EARTHLESS (USA) + special guests : TUBER live 12/11/2014 @ An Club, Athens

To ένα μπαμ μετά το άλλο η Smoke the Fuzz

δε μπορει.

έμφραγμα θα πάθουμε με την Ελίνα!

Μπραβο, πολυ καλη κινηση.

Δεν θα ηταν εξαιρετικη ιδεα να κανανε κατι αντιστοιχο με το up the hammers αλλα με μπαντες του ψυχεδελικου/desert/doom/heavy ηχου; Υπαρχει κοινο ρε γαμωτο, τωρα που ειναι και τις μοδως το ειδος. Φυσικα δεν γνωριζω με τι κοστος και μπατζετ και προυποθεσεις γινεται το Uth, αλλα δεν νομιζω οι earthless να παιρνουν πολλα παραπανω απο μια ιδιου βεληνεκους τρουμεταλλη μπαντα. Απλα ως προβληματισμο το θετω, προφανως πρεπει καποιος να το υλοποιησει.

Μεγάλο απωθημένο για μένα οι Earthless, και φυσικά πολύ καλός ο συνδυασμός με τα παιδιά από τις Σέρρες. Ελίνα, φέρε και Blood Ceremony και τελειώσαμε.

Ντάξει, όχι με τόσο “μεγάλα” ονόματα αλλά κάτι τέτοιο προσπαθεί να κάνει το fuzztastic planet στη Δράμα φέτος. Βέβαια, ανάμεσα στα μικρά υπάρχουν και οι Χιλιομόδοι και οι Radio Moscow. Γενικά, πολύ καλή ευκαιρία για τους βορειοελλαδίτες.

Κατα τ’αλλα:
[B][SIZE=3]
EARTHLESS ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!![/SIZE][/B]

Ξεκίνησε χθες και η προπώληση για Earthless

http://www.viva.gr/tickets/music/earthless/

κανόνισα ταξιδάκι εξωτερικό, δυστυχώς πάνω στη βδομάδα των earthless.

όποιος θέλει 12άρι μου λέει, η προπώληση είναι ήδη στα 15 και μάλλον σύντομα πάει στα 18.

Ευχαριστώ.

Τσεκ πμ φιλτατε

Γίνεται να έχουμε αλλοίωση του χωροχρόνου και να έρθουν να παίξουν [B]σήμερα [/B]το βράδυ το Godspeed ? Ζητάω πολλά από την καλύτερη μπάντα του είδους ? Ελπίζω live να είναι το ίδιο άρχοντες όσο και στα στούντιο άλμπουμ τους. Για να δούμε…

bump, βασικά για το παρακάτω :stuck_out_tongue:

πειραζει που ανυπομονω πιο πολυ για TUBER παρα για Earthless?? https://www.youtube.com/watch?v=szI21Q1v9hE

προσοχή μην εξελιχθεί άσχημα ε :stuck_out_tongue:

Άντε να δούμε σήμερα που θα μας παει η βραδιά 8)

9+ που έφτασα στο αν είχαν ήδη ξεκινήσει οι tuber. Πρώτη φορά τους έβλεπα τους Σερραίους . Ωραίες μελωδίες και ατμόσφαιρα . Πρέπει να συμπλήρωσαν μια ώρα παιξιδιού . Καλοί, αλλά θέλουν δέσιμο ακόμα για να ανέβουν λέβελ.

Ίσως να φταίει ότι μετά βγήκαν οι earthless που μου έδωσαν τον εγκέφαλο για ρεκτιφιέ. Ηχάρα, ανελέητα σόλα, ασταμάτητο μπασοτύμπανο . Δε θυμάμαι να χω δει τόσο πειστικό rythm section(sabbathila τέρμα) τα τελευταία χρόνια σε live. Άλλαζαν συνέχεια μοτίβα και ρυθμούς διατηρώντας μια ψυχεδελική γκρούβα πάνω στην οποία θέριζε η κιθάρα.Το μόνο αρνητικό ότι δεν είχαν ετοιμάσει μεγάλο σετ και έπαιξαν μια ώρα και κάτι . Αλλά οκ, τέτοιες συναυλίες αναπτερώνουν την πίστη σου στο rock.
[B]Cherry Red [/B] :smiley: