Edguy - Tinnitus Sanctus

Τι σημαινει ο τιτλος του αλμπουμ?:-s

tinnitus είναι μια ασθένια των αυτιών, και Sanctus είναι ο άγιος ή ιερός…
οπότε βγάζουμε το νόημα…

Now playing: Anathema - Unchained (Tales Of The Unexpected)
via FoxyTunes

Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! ΔΙΣΚΑΡΑ!!!

Ωραιος δισκος,θα μπορουσε να ειναι και καλυτερος.

όσο πιο πολύ το ακούω τόσο πιο πολύ μου αρέσει…τελικά έκαναν ένα πολύ καλό δίσκο(ο Tobias βασικά:p)…
άντε να τους δούμε και live τώρα και θα είμαστε οκ…

Now playing: Edguy - Ministry Of Saints
via FoxyTunes

και εγω!
τι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ το Speedhoven ???
live εγω τους εχω δει μια,στην περιοδια του Hellfire Club,αλλα περιμενουμε να ξαναρθουν!!
αα,επισης και το bonus live που εχει στο cd μετραει πολυ…

λοιπον δεν ξέρω αλλά έχω την αίσθηση ότι το Τhorn Without A Rose (το 7ο κομμάτι από τον δίσκο),είναι λες και το ξέρω χρόνια…ότι πάντα το άκουγα…:-k:-k

Now playing: Edguy - The Asylum
via FoxyTunes

τελικά είναι καλύτερο από ότι νόμιζα στις πρώτες ακροάσεις.
σε ένα στυλάκι που δύσκολα θα ξεχωρίσεις αφού έχεις την εντύπωση ότι όλα έχουν παιχτεί.

ο tobbias είναι ωραίος τύπος γενικότερα.

το Pride Of Creation είναι πολύ συμπαθητικό τραγούδι, όπως και το Ministry Of Saints.

δεν πάθαμε καμια πλάκα, δεν είναι καλύτερο των προηγούμενων δίσκων, αλλά δεν είναι αναμάσημα και σε όσους αρέσκονται στους Edguy είναι τουλάχιστον προτεινόμενο άκουσμα.

Συμπαθιτικος δισκος, εχει ωραια τραγουδακια που σε ψιλο πορονουν αλλα δεν πιστευω να μεινει για πολυ… θα δειξει ο καιρος… αλλα σε γενικες γραμμες εινιαι καλοσ δισκος! :stuck_out_tongue:

μετα απο πολλες ακροασεις λεω οτι ειναι πολυ καλος δισκος κ το dragonfy τ καλυτερο!

Στην αρχή απλά μου άρεσε. Όσο το ακούω όμως, μου αρέσει όλο και περισσότερο. Το DragonFly είναι εκπληκτικό τραγούδι !!! Επίσης μου αρέσει πολύ το ¨πιασιάρικο¨ Ministry of Saints.