Ναι το promo του Rocket Ride είχε leak-άρει αρκετό καιρό νωρίτερα από την κυκλοφορία του. Τούτο δω τίποτα. Ούτε το chinese democracy να ταν και το προσέχουν τόσο
χεχεχεχε:lol::lol::lol::lol:
πρέπει να το έχω ακούσει το τραγούι και 50 φορές από το youtube…
Now playing: Anathema - Angelica
via FoxyTunes
Σωστος !!
Συνηθως στα αλμπουμς που ειναι μαπα, που ομως ειναι μεγαλης εταιριας και πρεπει να τα εκθειασουν με καποιον τροπο, αντι να μιλανε για το μουσικο μερος (για το οποιο τι να πουνε αμα ειναι χαλια…) αρχιζουν τις παρομοιασεις και τις μεταφορες. Ετσι εχουν γραψει μια ολοκληρη σελιδα και εσυ δεν εχεις καταλαβει τι παιζει τελικα το συγκροτημα…:lol:#-o
EΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ!!!
το ακουω αυριο και επιστρεφω,αν και δεν νομιζω οτι θα ειμαι αντικειμενικος…
Το dragonfly είναι απίστευτο κομμάτι.
λοιπον μετα απο 1 ακουσμα,και οχι πολυ προσεκτικο,πιστευω πως ειναι ξεκαθαρα στα χναρια του προηγουμενου
μουσικη συνεχεια του Rocket Ride λοιπον
ξεχωρισα και εγω Dragonfly και Speedhoven…
αυτα ως μια πρωτη εκτιμιση
μετά από 6 ακούσματα που έκανα(αναμένονται φυσικά πιο πολλά), μπορώ να πω ότι είναι ένας καλός δίσκος…
μην μπούμε σε διαδικασίες σύγκρισεις με τα παλιά , δεν έχει νόημα…
μόνο με το Rocket Ride που ακόμα δεν έχω κατασταλάξει…
ξεχωρίζω τα:
Ministry Of Saints
The Pride Of Creation
Wake Up Dreaming Black
Dragonfly
Speedhoven…
Now playing: Edguy - Sex Fire Religion
via FoxyTunes
Με την πρώτη ακρόαση μου αρέσει και μάλιστα αρκετά. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η φωνή του Tobias έχει μια έξτρα βραχνάδα σε ορισμένα κομμάτια, και το σίγουρο είναι ότι γουστάρουν αυτό που κάνουν.
Μόλις προμηθεύτηκα τον δίσκο και τον ακούω την στιγμή που γράφω το ποστ αυτό. Δεν θέλω να πω ακόμα οριστική γνώμη μιας και είναι πολύ νωρίς αλλά μου φαίνεται καλύτερο από το Rocket Ride και ένα κλικ πιο heavy. Τo Rocket Ride μου είχε φανεί πολύ βαρετό και soft (κάτι που μάλλον είναι γενικό με τον Sammet lately αν κρίνω και από το πολύ μέτριο άλμπουμ που έβγαλε με τους Avantasia). Χλωμό το να πιστεύουμε ότι θα ξαναβγάλει κι άλλο Hellfire Club (τι δισκάρα ρε παιδιά!!!) αλλά ελπίζω σε βήματα μπρος και όχι soft pop δίσκους…
Edit: Διόρθωσα το typo.
περικαλώ?
LOL! Ναι όντως ο ποιητής τα μπέρδεψε λίγο! Τo Hellfire Club είναι δισκάρα ενώ το Rocket Ride μου φάνηκε κάπως soft… My bad people!
σε σχεση με τους διθυραμβους που ακουστηκαν καμια σχεση.μετριο για μενα και πολυ avantasia φερνει.hellfire club πολυ καλυτερο δεν το συζηταω.
εμενα μονο το dragonfly μου αρεσε…
παρτε παντως το νεο κλιπακι http://www.youtube.com/watch?v=lJGItAC09sI&feature=channel
Αν και φανατικός του συγκροτήματος τελικά το συγκεκριμένο album δεν με έπεισε καθόλου. Όχι ότι είναι κακός ο δίσκος απλά κατε εμέ είναι αδιάφορος. Όλα τα κομμάτια μου ακούγονται μονότονα χωρίς να ξεχωρίζουν μεταξύ τους. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να τον συγκρίνω με τις προηγούμενες τους δουλειές. Κρίμα γιατι πραγματικά περίμενα κάτι ξεχωριστό απο αυτό το συγκρότημα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι άκουσα μέχρι τα μισά του δίσκου. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι ο Tobias έχει πέσει σε συνθετικό τέλμα. Όπως και να έχει ένα είναι σίγουρο, πως και αυτή η κυκλοφορία όπως και το Rocket Ride θα διχάσει αρκετό κόσμο (δισκαρα, καλος δίσκος, μέτριος, απαράδεκτος καθώς δεν είναι power metal δίσκος). Κλείνοντας πιστεύω πως αντικειμενικά θεωρείται ένας μέτριος δίσκος.
Μετριότατος ο δίσκος. Κρίμα και περίμενα περισσότερα απο τον Tobi.
Δεν έχω σαφή άποψη, αλλά έχω να πω πως οι διθύραμβοι δημιούργησαν μάλλον υπέρμετρα υψηλές απαιτήσεις.
Υπερπαραγωγικός μας βγαίνει ο Sammet. Το Avantasia πάντως για μένα είναι στα καλύτερα της χρονιάς, μιας και είναι πολύ όμορφο και πολύ καλά δουλεμένο.
Άρχισα να τους παρακολουθώ αν και δεν τρελαίνομαι για power από το Hellfire Club. Μ’ αρέσει που δεν μένουν στα στενά όρια του είδους και βάζουν hard rock στοιχεία. Για το Tinnitus Sanctus:
Κατά την γνώμη μου πρόκειται για ένα album αρκετά δυνατό, με την γνωστή party ατμόσφαιρα, όμως κάπου υστερεί σε σχέση με τα προηγούμενα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει, κάθε άλλο. Απλά του λείπει το “κάτι”.
Ίσως η φρεσκάδα. Πάντως γράφουν χιτάκια εύκολα, πράγμα που δεν το συναντας πλέον.
Δεν με πείθει αν και το πήρα.
όσο ακούω το δίσκο τόσο μου αρέσει,βέβαια όπως όλοι μας περιμέναμε κάτι καλύτερο και όπως προείπαν του λύπει το ‘κάτι’…
πιστεύω πιο βαρύ από το προηγούμενο…
Now playing: Anathema - A Dying Wish
via FoxyTunes
Kαλο αλμπουμ αλλα σαφως υποδιεστερο και του Hellfire Club και του Rocket Ride.
Σε μερικα τραγουδια σαν να παραγινεται Udo παντως ο Tobias! :-s