Eκφράσεις που σας την σπανε

Διαβασα ολο το θεμα και δεν εχουν αναφερθει οι top εκφρασεις “για τον πουτσο (καβαλα)” και "δεν την παλευω (καστανο).Πως σας φαινονται?

Χάλια…ειδικά οι πρώτη.Πληροφοριακά,στη Ισπανία θεωρίτε θετικό όταν λες ότι αυτό είναι ‘για τον πούτσο’.

Επίση.σιχένομαι το ‘κάτσε να μεγαλώσεις’ όταν το λέει κάποιος που είναι μόνο 2 χρόνια μεγαλύτερος μου.Έλεος ρε,έλεος…

Έτσι πές τα!!
Επίσης σιχαίνομαι το :“Τί κάνεις ρε δικιά μου?!”:? :?

Σιχαίνομαι να ακούω εκφράσεις από γυναίκες:άραξε ρε μαλ#@α, άντε και $#μήσου…κ.α
ξενωρώνω απίστευτα…!!!

Γυναικα να λέει στα “αρχ… μου”, “στον που… μου” και άλλα γαλλικά

+1

Ελεινα ομως…

Κατω ο ρατσισμος του να μην βριζουν οι γυναικες.:stuck_out_tongue:

Έτσι!!Φαλοκρατικά γουρούνια!

+1.000.000

Ειδικά από κάτι μαλακισμένα emo κοριτσάκια ηλικίας 14-16 ετών…

απίστευτη ξενέρα…

Μπα,γιατί,σας πονάει να σας απαντάνε με τον ίδιο τρόπο που τους μιλατε?Δλδ όταν εσείς βρίζεστε η πείτε σε κάποια κοπέλα να π$ει να γ%^&θεί,αυτό είναι οκ επειδή έχετε ένα πέος ανάμεσα απ’ τα πόδια???Έλεος όμως…#-o #-o [-X [-X

Βασικά όπως και να το κάνουμε μια γυναίκα δεν μπορεί να λέει στ’ @ρχι#!@ μου…
Είναι πρακτικό το ζήτημα

Οκ,θα σου 'πεί όμως ‘στο μουνί μου’,ή ‘άντε γασμίσου’…νομίζω καταλαβένεις τι ενοώ.:wink:

γιατι ρεδ πυραμιδ εσυ δν εχεισ πεοσ???αρχισεσ τισ αποπσεισ περι ισοτητασ!!!ρε τρομπετα 8α 8ελεσ να ναι η γκομενα και να σου λεει ρε καριολαρα ελα να μου γλειπσεισ την κωλοτρυπιδα μ???

Ενα δικιο τ εχεισ αλλα κ εμεισ αν8ρωποι ειμαστε κ μπορει ν 8ελουμε ν βρισουμε, δν λεω ν τ 3εφτυλισουμε κ τελειωσ αλλα ντα3 μ μετρο.

:lol: :lol:

Μορφη!

Σοφια με εκνευριζεις… :lightsabre:

φίλε red pyramide εγώ σε κοπέλα δεν έχω μιλήσει έτσι ποτέ…
αλλά όσο και να το κάνουμε αφού οι γυναίκες θέλουν να το παίξουν και πιο ανώτερες από εμάς ας αρχίσουν πρώτα από τις εκφράσεις τους…:wink: :wink:

καμιά κοπέλα δεν το παίζει ανώτερη,όχι τουλάχιστον από αυτές που ξέρω.και δεν είμαι από αυτούς που το βρισίδι μου προκαλεί αποστροφή.το να λές ότι δεν σου αρέσουν οι βρισιές το δέχομαι όσο κι αν δεν συμφωνώ,το να αρνήσαι το δικαίωμα αυτό σε 1 άνθρωπο ή το να το περιρίζεις σε μια ομάδα,καταντάει κόμπλεξ και το θεωρώ απαράδεκτο.:wink:

άλλο να μη μου αρέσει και άλλο να το περιορίζεις εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο…
ούτε εγώ με αυτέςπου κάνω παρέα βρίζουν και το παίζουν ανώτερες (υπάρχουν γενικά όμως πολλές) έτσι γενικά το λέω για αυτές που το κάνουν…
σεβαστές όλες οι απόψεις και η δικιά σου και η δικιά μου…:smiley:

+1 δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα:D

“που σαι ρε bro”,“ελα ρε man”
και το γελιο “χ0χα0χα0χα0χ0αχ0χα0”…