Eκφράσεις που σας την σπανε

Γενικά ρε παιδί μου είναι τελείως αντιαισθητικό να βλέπεις μια γυναίκα να βρίζει λες και βρίσκεται στη λαχαναγορά.
Η γυναίκα πρέπει να είναι θηλυκό με όλη τη σημασία της λέξης…
Ακόμα και το πιο απλό “έλα ρε μαλάκα…” είναι ανεκδιήγητο, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ…
Anyway…

Μου τη σπαει το “πωωωω” οταν καποιος νευριαζει.Ειδικα οταν στο λεει στο τηλεφωνο και απλωνεται ενα “πωωωω” στο αυτι σου, εκει παθαινεις κριση!
Οσο για το βρισιμο, σε μερικες περιστασεις ειναι καλο να χωνεις αν εχεις δικιο βεβαια!Δεν το βλεπω κατι τοσο τρομερο…
Οσο για τις ροχαλες Nightmare,sorry,αλλα ελεος!Το βρισκεις ωραιο να πετας τη χλεπα λες και εισαι κανενας λιμενεργατης?Τουλαχιστον, αν δεν μπορεις αλλο και θες οπωσδηποτε να τη βγαλεις,παρε ενα χαρτομνατηλακι και πολυ “λεπτεπιλεπτα” φτυστην!Και οσο για τις κοπελες στο ταξι, εδω μπαινει διπλο ελεος!Στη θεση σου θα τις ελεγα “Και να εισαι παρθενα βρε κοπελια, τι εγινε?ΔΕν θα μεινεις για παντα ετσι…”

(Βεβαια αυτο δεν το ξερουμε,αλλα οkay,υποθεσεις κανουμε! :stuck_out_tongue: )

Διαφωνώ…κι εμείς άνθρωποι είμαστε-όπως πολύ σωστά είπε και η Rose Princess.
Eγώ προσωπικά βρίζω αρκετά συχνά,δεν το παρατραβάω όμως!Θυμάμαι μια συμμαθήτριά μου είχε φωνάξει στο αγόρι της και σε ένα φίλο του “ρε αρχ**ια”!!!
Ε,αυτό ήταν όντως άθλιο…

Βασικά καταλαβαίνω τις κοπέλες που εξανίστανται, αλλά όπως και να έχει δεν υπάρχει πιο ξενερωτικό πράγμα από γυναίκα που βρίζει. Και την λέξη με τρία άλφα να πει μια γυναίκα (πχ “άμαξα”), προσωπικά χαλιέμαι πάρα πολύ…

Γενικά νομίζω πως πλέον είναι μεγάλη γραφικότητα να βρίζει κάποιος (εκτός των περιπτώσεων που είναι πραγματικά τσαντισμένος ή παίζει μπάλα). Κάποτε ήταν μαγκιά, αλλά πλέον θεωρώ πως μαγκιά είναι να ΜΗΝ βρίζει κάποιος…

Ωραία όλα αυτά, αλλά καταλαβαίνετε ότι όλοι μας χρησιμοποιούμε κάτι που την σπάει στον άλλο και παραπονιόμαστε πάντα για το τι κάνουν οι άλλοι…

(Δεν ξέρω γιατί το ανέφερα, απλά μου ήρθε… :oops: )

Σύμφωνα με τον Ζαμπούνη, το βρίσιμο επιτρέπεται και όταν κάποιος κάνει μηχανολογικό/αρχιτεκτονικό κλπ σχέδιο… Σε αυτές τις περιπτώσεις, υπό προϋποθέσεις επιτρέπεται και η φθορά ξένης περιουσίας (εν βρασμώ ψυχής βεβαίως βεβαίως!!!) :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Και στη μπάλα επιτρέπεται, εφόσον όμως δεν βρίζουν το λούτρινο κοντό μάγο της μπάλας που βαριέται να μαρκάρει… :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

επισης εχεις δικαιωμα να βρισεις (υποχρεωση καλυτερα :stuck_out_tongue: ) οταν σου λενε οτι ο Vliman ειναι τραγουδιστης! κ επισης οταν σου λενε οτι οι Floyd ειναι prog! :stuck_out_tongue:

Σωστός!
Για παράδειγμα στα αγόρια τους τη σπάει να βρίζουν τα κορίτσια…Εμένα με εκνευρίζουν πολλά πράγματα σε κάποια αγόρια,τα οποία δε διορθώνουν!
Άρα,γιατί εγώ να κάνω πίσω ενώ αυτοί δεν κάνουν?

(Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι εννοώ!)

εμένα δε με ενοχλεί να βρίζουν οι γυναίκες,εξαρτάται τι λένε βέβαια,το χυδαίο βρίσιμο πάντα με ενοχλεί από όλους…

“Τα μελέ”
Ευχαριστώ πολύ - “Παρακαλώ λίγο”
“Όλο μου το είναι”

Επιτέλους… +1!!!

Με χαλάει όταν κάποιος λέει “ρε μαλάκα” συνέχεια- αλλά… συνέχεια, λες και χάθηκαν οι λέξεις… ρε ληγμένε…!
ρε μινάρα…! που είναι αυτά… :frowning:

Με χαλάει που ένας ξένος το πρώτο πράγμα που μαθαίνει είναι η συγκεκριμένη λέξη, και μετά την πετάει και γελάει μόνος του.

Με χαλάει όταν θα έχεις ακούσει ένα γ***μένο σκυλοτράγουδο 1 φορά, και μετά θα σου κολλήσουν οι στίχοι μπορεί και για 2 χρόνια…π.χ. Φυσάει πολΥ απ’ΤΟΟ σπαΣΜΕνο μου το ΤΖάμι…
γαβ

Με χαλάνε εκφράσεις τύπου “και άκουσα ότι…” , “και μετά αυτός της είπε”…“και που λες έμαθα”…λες και βλέπεις χριστίνα λαμπήρη LIVE

Τέλος, το υπέρτατο σπάσιμο είναι να περπατάς στο δρόμο και να ακούς τα σχόλια του κάθε κλομενου. Και σας ερωτώ κύριοι, πως θα απαντούσατε εσείς αν κάποιος σας έλεγε στο δρόμο μνι ή κ**λα? ε, το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ νιώθουμε και εμείς…
Εδώ δεν κολλάει να πετάξεις έναν χριστό?

Σας ξενέρωσα? Αυτό ήθελα.

:smiley: :smiley:

Ολες οι ιν τις οποιες υιοθετει ο κοσμος μονο και μονο για να μιλαει οπως οι αλλοι.

στην εποχη μασ οι καλεσ βρισιεσ εχουν χαθε,ι λεξεισ τυπου-μαλακα-καριολη-γαμημενε μπασταρδε-ξεκωλιαρη ειναι τωρα πια ξενερωτεσ,εγω αμα θελω να βρισω θα χρησιμοποιησω λεξεισ τυπου-μπετοβλακα-ματζαΚΟΥΛΑ!!!

Και ξεροχαζε!

εμενα μου τη σπανε οι εκφρασεις:
lol
respect

“ποτάκι” απαπαπαπαπαπαπαπαπα

OEO, καλη φαση

μπλιααααχ

Μου την σπάει το ‘είσαι γυναίκα δεν πρέπει να βρίζεις’,το ‘α ρε πο&στη’ και το ‘ο κάθε καρτεγάρης στο πάγκο του’.

γενικοτερα οταν αντι για ελληνικες λεξεις στη διαρκεια του λογου χρησιμοποιουν μισες αγγλικες συνηθως…σαν ενα βλαμμενο που θυμαμαι παλια στο μαντ (ειναι ακομη???) που μιλουσε μισα αγγλικα,μισα ελληνικα…ουστ παλιοκατσαπλια…

μου την σπαει η φραση “ειναι για τον πουτσο” και οταν λενε οι γκομενες η μια την αλλη “μαλακα”. Ελεος.