο βασιλης τσιβιλικας

Kαλος ηθοποιος,εβγαζε γελιο πραγματικα,αρα θεωρω οτι ηταν αδικημενος και αυτοαδικημενος με εμμονη σε συμμετοχη σε βιντεοταινιες και επιθεωρησεις.Κριμα για τον ανθρωπο,δεν ηταν και μεγαλος σε ηλικια.

R.I.P

το είχα βάλει στο θέατρο.

τις ώρες που εχω γελάσει με τον τσιβικιλα δεν μου τις έχει προσφέρει κανένας άλλος και ούτε πρόκειται.ευχαριστώ.
αντίο

κριμα ρε γμτ. πολυ γελιο στο θεατρο. :frowning:

Φοβερός κωμικός, πραγματικά κρίμα, ο Θεός ας τον αναπαύσει…

ολόκληρες παραστάσεις.

[B]Πως να κλέψετε τους κληρονόμους σας[/B]

[B]Οχι Τωρα Αγαπουλα[/B]

[B]Μεθυσμενα Κουφετα[/B]

[B]Χρήματα Φαντάσματα[/B]

*δεν μπορώ να βρω το θεϊκό [B][I]"Ότι πείτε υπουργέ μου "[/I][/B]

Δεν ειμαι καθολου φαν αλλα RIP και κριμα γτ δεν ηταν μεγαλος.

Ας αναπαυτεί εν ειρήνη. Δεν ήταν και πολύ μεγάλος σε ηλικία. Κρίμα. Και πολύ καλός κωμικός. Έχω γελάσει ατελείωτα με τα θεατρικά του…

…κιεγώ εκεί έγραψα, όπως και νάχει καλό ταξίδι, και λόγω του ότι μας χάριζε το γέλιο, το χαμόγελο μπαίνει δικαιοματικά:):!:

ωραιος τυπος αλλα ακομα καλυτερος στη δουλεια του, πιο μικρος ανηκε σε μια κατηγορια κωμικων που τους λατρευα οταν εβλεπα θεατρα ή επιθεωρησεις, ας αναπαυτει εν ειρηνη, μου ειχε προσφερει απειρες στιγμες γελιου!

απιστευτος ηθοποιος
δεν ηξερα οτι ηταν τοσο μεγαλος
ειχε ενα χαρακτηριστικο χαμογελο και τον δικο του κωμικο τροπο
R.I.P

το είχαμε παράδοση με τον αδερφό μου να πηγαίνουμε ΚΑΘΕ χρόνο τα χριστούγεννα σε παράστασή του. Σε μία (αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν το “όχι τώρα αγαπούλα”) γελάγαμε τόσο πολύ που οι μπροστινές κοκόνες με τις γούνες μας έκαναν παρατήρηση. αν με το γέλιο κερδίζεις χρόνια εγώ αυτή τη στιγμή οφείλω στον Τσιβιλίκα αθανασία και αν μπορούσα θα του την έδινα. αυτά. να είναι καλά εκεί που είναι.

Από τις πιο συμπαθητικές φιγούρες στον χώρο, κρίμα.

Άπειρο γέλιο!!! Κρίμα ο άνθρωπος :frowning:

R.I.P.

Αν και δεν ειμαι και πολυ φαν των επιθεωρησεων που εκει ασχολουνταν περισσοτερο,ηταν οντως πολυ καλος κωμικος,αλλα πανω απο ολα μου φαινοταν πολυ συμπαθης σαν ατομο,οσο τον παρακολουθησα σε συνεντευξεις κτλ.Πολυ κριμα γιατι δεν ηταν και πολυ μεγαλος σε ηλικια.Ψιλοσοκ το οτι πεθανε ετσι τελειως ξαφνικα