Ιδου κι ενα thread για μια απο τις κορυφαιες hardcore μπαντες που εχουν αφησει το στιγμα τους στη σκηνη τοσο με τη μουσικη οσο και με το μηνυμα τους.Για οσους δε τους ξερουν καλα προτεινονται οι παραπανω δισκαρες.Προσφατα επανασυνδεθηκαν και ετοιμαζουν δισκο μετα απο 6 χρονια απουσιας(ας τους φερει καποιος επιτελους).
συγχαρητηρια για το θρεντ ρε Outlaw !
ενα τεραστιο ρισπεκτ σε αυτη την απιστευτη μπαντα ! απο τις μεγαλυτερες του ειδους ! οποιος δεν εχει τσεκαρει να το κανει συντομα !
ευτυχως που επανασυνδεθηκαν και ελπιζω το νεο αλμπουμ να γαμαει οπως τα προηγουμενα
ας ερθουν ελλαδα ρεεε!! θα τα σπασουμε ασχημα !
αγαπω το breed the killers!
Το album που πατησε στεγνα στο λαιμο οτι νου μεταλ κυκλοφορει.-
Πληρωνω οσο - οσο να τους δω λαιβ!
ρε παιδες καπου νομιζω οτι ειχαμε ξαναμιλησει για αυτην την μπαντα
τεσπα
ρισπεκτ
θρυλικη μπαντα
breed the killers τα σπαει ασυστολως
το νεο αλμπουμ σε τι κατευθυνση θα κινειται???
Slither & Destroy the Machines εχω τσεκαρει και ειναι 2 απο τα καλυτερα αλμπουμ του χωρου
που εχω ακουσει.
Χαιρομαι που επεστρεψαν αλλα και παλι ελπιζω αυτη η επιστροφη να μην αποδειχτει απομυθοποιηση μιας απο τις αγαπημενες μου μπαντες οπως εγινε με αλλες περιπτωσεις.Μακαρι να ερθουν εδω καποτε.
Ιδου κι ενα απο τα πρωτα τραγουδια που ακουσα στο hardcore και μ’εκαναν να δεθω μαζι τους πριν καποια χρονια.
Pain. Bashed to the floor. Ugly, inferior,
helpless and worthless. A low self-image has been
made. It’s continously reinforced. Barbed words
that never leave the mind echo and cripple from
the inside. Wounds of selfdoubt bleed fear and
tension. Built to fall from a broken foundation.
Begging for forgiveness when no real wrong has
been committed. Just to try to calm the rage
before it degenerates into violence.
Ρε, δεν υπήρχε topic για τους θεούς; Αίσχος! ‘‘Destroy the machines’’ και φυσικά ‘‘Firestorm’’ Ε.P., από τις καλύτερες hardcore κυκλοφορίες ever. Το μύνημα τους βασικά με επηρέασε αφάνταστα, οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός μαζί τους… Και η μουσική τους απλά τέλεια. Ο ορισμός του metalcore, βασικά.
το slither ωραιο αλλα υπερβολικα γυαλισμενο για τα γουστα μου.τα πρωτα τα σπαγανε
μουσικα respect αλλα στιχουργικα δεν τους παλευα ποτε…παω να ξεθαψω δισκακι τους:)
Μπανταρα!
Slither, Destroy the machines…Last of the sane!
Xαλαρα απο τα αγαπημενα μου αλμπουμ.
Πολυ καλοι ηταν και οι Freya που φτιαχτηκαν μετα τη διαλυση τον Earth Crisis.To as the last light drains του 2003 ειναι μεγαλη δισκαρα(οι φανς του slither θα το εκτιμησουν).
bump!
Από τους τελευταίους άκουσα σήμερα το προπέρσινο lift the curse, και μου φαίνεται πολύ “σέηφ” ρε παιδί μου, μελωδίες, σουηδίλες κλπ… και με μια πολύ μέτρια διασκευή του war pigs κιόλας. κρίμα για το παρελθόν των μελών τους…
νοτ μαι καπ οφ τι. Το hardcore μου το θέλω βαρύ κι αμέλωτο!
Από Earth Crisis έχω ακούσει μόνο το Gomorrah’s Season Ends που κόβει κώλους!
Broken Foundation και τα μυαλά στο πάτωμα!:respect:
Ακου τοτε και το Destroy the Machines να νιωσεις.
Επι τη ευκαιρια ο νεος τους δισκος To The Death κυκλοφορει κοντα Απριλιο με Μαιο.Τσεκαρετε το myspace για ενα καινουριο κομματι που δεν ειναι κι ασχημο
Το To The Death αποδείχθηκε αλμπουμάρα ε. Έχει παίξει αρκετά και δε το βαριέμαι.
Ναι!!! Τους είδα και live 18/09 Berlin… ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!
Αν μιλαμε για hardcore το To The Death μαζι με το καινουριο Kickback ειναι στα καλυτερα της περσινης χρονιας.
Με σκοτωνεις ατιμε.
Τουλαχιστον δωσε τιποτα φωτογραφιες,playlist κλπ αμα εχεις.
bump
Reunited hardcore legends EARTH CRISIS will release their seventh album, “Neutralize The Threat”, on July 12 via Century Media Records.
[B]“Neutralize The Threat”[/B] track listing:
- Raise
- Neutralize The Threat
- Total War
- 100-Kiloton Blast
- Counterstrike
- By Conscience Compelled
- Black Talons Tear
- Askari
- The Eradicators
- Raze
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=158361