http://www.bluesbar.gr/portraits/edgar_broughton.htm
Θα προσπαθησουμε να παμε,γεροι να ειμαστε!!!
Θα ειναι φοβερο live γιατι μιλαμε για γκρουπαρα!!!
Μα καλά στην καρδίτσα?[-X
στην καρδίτσα ;;; α ρε επαρχία δοξασμένη … χεχε
Nαι ρε Αθηναιε στην Καρδιτσα.Που ηθελες στη γειτονιτσα σου?
Που γίνεται αυτο πάλι ?
Μαγαζί και διευθυνση ξέρει κανείς ?
Ηopeto, από Θεσσαλό φίλο -όχι τον Jiopa :)- γνωρίζω πως η Καρδίτσα ειδικά είχε από τη δεκαετία του '90 ένα αφοσιωμένο κοινό σε classic rock (και μάλιστα με αδυναμία σε blues rock/southern) μαγαζιά που έπαιζαν τέτοια μουσική κλπ. Το ένα μάλιστα ανήκε στον Διονύση Τσακνή που είναι από εκεί και πριν να “Νταλαροποιηθεί” εντελώς, τον θυμάμαι σε μία παλιά του συναυλία στην Αθήνα να διασκευάζει Van Morisson!8O
Eλπίζω να ανακοινωθεί και ημερομηνία για Αθήνα σε κανά Rodeo, αλλά και να μην γίνει, Παρασεκυή βράδυ είναι, μπορούμε να ανηφορήσουμε οι Αθηναίοι και να φάμε και πέστροφα στη λίμνη Πλαστήρα την επόμενη μέρα! :lol:
Στο ‘‘Blues’’,στον κεντρικο πεζοδρομο της πολης ειναι,αν δεν κανω λαθος.Εχω παει μια φορα για καφε και σας λεω οτι το μαγαζι ειναι ωραιο,αλλα μικρο.
Oπως τα λες ειναι.Επισης ο τυπος που εχει το '‘Blues’'ειναι πολυ χωμενος στα κολπα κανει πολλα καλα live(ασχετα αν δεν εχουν διαφημιστει εκτος Καρδιτσας,οπως Whisbone Ash,Louisiana Red κλπ)και διατηρει φιλια με τον σαξοφωνιστα David Lynch ο οποιος εχει παιξει εκει παρα πολλες φορες και με Human Touch και με τα αλλα projects του.Το λεω αυτο,γιατι εγω ας πουμε εγω στο Βολο David Lynch εχω δει μονο με Ελλη Πασπαλα και Αλκινοο Ιωαννιδη.Καλο ειναι να γινονται πραγματα παιδια και εκτος Αθηνας.
Και μας μανουλα μας γεννησε…:roll:
Ναι ρε,ηρεμήστε,πλάκα κάνω,έτσι κι αλλιώς δίνω proficiency εκείνο το σαββατοκύριακο οπότε και εδώ να παίζανε…μάλλον δεν θα πήγαινα.Όντως χρειάζεται η επαρχία τέτοια live.
OK,τωρα μιλας σωστα.Ολα καλα.