Ασφαλιτης μεταμφιεσμενος σε αναρχικο:!: Δεν πιστευω τιποτα.
Στους παραπανω μοντ δεν ανηκει ο φιλος και συνεργατης Ελανορ…Οποιος τον εβαλε στο ιδιο τσουβαλι με αλλους παρακαλω να τον βγαλει.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
η επανάσταση ξεκίνησε!!!
Ρε Καρβου μη γελας δεν είναι αστείο.
Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου ή απλά επειδή δε βγήκαμε να πουμε ότι μισούμε τους μπάτσους και θέλουμε εκδίκηση είπες “Φασιστάκια θα είναι, θα έσβησαν και ποστς επειδή απλά τους ενοχλούσαν;”
Όχι σοβαρά, θέλω απάντηση. Δεν ξέρω σε πόσους μετράει η γνώμη μου, αλλά ένα έχω να πω με κάθε ειλικρίνεια: Ποτέ δεν έγινε ούτε η παραμικρή, ούτε η απειροελάχιστη μεροληψία ως προς τον τρόπου που σβήστηκαν τα ποστς. Είναι εξοργιστικό και μόνο να το πιστεύουν χρήστες αυτό.
Αλλά αν βγαίναμε και λέγαμε άλλα και σβήναμε τα ίδια ποστς, τότε κανείς δε θα υπέθετε τίποτα.
Δηλαδή στο τέλος χρήστες σαν τον Isis θα πρέπει να αισθάνονται μαλάκες που κάθονται και γράφουν σοβαρά ενώ άλλοι μόνο ειρωνίες και μπιχτές προς επίδοξους ακροδεξιούς έχουν να κάνουν (όχι εσύ ρόνι, όλοι που είναι αγανακτισμένοι επειδή υπάρχουν κάποιοι που -σα δε ντρέπονται- διαφωνούν μαζί τους).
Αυτά είχα να πω, δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα άλλο. Όποιος έχει κάτι συγκεκριμένο να πει ας το κάνει. Τέλος.
έλα μωρέ συ manos… Περιμένεις σοβαρή απάντηση; Πιστεύεις πως θα ακουστείς και θα κάνεις ουσιαστικό διάλογο; Σου δείχνει ο διάλογος αυτός του ΜΣΝ κάτι τέτοιο; Επειδή δεν επιτρέψαμε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς γκρινιάζουν (και όταν διαγράφαμε τα ποστς που αλληλοβρίζονταν μετά από λίγο ως εκ θαύματος ανακάλυπταν πως … συμφωνούσαν) . "Γιατί δε με αφήσατε να πω τον τάδε χρήστη “φασίστα”, “χουντικό”, “μαλάκα” ή ό,τι άλλο να είναι. Δεν πειράζει. Ας γκρινιάζουν…
Είμαστε και αθηναϊκό κατεστημένο.
Εγώ ως ένας από αυτούς που έχουν σβήσει ποστς και έχουν δει τα σβησμένα ποστς, όφειλα να πω αυτό
Και το ξαναποστάρω για να το τονίσω. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Αυτά από μένα.
σωστα!
καθηστε κ διαβαστε τα ποστ που εχετε κανει κ σκεφτειτε γιατι γινετε αυτη η κουβεντα!
οταν εσυ καρβου δηλωνεις οτι με καλυτερη αστυνομευση θα γινουν ολα καλυτερα τοτε τι περιμενεις?
βρες μου το ποστ που το είπα και διάβασε τι είπα ακριβώς και πως και τι πράγμα συζητούσαμε Σάκη. Γιατί αυτό που λες, δε γράφτηκε ποτέ από εμένα…
Εντιτ: και το ότι δεν κατάλαβες τι σκατά γραφω εκεί, δεν είναι λόγος για να αφήνεις υπόννοιες για το moderating…
Επί του θέματος που προέκυψε έχεις να πεις κατι?
επειδη εσυ μετα καταλαβες την μπαρουφα που ειπες κ το αλαξες δεν σημενει οτι εγω δεν καταλαβαινω!
υποννοιες δε αφηνω στην “λεω” για δευτερη φορα!
βλακείες λες Σάκη. Και σου λέω πως βλακείες γιατί με ξέρεις και σε ξέρω προσωπικά. Φέρε το ποστ μου και δείξε μου τι έγραψα…
Σαν πολλοί που “γκρινιάζουν” δεν μαζεύτηκαν?
Και ούτε παρέα κάνουν,ούτε αλληλοσυμπαθιούνται ιδιαίτερα,ούτε πολυγνωρίζονται…
να πω εγω γιατι πιστευει ο ronnie ολα αυτα ας τα πει αυτος!
εγω εκανα μια παρατηρηση κ τονισα κατι!
ο καρβου με ειπε “ηρωνικο” γιατι εγραψα ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!
η επανάσταση ξεκίνησε!!!
που ειπε ο ιδιος τι ειναι?
Εχει δίκιο …ΕΚΛΟΓΕΣ!!!
:lol::lol::lol:
Να πω εγω να πεις εσυ να πει αυτός. Όποιος θεωρεί ότι σβήστηκε ποστ λόγω των απόψεων που εξέφραζε να το πει, αλλιώς να αφήσει τις μπηχτές.
Πόσο πιο ξεκάθαρα?
Παραιτηθειτε με παραιτηση που δεν θα γινει δεκτη. Ο λαος κσυπνησε:!:
Που εγραψε ο ρονις οτι σβηστηκε ποστ γι’αυτον τον λογο Μανο;
Ronie says:
σβηνουν ποστ που δε γουσταρουν κατα βουληση
…
ωραία Σάκη. Ας μιλήσουμε σοβαρά.
Οι ειρωνίες στο φόρουμ επιτρέπονται. Δεν απαγορεύονται. Το έχουμε γράψει ξανά και ξανά. Γκρίνιαξες γιατί ο Νίχιλιστ σε ένα τόπικ όπου οι μισοί ειρωνεύονται τους άλλους μισούς (όπως και σου έδειξα με ποστ σου) ειρωνεύτηκε και εγώ δεν είπα τίποτα. Σε καμία ειρωνία δεν έγινε moderating, άρα το moderating ήταν δίκαιο με όλους
Επίσης, το ότι οι ειρωνίες επιτρέπονται, μου επιτρέπει σε ένα ποστ που προσβάλλει τους μοντς με φράσεις “άντε γαμήσου ρε μαλάκα” και υποστηρίζει πως σβήνουμε ό,τι δε μας αρέσει, ενώ δεν έχει γίνει αυτό, να το ειρωνευτώ. Για την ακρίβεια, το γράμμα του κανονισμού λέει να το διαγράψω. Αλλά για λόγους conflict of interest, δεν κάναμε…
Μέχρι στιγμής, σου εξηγώ το σκεπτικό των mods. Εσύ κρίνε αν είμαστε φασίστες, μεροληπτικοί ή ό,τι άλλο να είναι. Εγώ νιώθω πως σε όλους το ίδιο συμπεριφερθήκαμε και αφήσαμε τους πάντες να εκφραστούν. Το ότι εσύ θα προτιμούσες όσοι χρήστες διαφωνούν με εσένα να μην εκφράζονται, είναι δικό σου θέμα. Όχι των mods…
Θα περιμένω να μου δείξεις το ποστ που είπα πως θα έχουμε έναν καλύτερο κόσμο αν η αστυνόμευση γίνει πιο σκληρή…
Το ποστ του ΜΑΤ γιατί αλλάχτηκε?
Μια λέξη μπορεί να αλλάξει ολόκληρη πρόταση.
Ούτε εκλογές,ούτε άλλα γραφικά.
Προβληματισμός μεταξύ των μοντς μόνο.
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=9816&page=28
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=9816&page=29
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=9816&page=30
ολοκληρες οι συζητησεις
ας ο βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του
εγω τα εχω βγαλει οπως κ πολλοι αλλοι