Eisitiria gia sunaulia Black Sabbath - sxolia

5500 oi Sabbath, 6500 oi Maiden.

Μπράβο οι Maiden…Δεν το περίμενα!!Εκτός αν και τα 6500 πωλήθηκαν πριν την ανακοίνωση για τους Sabbath… 8)

mallon, ta perissotera 8)

Na kai ta eisitiria tou triimerou…

130 euro gia to triimero…

Eytyxos den agorasa to eisitirio mou akomi… hehehehe :lol:

Δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρω να πάω τριήμερο(εδώ μάλλον θα χάσω και την 25η) αλλά διήμερο θα γούσταρα, έχει ανακοινωθεί αν θα υπάρχει τέτοιο εισιτήριο?
Πάντως πέρυσι 38 ευρώ για πολύ καλές μπάντες που δεν είναι και χειρότερες από αυτές που απαιτούν 60 ευρώ για να δούμε φέτος! Τι κάνει η διαφήμιση ε? :evil:

Και εγώ μια από τα ίδια,μάλλον θα μπορέσω μόνο για διήμερο να κατέβω,αλλά από ότι έχω δει στο site της didimusic δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο.

Για ποιο διήμερο μιλάμε; 8-9 Ιουλίου; Αν ναι, μια χαρά έχει ανακοινωθεί για τότε: 75 euro.

όχι όχι, εγώ λέω για manson και velvet διήμερο αφού μπορεί να ακούω και moby αλλά δεν θα πήγαινα να τον δω έτσι χωρίς πολύ δυνατά support… Νομίζω ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ(για τέτοιο εισιτήριο εννοώ) αφού με την τιμή τριημέρου πολλοί θα αγοράσουν και έτσι ο moby δεν θα τραγουδάει στα πεύκα με άδειο το terra :stuck_out_tongue: Αυτός δεν είναι ο στόχος της didi? Να πουλήσει και των 3 ημερών τα εισιτήρια?

Πάντως, όσοι είχαν πάει στην πρώτη εμφάνιση του Moby στην Ελλάδα μου είχαν πει ότι είναι άπαιχτος στα live! Μόνο που αυτό το καλοκαίρι ο ανταγωνισμός για τις συναυλίες είναι τεράστιος και μας παίρνει να επιλέγουμε… :wink:

KANEIS DEN PREPEI NA FAEI KRAXIMO, KAI POLI FOBAMAI OTI OI KATHISTERIMENOI ELLINES DEMEK SKLIRPIRINIKOI METALLADES THA TO KANOYN KAI THA ARXISO NA SPAO KEFALIA. O ZAKK(POU EINAI KOLIMENOS) EINAI APO TOUS MEGALITEROUS MOUSIKOUS TIS EPOXIS MAS KAI PREPEI NA TO SEVASTOUME, ASE POU AN KANOUME MALAKIES EMEIS THA GINOUME REZILI KAI OXI AYTOS, OI VR SPERNOUN KAI XARI MAS KANOUN KAI PAIZOUN, GIA AUTO TIPOTA KOLLIMENA PAIDAKIA TYPOY MANOWAR KAI KAFRODEATHILIKI 4EVER NA KATSOUN SPITI TOUS

ΠΩ ΠΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

ante… polla les na oume

Εχεις δικιο. Εγω που κραζω τους φασιστες και ακουω και καμια deathια αμα λαχει…Πουλαω το εισιτηριο μου… :cry: