ΣΩΣΤΟΣ !!!
όταν για το παραμικρό χρησιμοποιούνται βρισιές για θεία,σπίτι,οικογένεις κλπ
“ευκολακι”, “σιγουρακι” κ.λ.π.
“νιωσε”, “νιωθεις;” κ.λ.π.
ρε… νιώσε και μην μου την χαλάς… γιατι σιγουράκι εγώ σε νιώθω!8)
Συμπεριλαμβανεις και βρισιες και βρισιες οπως γαμω την πουτανα μου, κοινωνια μου και τετοια?
Γιατι αυτα τα χρισημοποιω. Σπανια βριζω σοι και τετοια μονο οταν τρελενομαο κανα σπιτι (το δικο) οχι αλλων γιατι δεν φταινε
Που "σαι ρε ζουζουνακι???
Που 'σαι ρε αλανι???
ΓΚΡΡΡΡΡ
Παραφρασεις βρισιων τυπου λακαμας, νουνι κλπ. Δηλαδη βριζεις που βριζεις, πες το σωστα. Δεν θα σωσεις την ψυχουλα σου αμα αλλαξεις ενα γραμμα, αληθεια!
Το βασικά στην αρχή κάθε πρότασης.
Η προσφώνηση “μαλάκα” από κοπέλα σε κοπέλα (κάποια στιγμή καταντάει κουραστικά και στους άντρες αυτό).
Το “ξέρω γω”, όταν αναφέρεται συνέχεια (στην αρχή, στη μέση ή στο τέλος της πρότασης, δεν έχει σημασία).
Το “απλά”, όταν συμπληρώνει κάθε πρόταση κάποιου. “είναι μαλάκας, απλά. Θα χεστούμε την επόμενη φορά, απλά”. (το λέει και μια καλή μου φίλη αυτό και μερικές φορές με εκνευρίζει ;Ρ)
Το πολύ χυδαίο βρίσιμο σε καθημερινή βάση (ναι, ειδικά από κοπέλες, μου ακούγεται πιο άσχημο).
Προς το παρόν, αυτά.
αν θυμηθεις και κατι άλλο να μας το πεις ε…!!:roll:
Είναι πολλά; :oops:
οχι δεεε… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ον τοπικ… “αυτες που επαναλαμβανονται από το ίδιο πρόσωπο σε κα8ε προταση του!”
Ω ναι. Δεν εχω χειροτερο:!:
Γενικά οποιοδηποτε…βαρυ “γαλλικο” από κοπελα.Γυναικα εισαι ρε γαμωτο,όχι νταλικιερης!!Χανουν την θηλυκοτητα τους οσες το κάνουν αυτο.Προσωπικα εγω το βρίσκω αντιαισθητικο…
απιστευτα ομως η εκφραση…
‘‘πες μου τωρα που εισαι και τι κανεις’’…γκρρρ[-X [-X
Επισης σε παρεες αγοριων που βλεπω πολλες φορες στο δρομο που αντι για τα ονοματα τους εχει βαφτιστει ο καθενας τους ‘‘μαλακας’’
Τελος οπως και αναφερθηκε μου την σπανε και οι εκφρασεις γυναικων οταν αυτες αποτελουνται απο βρισιες…
Ελεος…γυναικες ειμαστε…ειναι αποκρουστικο…:?
δηλαδη θελουν να δειξουν οτι καποιες ειναι…εσχος…
Πέστα ρε κοπελα μου!!!Εισαι και Παναθα!!
Με λίγα λόγια το αν είναι οκ να βρίζεις εξαρτάτε απο το αν γεννήθηκες με ένα πέος ανάμεσα απο τα πόδια?:-k Οκ:?
Απίστευτα μα απίστευτα πολύ το ‘οι γυναίκες δεν πρέπει να βρίζουν’.Αναλόγως απίστευτα μου τι δίνει το ‘οι άλλοι δεν με θέλουν’ και το ‘η ζωή μου δεν αξίζει’.Η ηττοπάθεια σε ολόκληρο το μεγαλείο της.
Άμα σου αρέσει πυραμίδα μια κοπέλα να σου λέει “θα μου κλάσεις τα αρχίδια”, τότε τι να πω.
Δεν λέω πως όχι αλλά αναλόγως μου την σπάει όταν ακούω ένα μπουνταλά να λέει μια αντίστοιχη πατάτα.Αν το κόπλεξ είναι πια τόσο στο φούλ που πρέπει να δίνω παραπάνω σημασία όταν το λέει μια κοπελιά,τότε σηκώνω λευκή σημαία.
ε…μα…τα βλεπω καθημερινα στο δρομο και βγαινω απ τα ρουχα μου…[-X [-X
Οσον αφορα το δευτερο…
ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ:!: :!: :!:
Μια κοπέλα δε με πειράζει να βρίζει, αλλά με εκφράσεις σαν αυτές που ανέφερα χάνουν τη θυληκότητα τους.