Eκφράσεις που σας την σπανε

Το Φεμινιστικο Κινημα λεει οτι οι γυναικες εχουν ιδιο δικαιωμα με τους αντρες στα μπινελικια και χριστοπαναγιες. Τελοςςς.

Μόνο που θυληκότητα δνε ισούται ούτε με παθητικότητα ούτε με το χαζο-ευγενικό στυλάκι που μας έχει περάσει.Για να χρησιμοποιηθεί κάποια τέτοια έκφραση σημαίνει ότι ο άλλος πραγματικά στα έχει πρήξει.Απο εκεί και πέρα τίθεται θέμα ανθρώπου όχι φύλου στο πως θα το αντιμετοπίσεις.Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ…

υ.γ.δεν το λέει το φεμινιστικό κίνημα.η λογική το λέει.

Forza Pao,Celtic,Boston Celtics!!!

Ον τοπικ
Ενταξει δεν ειπαμε βρισιες του στυλ “Εισαι βλακας,ηλιθιος κλπ”,αλλα πιο χοντρα.Οταν ακουω μια γυναικα να λεει "Αντε γ@μησου ρε μ@λ@κ@,ειναι σαν να την βλεπω να φτυνει μια ροχαλα…Τοσο αντιαισθητικο ειναι…

Διαφωνω!!!τελειως αντιαισθητικο…

Συμφωνω απολυτα μαζι σου…:!:

Αυτα. :stuck_out_tongue:

Προσωπικά, οι βρισιές δε με ενοχλούν. Όταν χρησιμοποιούνται συχνά ενοχλούμαι. Το θεωρώ δείγμα κακής παιδείας και αδυναμίας εξωτερίκευσης των συναισθημάτων που έχει κάποιος. Δε μου κάνει διαφορά το αν βγαίνουν από το στόμα ενός άνδρα ή μιας γυναίκας. Απλά όταν βγαίνουν από το στόμα μιας όμορφης γυναίκας, ξενερώνεις γιατί η γυναίκα παύει να είναι το ίδιο ποθητή.

Είναι σαν το ποίημα του Πανούση “Φάτε μάτια ψάρια” ένα πράμα… :stuck_out_tongue:

+1
κ τα συγχαρητήρια μου για την αναφορά στον πανούση :stuck_out_tongue:

Θα πω και μια γνωστη:
Οταν θελεις κατι παρα πολυ ολο το συμπαν συνωμοτει για να τα καταφερεις.
Περα απο το οτι ειναι μπουρδα.

Όχι και μπούρδα. Η έκφραση συμπεριλαμβάνει μια ολόκληρη ιδεολογία. Και είναι από ένα πολύ όμορφο βιβλίο.

+1
Δε μου αρέσει ούτε η φράση, ούτε ο Coelho. Το βιβλίο απλά καλό ήταν.

…και υφίσταται η κατάσταση που περιγράφει.

On topic:

‘‘Κυρία’’ Αντωνία καθώς και οποιαδήποτε εκφράση συνοδευόμενη με ειρωνικό ύφος.

Συμφωνώ!

Εμένα μου την σπάνε εκφράσεις του τύπου “για συμμαζέψου” (λες κι είμαι 5χρονο!), “ντροπή σου!” (όχι δεν ντρέπομαι κι έχω πλήρη συναίσθηση του τι λέω και κάνω), “είσαι και μορφωμένη κοπέλα” (η μόρφωση δεν είναι προϋπόθεση για κάτι συγκεκριμένο και γενικά δεν καταλαβαίνω τι υποτίθεται ότι σημαίνει αυτό…), “δεν σκέφτεσαι τι θα πει ο κόσμος;” (όχι, δεν με ενδιαφέρει ποσώς, ζω για μένα κι όχι για τους άλλους), [I]“ε, κορίτσι μου, μήπως να μιλήσω με κανέναν άντρα που καταλβαίνει καλύτερα;” /I, “μπορεί να μην σας πληρώνουμε αλλά σας αγαπάμε” (φανταστικά! Κι εγώ αύριο στο σούπερ μάρκετ με αγκαλίτσες και φιλάκια θα πληρώσω στο ταμείο)

[-X

OMG, GTP, BTW κι όλα τα τρέντικα.

όμιτζι και 10 λολ!! Είσαι σοβαρός?

Όμιτζι και 3 κάθοταν!

Λογικο να σας την σπανε τα παραπανω, αφου το σωστο ειναι: 2 ομιτζι και 3 χορευουν…

ma pc knc etc. Iremic lg. Akm n to parc xabari?

κατι τετοια εκτος του οτι κανω αρκετη ωρα να τα αποκρυπτογραφησω, μου σπανε τα νευρα.

επισης οταν μιλας σε καποιον, του λες πχ οτι εισαι αθεη και σου πει ‘‘τι, επαναστατρια κι ετσι?’’
αυτο το κι ετσι με φερνει στο αμην, μου σπαει τα νευρα!:!:

αν σε φέρνει στο Αμήν, πώς είσαι άθεη? :stuck_out_tongue:

Το ιφριτ τα λεει ωραια.
Σπαστικες εκφρασεις, μονο και μονο επειδη αποτελουν την επιτομη των ρητορικων ερωτησεων ειναι αυτες τυπου “τι εγινε?”.

Rania εισαι αθεη και ετσι?:stuck_out_tongue:
:lol: