συνδιασκεψη κορυφής???:lol::lol:
@Μανο: Το τι δεν γουσταρεις σε ενα ποστ και οι αποψεις που εκφραζονται σε αυτο(σε σοβαρα τοπικς οπως το πολιτικο αυτες τις μερες) απεχει…
με τα λινκς αυτά δε μπορώ να βρω τα ποστ μου που το είπα. Έχω άλλη αρίθμηση σελίδων. Στείλε αν μπορείς τα ποστ μου που το είπα…
αν αναφερεσαι σε μενα …δεν το θεωρω πια σοβαρο για πολυ συγκεκριμενους δικους μου λογους …ας διαγαρφει…χεσ…κα!
αν δεν αναφερεσαι σε μενα πάτα το 1:)
σορυ ηταν κατω απο το δικο μου
παρεκτραπην
Παταω το 1. Και το κραταω πατημενο γιατι με εχει πιασει φοβια τελευταια.
Νομιζετε οτι το τοπικ μσνικες ειναι καταλληλο για συζητησεις τετοιου ειδους; Πολλοι δεν το διαβαζουν καν.
Το ποστ του ΜΑΤ αλλάχτηκε στα σημεία που υπήρχαν αναφορές σε πρόσωπα του φόρουμ και ήταν άκυρες με το ζήτημα.
Δε νομίζω πως άλλαξε κανένα νόημα.
Ότι δεν αλλάζει την ουσία το ποστ το σβήνουμε?
Τι προσβλητικό είχε?
Μήπως υπάρχουν σ’αυτό το θρεντ ποστ τα οποία αναφέρονται 100% στο θέμα?
Ας μεταφερθούν στα παράπονα αυτά και ας μην διαγραφούν ως off topic
παραπονεθηκα γιατι την ειπες μονο στον Βακιλο κ οχι στον νιχιλιστ
εκει ηταν το λαθος!
οσο για το αλλο θεμα
αμα πας σε εκεινες τις σελιδες θα διαβασεις ολη την κουβεντα θα βγει το νοημα
rudolf, δεν ξέρω αν το διάβασες το ποστ μου ή όχι, αλλά λίγο πιο κάτω εξηγώ 100% γιατί σβήσαμε τις προτάσεις που δεν είχαν σχέση με το θέμα, αλλά με προσωπικά issues του χρήστη με χρήστες και άσχετα με το θέμα (π.χ. γιατί εγώ έκανα μπλοκ κάμποσες από τις επαφές μου στο ΜΣΝ όταν ήρθα εδώ στην Ελβετία…). Αυτά τα άσχετα με το θέμα, πολλοί θα ήθελαν να απαντήσουν σε αυτά (ίσως σε άλλο τόπικ και όπου ανήκουν), αλλά κάτι τέτοιο δε θα ηταν έτσι κι αλλιώς δυνατόν, αφού είναι μπαναρισμένος, άρα δε μπορεί να ανοίξει διάλογος μαζί του.
Εντιτ: Σάκη, έχω άλλη αρίθμηση… Με βγάζει σε άσχετα ποστ. Στείλε μου τον αριθμό του ποστ… Και για πολλοστή φορά, γιατί δε θες να το καταλάβεις. Δε την είπα στο Βάκιλο. Σε ένα άτομο που του έχω διαγράψει σε αυτό το τόπικ μέχρι και φώτο του όπου τρώει πρωινό, έχω κάθε δικαίωμα να τον ρωτήσω σοβαρά αν αυτό που πόσταρε το πίστευε ή απλά πήγαινε κόντρα στο Νίχιλιστ. Από εμένα τελειώνει εδώ η κουβέντα. Θα χαρώ να μου στείλεις τον αριθμό των ποστ μου…
Προς Λουνατικ: αν “χέστηκες” για το πολιτικό θρεντ, μην ποστάρεις. Ούτως ή άλλως ΚΑΙ εκεί μέσα, μόνο ειρωνεύεσαι. Βλέπω πχ τώρα σχόλιό σου -για τη φώτο του Χρυσαύγουλου με το μαχαίρι- την εξυπνάδα “ΕΤ ο εξωγήινος???:lol::lol::lol::lol:”. Δε θα επενέβαινα, αλλά αφού “χέστηκες” ρε παιδί μου και δε θα σε πείραζε να φάει delete όπως λες, απλά μην ποστάρεις γιατί από κρυάδες και ανουσιότητες πήξαμε
Προς όλους, καλύτερα ΑΝ θέλετε να το συζητήσετε το θέμα να μεταφερθεί. Αν και νομίζω καλύτερα αφήστε το γιατί απλά τα μάτια μας θα βγάλουμε πάλι :-s
Ένας φοβισμένος πολίτης
Εγώ πάντως πέρα απ’ όλα αυτά, θα επιμείνω σε αυτό που με ενδιαφέρει εμένα προσωπικά και δεν το έχει καταρρίψει κανείς.
Δεν έχει σβηστεί κανένα ποστ λόγω πολιτικών πεποιθήσεων. Κανένα. Ούτε ένα.
Απλά για να το ξεκαθαρίσω.
να σου πω κατι
τοσο ηλιθιος δεν ειμαι…
το ποστ σου ειναι το #221 η συτηση ξεκιναει απο εκει κ μετα φτανει μεχρι το #240
Βασικά δε θα απαντούσα, αλλά ένα ποστ -δε θυμάμαι ποιου γιούζερ- που έλεγε ότι “από τα δακρυγόνα που ρίχνανε οι κωλόμπατσοι στη γειτονιά μου πήγα νοσοκομείο με αναπνευστικό”, το σβήσατε για το “κωλόμπατσοι”; Τι έπρεπε να πει; " οι αγαπητοί police officers που έπηξαν τη γειτονιά στα χημικά, άχου τα χρυσά μου, με έστειλαν για μια εκπαιδευτική εκδρομή στο νοσοκομείο";
Προς δεξτερ
Ναι…Η οποια φωτο εχει διπλοποσταριστεί οπως και τοσες και ενταξει το ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ…Η επαναληψη ειναι μητερα μαθησεως …`σε μενα φαινεται απλά γελοιο το θεμα πια…Και εκει μεσα ειρωνευομαι?Και πού αλλου?Λες να επηρεαστηκα απο το κλιμα?
Πληροφοριακα ανετρεξε στα 50 κατι ποστς μου στο θεμα και πες μου σε ποσα ειρωνευομαι…Αστοχο λοιπον…αλλα δεν ειναι το μονο που ακουστηκε οποτε…who cares…
Mia φασιστρια-εγκαθετη
Όχι!!! Εγώ το έσβησα γιατί πέραν αυτού έβριζε Χριστούς και Παναγίες και ο συγκεκριμένος χρήστης έχει αμέτρητες φορές ειδοποιηθεί να προσέχει τη γλώσσα του. Λες και κανένας δεν έγραψε για “κωλόμπατσους” ή δακρυγόνα πριν ή μετά… Έλα ρε Δέχτερ τώρα…
Για το κωλόμπατσοι δεν έχει σβηστεί ποστ. Είμαι σίγουρος 1000%. Εξάλλου γιατί να το κάνουμε όταν υπάρχουν ήδη 200 που λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Όμως ποστ που λέει μου…ανο τον Κούγια σβήστηκε πχ. λόγω γλώσσας, ενώ αφήσαμε τα αλλα 10 απο κατω που έλεγαν το ίδιο ακριβώς ποστ.
εδιτ: Ο Κόζυ απάντησε και μόλις το θυμήθηκα το ποστ.
Δεν έχει νόημα καν να απαντήσω. Και τη λέξη μπλουζ να σου πω, θα απαντήσεις πως υποστηρίζω την αστυνομία. Με ντέξτερ, Ισις, Mule και άλλους, έγινε θεωρώ γόνιμος διαλογος για ένα υπαρκτό πρόβλημα της περιοχής και τι προτείνουμε για να λυθεί. Κανένας δεν έγραψε πως ο κόσμος θα γίνει καλύτερος με περισσότερη αστυνόμευση. Ειδικά αυτού του είδους με το οποίο γινόταν ως τώρα. Απλά με επιβεβαίωσες…
Οκ ρε παιδιά, ηρεμήστε Δεν έγινε κάτι, κουβέντα κάνουμε.
Για το συγκεκριμένο ποστ, σχεδόν σίγουρα θυμάμαι ότι δεν είχε χριστοπαναγίτσες μέσα… Τεσπα, έδιτ δεν μπορούσατε να το κάνετε; :-s Αν όχι οκ, απλά μου φάνηκε υπερβολικό το να φάει δελετε.
Λουνατικ:
Ειρωνία και ανουσιολογία μοντ ον. Πες μου ΤΙ προσέφεραν αυτά τα ποστ στην κουβέντα.
Στο άλλο θρεντ δεν μπαίνω να κάνω κόπι πέιστ γιατί παρά τις 50 σοβαρές απαντήσεις σου -όπως εσύ πιστεύεις τέλος πάντων- υπάρχουν άλλες τόσες μπιιιπ και αγαπώ την ψυχική μου ισορροπία. ¶λλωστε, τα διάβασα μια φορά, μην τα δω και δεύτερη (εγώ θα το κλείσω εδώ οπότε η επόμενη ειρωνία σου θα πέσει στο κενό, έκανα και ρίμα, γιο)
Βασικά, το να μου πουν ότι σβήνω τα ποστ που δε μου αρέσουν ιδεολογικά για μένα είναι σοβαρό και απλά θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω.
Κατανοητό Ειρήνη ημίν αγάπες