Eκφράσεις που σας την σπανε

η πιο ακυρη ειναι το “δεν ειναι αυτο που νομιζεις” στις γνωστες σκηνες:p

Και η πιο κλισε… πλεον.:stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol:
αν και θεωρητικα “man” ειναι ο ανθρωπος :stuck_out_tongue: :lol: :smiley:

Δεν μπορεις να φανταστεις τι ξενερωμα που ηταν…:frowning: :frowning:

Γαματο θα ηταν να προσθεσει “ειναι κατι χειροτερο.” :lol: :lol:

Το χαρακτηριστικό ''Για σένα είναι η ζωή (κι όχι για μένα -υποννοούν-)
που ακούω από πολλούς τώρα τελευταία οι οποίοι το παίζουν θύματα και καημένοι ενώ δεν κάνουν κάτι για να αλλάξουν τα δεδομένα!
Η ζωή είναι για όλους αλλά λίγοι το παίρνουν χαμπάρι τελικά!

HLEKTRA +10000 ο κάθε ένας πρέπει να προσπαθήσει…
μου την σπάει : το έλα δεν βαριέσαι είσαι πολύ μικρός και ανώριμος…δηλάδά εσύ τι έκανες στην θέση μου ξύπνιε???

γενικα μου τη σπανε οι εκφρασεις σε περιπτωσεις που ο αλλος δε παραδεχεται λαθη του. ακομα κι οταν ολοι του το λενε.

“το ξερεις οτι εισαι αχαριστος;” (διχως να εχει κανει τιποτα για σενα ο αλλος).

“κρατα την αξιοπρεπεια σου για τον εαυτο σου”.

δυο καλα παραδειγματα.

θα μου πειτε ολους τους πειραζουν αυτα. :stuck_out_tongue: απλα ειναι σκηνικο που εχει βαση.

Το ότι τώρα τελευταία βλέπω πολλούς να μιλάνε σε κάποιον και να λένε:

Έλα ρε man.
Τι κάνεις ρε man;
Man, πώς πάει;

Κάποιος πρέπει να τους πει y0 r3 c1 m4n eis41 s4n 4n4p0d0 gam0t0.

-.- Τι σπαστικό

Ακόμη, το ότι η net slang χρησιμοποιείται στις καθημερινές συζητήσεις από τίποτα καμένους με το WoW ή το L2… αντί να γελάνε λένε “lol”… αντί να λένε “δεν το πιστεύω” ή “θεέ μου” λένε “omg και 3 lol”… ζώα.
Και διάφορα άλλα… άπειρα…

εμένα μου την δίνει αφάνταστα όταν κάποιος λέει μια πρόταση (ή μέρος μιας προτασης) και της βάζει εισαγωγικά " " με τα δάχτυλά του.

και μενα. πολυ. [-X

Συμφωνώ!!!
Θυμίζει χαζοαμερικάνικες ταινίες … αφού από κει άλλωστε είναι κλεμμένο μάλλον!

Με εκνευρίζει συχνά το ‘‘πες κάτι’’ όταν λέγεται στο ασχετο.
Αν θες να ανοίξεις κουβέντα βρες ένα θέμα.

ΥΣ. Όχι όταν λέγεται από τους James8)

Το <<Θα σε πάρω πίσω>> απ το αγγλικό '‘I ‘ll call you back’’.Πολύ κλέψιμο ενώ δεν μας χρειάζεται!
Κάνουμε που κάνουμε μετάφραση… ας την κάνουμε τουλάχιστον σωστά !

Η εκφραση΄΄δεν υπαρχει΄΄οταν χρησιμοποιηται μονη της,για να τονισει κατι αστειο η απροσδοκητο,το ρημα΄΄πανε΄’αντι ΄΄πηγαινε΄΄ και μερικα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα…

Πες κατι

Τι αλλα?

Καφρος, καφριλα και ολα τα παραγωγα…
Τα σπαω.
Οι χριστοπαναγιες
Δε νιωθεις;
Μωρη

ΝΑΙ!!! (έβγαλα το “δε νιώθεις” που έχει πλάκα :oops: )

Ειδικά τα παράγωγα του κάφρου, τα “καφράκι”, “καφριλιάσαμε”. Μπλιαξ.
Αυτό με τα σπασίματα, τα’ σπασε ο δίσκος, τα’ σπασε η ταινία, τα σπας ρε φίλε κτλ.

Και, το κόκκινο πανί μου. Καπνιστής σε μη καπνιστή ο οποίος παραπονιέται για τον καπνό: “αν σε ενοχλεί, να πας έξω” (!!!). Μου φέρνει στο μυαλό “αν σε ενοχλεί, τράβα ψόφα, δε με νοιάζει”, είναι ό,τι πιο απαξιωτικό και αγενές υπάρχει.

Τα καφροτετοια ειναι σπαστικα, αλλα για τις χριστοπαναγιες θελω επεξηγηση. Μιλας για την λεξη καθαυτη ή για τα βρισιδια που αφορουν τον Χριστουλη και την Παναγιτσα? Το πρωτο δεκτον, το δευτερο σε ηρεμει απιστευτα. Σημερινη εμπειρια, ξερω τι λεω.

Μωρη δε νιωθεις? Οι καφριλες που καναμε τα σπασανε! Αντε μην αρχισω χριστοπαναγιες!
:lol: :lol: :lol: