Eddie Vedder - Into the Wild

Ξέρω ότι πολλοί απο δω μέσα αγαπάτε αυτό τον δίσκο και είναι κρίμα να μην υπάρχει θρεντ!

βγήκε ως σαουντρακ της υπέροχης ταινίας into the wild και με συνοδεύει για πάνω απο μισό χρονο κάθε γκρίζο πρωινό, κάθε μελαγχολικό βράδυ κλπ όμορφα! Γενικά είναι ένας δίσκος που σε αγγίζει και σε απορροφά με τις μελωδίες του. Πάντα λέω να βάλω ένα τραγούδι αλλά όταν τελειώνει και μπαίνει η κιθάρα του επόμενου δεν αντέχω να το αλλάξω ωσπού καταλήγω να το ακούω όλο και να πατάω ξανά και ξανά το repeat.

Απαιτώ ποστς που θα αποθεώνουν τον δισκο και τίποτα λιγοτερό. Ευχαριστώ:)

για όσους ανίδεους δεν έχουν ακούσει ωρά να διορθώσουν το σφάλμα τους :

Ψιλοβαριέμαι τους Pearl Jam, είδα τον Οκτώβρη όμως την ταινία, όταν ήμουν στην Αστυπάλαια, και συγκλονίστηκα. Τόσο με την ταινία, όσο και με τη μουσική. Την επόμενη μέρα παρήγγειλα το cd, και από τότε το έχω κι εγώ λιώσει.
Αυτά. 8)

οτι εισαι φλωρος το ξεραμε…

Έχει γράψει πολύ ωραία τραγούδια ο Vedder.
To soundtrack μάλλον μου άρεσε λίγο περισσότερο από την ταινία που δεν με τρέλανε παρά τα εξαιρετικά πλάνα φύσης και το γεγονός πως όλοι γύρω μου είχαν πάθει πλάκα.

για την ταινία μπορεί να υπάρχουν διφορούμενες απόψεις. έτσι κι αλλιώς εκφράζει μια στάση ζωής που δεν μπορεί να έχει τον ίδιο αντίκτυπο σε όλους.

το soundtrack τείνει να γίνει το αγαπημένο μου γενικότερα. είναι από αυτές τις μουσικές που αν σε βρουν σε αντίστοιχη περίοδο μεγαλώνουν πολύ μέσα σου και εμένα με βρήκε στην στρατιωτική θητεία. είδα την ταινία πιο μετά (μου άρεσε πάρα πολύ btw) και κάθε μουσικό κομμάτι έδενε τέλεια.

το Society από μόνο του είναι ένα μάθημα, μια αφορμή για σκέψη και αναθεώρηση.

κατά τα άλλα η φωνή του vedder.

Τι εργάρα, τι μουσική. Τίμιος ο Vedder.Σε μαγεύει.

Αγαπημενη μου ταινια.Ειχα ψαξει και το βιβλιο αλλα δεν υπηρχε:(

τεράστια ταινία,πολύ καλός δίσκος,ίσως πρέπει κάποια στιγμη να γράψουνε κ οι pearl jam έναν ακουστικό εξ ολοκλήρου…

και το βεναροχα χωλ των πεαρλ που ειναι ακουστικο γαμει αλλα ειναι λαιβ:)