Τωρα ξερναμε ή μετα ??? Για να εχω μαζι μου την σακουλα που ελεγα πριν , Τουλαχστον αυτη κανει για πολλες χρησεις. Μια απο αυτες ειναι και ο εμετος.
ξυριστιτε ολοι κ ΟΛΕΣ κ βουτιξτε σε μια πισινα με After Shave…
με 90% οινοπνευμα
Ζαλίστηκες κι εσύ από την ομορφιά μου; Σορρυ αλλά δεν σε πηδάω εσένα… Δεν έχεις πολλά λεφτά, είσαι και δασύτριχος… Όσον αφορά τις γυναίκες είμαι αναφανδόν υπέρ της ξούρας… Γουλί λέμε…
άντε να τρέχεις να πάρεις καινούρια τώρα με τα χρώματα της άνοιξης…έτσι όπως έχουν ανέβει οι τιμές με βλέπω να τη βγάζω και το καλοκαίρι με μαύρα… :? 8) 8)
Αν σε πιάσουν και ζαλάδες να αρχίσεις να ανησυχείς πάντως.Δεν θα είναι καλό σημάδι
[size=1][size=9]Ζηλιάρη [/size][/size]:evil:
τσ,τσ,τσ…πως μιλάς έτσι αγαπητέ μου??λίγο τακτ δε βλάπτει… 8)
Mην μασάς…!“Lady in black” απ΄τους Uriah,"Woman in black"απ΄τους Foreigner,"The lady wore black"απ΄τους Queensryche…Σε κάθε περίπτωση θα είσαι in rock…!
[size=1]Nα δω να σου πω αν ζηλευω η οχι ,τωρα ετσι και σε αυτη την φαση δεν μπορω να απαντησω. [/size]
[quote=“Angel_In_Black”]
[size=1]Nα δω να σου πω αν ζηλευω η οχι ,τωρα ετσι και σε αυτη την φαση δεν μπορω να απαντησω. [/size][/quote]
[size=1]Κάτω τα χέρια σου από το κορίτσι μην στα κόψω[/size]
[size=1]Θα μιλησω την Κυριακη, για την ωρα η σιωπη μου προς απαντηση σου. Ακομα δεν απλωσα , κατσε καλα λοιπον. [/size]
ναι αλλα η μαγκια ειναι παρα τις ατελειες να τους κανεις να τρεχουν απο πισω σου…
ναι αλλα η μαγκια ειναι παρα τις ατελειες να τους κανεις να τρεχουν απο πισω σου… [/quote]
Standart , δεν το συζηταμε , αν και απο πισω τρεχουν οι σαλιαρηδες . Εμεις οι ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ δεν τρεχουμε πισω απο καμμια , διοτι αυτες τρεχουν πισω απο εμας … και τις στελνουμε στο διαολο.
[quote=“blackdiamond”]
Mην μασάς…!“Lady in black” απ΄τους Uriah,"Woman in black"απ΄τους Foreigner,"The lady wore black"απ΄τους Queensryche…Σε κάθε περίπτωση θα είσαι in rock…![/quote]
να σαι καλά…μου τόνωσες το ηθικό… 8)
Mην μασάς…!“Lady in black” απ΄τους Uriah,"Woman in black"απ΄τους Foreigner,"The lady wore black"απ΄τους Queensryche…Σε κάθε περίπτωση θα είσαι in rock…![/quote]
να σαι καλά…μου τόνωσες το ηθικό… 8)[/quote]
Yπαρχει και τ(ο) Angel In Black για να σου τονωσει ακομα περισσοτερο το ηθικο. :roll:
να σαι καλά…μου τόνωσες το ηθικό… 8)[/quote]
Yπαρχει και τ(ο) Angel In Black για να σου τονωσει ακομα περισσοτερο το ηθικο. :roll:[/quote]
τ(ο) Angel in Black θα το δούμε αργότερα αν μου τονώσει το ηθικό… :roll:
Ειναι απλα το φαρμακο για τα παντα . Στανταρδ λεμε.
Ειναι απλα το φαρμακο για τα παντα . Στανταρδ λεμε.[/quote]
ανατρίχιασα… 8)
ανατρίχιασα… 8)[/quote]
Aυτο ηθελα :lol:
ανατρίχιασα… 8)[/quote]
Aυτο ηθελα :lol:[/quote]
το ξέρω… 8)