Mια μικρή γεύση από το τι έγινε στο Κύτταρο:
Guys από σήμερα εχεί εισητήρια στο Public στο Σύνταγμα για το 2ημερο σε σουπερ τιμή των 70euro μεχρι και την Δευτέρα 27 του μήνα!!!
χαχαχαχααχχα
πρεκας λεει
χααχχαχα
Νέα:
Λοιπόν έχουμε επιπλέον Starsailor και James Lavelle dj set 18 και 19 αντίστοιχα στο Ejekt για φέτος!!
Super σου λεώ…
Καλυτερα θα ηταν Subways πρωτη μερα πιστευω…Οπως και να χει, πρωτη μερα (που αρχισε να με ψηνει), δεν παω με τν καμια λογω εξετασεων x
Starsailor πολύ καλή φάση. Και νόμιζα ότι είχαν καει μετά το ατυχές lineup με Him και Placebo τότε στο Rockwave. Ειδικά η πρώτη μέρα είναι φοβερή. Starsailor και White Lies έρχονται με ωραία πρόσφατα άλμπουμ, Editors με παρακαταθήκη τη συγλονιστική τους 1η εμφάνιση στην Μαλακάσσα το 2006 και οι Pixies είναι… οι Pixies!!
Η δευτερη μέρα έχει πιο πολλά ονόματα και ίσως αυτό να σημαίνει ότι και στην πρώτη μπορεί να έχουμε και άλλες αξιόλογες προσθήκες
Πρώτη φορά που θέλω να δω όλα ή σχεδον όλα τα ονόματα χωρίς να περιμένω ποτε θα ξεμπερδεψουν οι μεν για να βγουν οι επόμενοι. Πραγματικά πολύ καλή προσπάθεια φέτος, ελπίζω να έχει και κάποια σχετική απήχηση στο κοινό…
+1 στον αποπάνω
Οι Starsailor ήταν ό,τι καλύτερο εκείνη τη (δύσκολη) μέρα.
8ελω ενα εκ των Doves , Razorlight , Supergrass να κλεισει την 1η μερα και 8α αφησω τα κοκαλα μ εκει …
Ναι, ειδικα Doves να παίξουν αυτή την απίστευτη δισκάρα που έβγαλαν φέτος, να γουστάρουμε!!!
Subways loipon 8) , tha einai poly wraia
Μία ώρα και ένα τέταρτο μόνο οι headliners…[-X
Δεν πειράζει, έχει πολύ καλα γκρουπ ετσι και αλλιώς. Συνολικά είναι κάμποσες ώρες συναυλία, νομίζω οτι θα είναι αρκετα. Δεν ξέρω βέβαια αν θα προλάβουμε τα μέσα μεταφοράς…
Το θεμα μεταφορα με ανησυχει παρα πολυ.Μετα θα υπαρχει συγκοινωνια?Υπαρχει πιθανοτητα να κανουν τπτ αλλαγες στα δρομολογια του ΟΑΣΑ?
Οκτώ και σήμερα για τους τεράστιους Pixies…
hell yeah,επιτελους Pixies…δεν εχω παρει ακομα τικετ και ελπιζω να υπαρχουν…σκεφτομαι και για δευτερη μερα,μιας και Royksopp δεν θελω να χασω με τπτ…
Aκυρη μαλλον η Lauryn Hill…
http://www.billboard.com/bbcom/news/lauryn-hill-cancels-entire-european-tour-1003981893.story
Το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω διήμερο εισιτήριο. Έχω να επιστρέψω και των Depeche Mode οπότε θα κοροιδεύω τον εαυτό μου ότι δεν πλήρωσα :-s
Α ρε Jarvis…
Τσίμπησα μαγικο χαρτάκι
κρίμα που δν γράφει πάνω Starsailor …
Απο μια μικρη ερευνα που εκανα ουτε στο royksopp.com ουτε στη σελιδα τους στο
Myspace γραφει για τη συναυλια τους στην Αθηνα
Σαν να μην υπαρχει
Λετε να παιζει καμια στραβη?
Ασε που τσεκαρα setlists απο Jarvis και απο μια γρηγορη ματια δεν ειδα
κανενα υμνο απο pulp