i photo sas arkei diladi??? ti na po? neolaia…ego sti thesi sas tha prospathousa na to kataktiso apo to na to koitazo apo makria… 8O
Αττιλα μου εσυ !!!
Καμάκι από το internet? Δεν το βρίσκω και πολύ σόι. Βάλε εσύ τη φωτογραφία να δούμε και μετά τα άλλα έρχονται.
oh god… :?
i moni dikaiologia gia na kourefteis ine otan pas fadaros :lol: :lol:
Εκείνη η τρισκατάρατη ώρα, όξο μακρια από εδώ
Εκείνη η τρισκατάρατη ώρα, όξο μακρια από εδώ
[/quote]
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A vacation in a foreign land
Uncle Sam does the best he can
You’re in the army now
Oh, oh, you’re in the army now
Smiling faces as you wait to land
But once you get there no one gives a damn
You’re in the army now
Oh, oh, you’re in the army now
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Πάντα μου άρεσαν οι άντρες με μακριά μαλλιά (περιποιημένα όμως!) και τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να μ’αρέσουν και οι ελαφρώς αξύριστοι… Δεν βολεύει βέβαια, αλλά αν σου πάει το look…
Πάντως εγώ είμαι φανατικός αντιξούρας, καθότι μεγαλούτσικος και κάποια ανεπαίσθητα προγούλια μου χτυπούν επίμονα αλλά αναποτελεσματικά μέχρι στιγμής την πόρτα…
Προγούλι προγούλι όσο θέλεις βρόντα, ας είναι καλά τα γένια μου
Γαμώτο, εσείς οι άντρες έχετε πολλά ατού για να κρύβετε ατέλειες…
Και σεις εχετε … μασκες , μασκαρες ,πουδρες , χαρτοσακουλες , και παει λεγοντας.
Από τη φύση μας ξεχειλίζουμε από ατού σε σχέση με τις ατέλειες
Τσ τσ τσ!
Αντρέα αγάπη μου, πάντα με την καλή σου την κουβέντα! Άκου χαρτοσακούλες!
Βρε υπάρχει καλύτερος σύμμαχος απ’το πέπλο της νύχτας???
Πάντα θεωρούσα πιο sexy τους αξύριστους άντρες.Τώρα βέβαια αν αυτό συνοδεύεται από περιποιημένα μακρυά μαλλιά που ταιριάζουν με το όλο στυλ του άντρα ο συνδυασμός γίνεται όλο και καλύτερος
Nαι αλλα παντα υπαρχει και η αφη … οποτε βραστα χαραλαμπε που να πεφτεις σε λακουβες νυχτιατικα …
Ευχαριστώ γλυκειά μου
Ευχαριστώ γλυκειά μου
:P[/quote]
Λέω μόνο την αλήθεια γλυκέ μου…δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς.Άλλωστε δεν νομίζω πως αμφιβάλλει κανείς για το πόσο sexy είσαι
Ευχαριστώ γλυκειά μου
Λέω μόνο την αλήθεια γλυκέ μου…δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς.Άλλωστε δεν νομίζω πως αμφιβάλλει κανείς για το πόσο sexy είσαι
Και που να με γνωρίσεις απο κοντά…
Ελπίζω κάποια στιγμή πως θα γίνει και αυτό…
Θα γίνει θα γίνει