Eiste yper ths ksouras?

Τωρα ξερναμε ή μετα ??? Για να εχω μαζι μου την σακουλα που ελεγα πριν , Τουλαχστον αυτη κανει για πολλες χρησεις. Μια απο αυτες ειναι και ο εμετος.

ξυριστιτε ολοι κ ΟΛΕΣ κ βουτιξτε σε μια πισινα με After Shave… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

με 90% οινοπνευμα

Ζαλίστηκες κι εσύ από την ομορφιά μου; Σορρυ αλλά δεν σε πηδάω εσένα… Δεν έχεις πολλά λεφτά, είσαι και δασύτριχος… Όσον αφορά τις γυναίκες είμαι αναφανδόν υπέρ της ξούρας… Γουλί λέμε…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

άντε να τρέχεις να πάρεις καινούρια τώρα με τα χρώματα της άνοιξης…έτσι όπως έχουν ανέβει οι τιμές με βλέπω να τη βγάζω και το καλοκαίρι με μαύρα… :? 8) 8)

Αν σε πιάσουν και ζαλάδες να αρχίσεις να ανησυχείς πάντως.Δεν θα είναι καλό σημάδι :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[size=1][size=9]Ζηλιάρη [/size][/size]:evil:

τσ,τσ,τσ…πως μιλάς έτσι αγαπητέ μου??λίγο τακτ δε βλάπτει… 8)

Mην μασάς…!“Lady in black” απ΄τους Uriah,"Woman in black"απ΄τους Foreigner,"The lady wore black"απ΄τους Queensryche…Σε κάθε περίπτωση θα είσαι in rock…!

[size=1]Nα δω να σου πω αν ζηλευω η οχι ,τωρα ετσι και σε αυτη την φαση δεν μπορω να απαντησω. :wink: [/size]

[quote=“Angel_In_Black”]

[size=1]Nα δω να σου πω αν ζηλευω η οχι ,τωρα ετσι και σε αυτη την φαση δεν μπορω να απαντησω. :wink: [/size][/quote]

[size=1]Κάτω τα χέρια σου από το κορίτσι μην στα κόψω[/size]

[size=1]Θα μιλησω την Κυριακη, για την ωρα η σιωπη μου προς απαντηση σου. Ακομα δεν απλωσα , κατσε καλα λοιπον. [/size]

ναι αλλα η μαγκια ειναι παρα τις ατελειες να τους κανεις να τρεχουν απο πισω σου… :wink:

ναι αλλα η μαγκια ειναι παρα τις ατελειες να τους κανεις να τρεχουν απο πισω σου… :wink:[/quote]

Standart , δεν το συζηταμε , αν και απο πισω τρεχουν οι σαλιαρηδες . Εμεις οι ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ δεν τρεχουμε πισω απο καμμια , διοτι αυτες τρεχουν πισω απο εμας … και τις στελνουμε στο διαολο.

[quote=“blackdiamond”]

Mην μασάς…!“Lady in black” απ΄τους Uriah,"Woman in black"απ΄τους Foreigner,"The lady wore black"απ΄τους Queensryche…Σε κάθε περίπτωση θα είσαι in rock…![/quote]

να σαι καλά…μου τόνωσες το ηθικό… 8)

Mην μασάς…!“Lady in black” απ΄τους Uriah,"Woman in black"απ΄τους Foreigner,"The lady wore black"απ΄τους Queensryche…Σε κάθε περίπτωση θα είσαι in rock…![/quote]

να σαι καλά…μου τόνωσες το ηθικό… 8)[/quote]

Yπαρχει και τ(ο) Angel In Black για να σου τονωσει ακομα περισσοτερο το ηθικο. :roll:

να σαι καλά…μου τόνωσες το ηθικό… 8)[/quote]

Yπαρχει και τ(ο) Angel In Black για να σου τονωσει ακομα περισσοτερο το ηθικο. :roll:[/quote]

τ(ο) Angel in Black θα το δούμε αργότερα αν μου τονώσει το ηθικό… :roll:

Ειναι απλα το φαρμακο για τα παντα . Στανταρδ λεμε.

Ειναι απλα το φαρμακο για τα παντα . Στανταρδ λεμε.[/quote]

ανατρίχιασα… 8)

ανατρίχιασα… 8)[/quote]

Aυτο ηθελα :lol:

ανατρίχιασα… 8)[/quote]

Aυτο ηθελα :lol:[/quote]

το ξέρω… 8)