Ejekt 2009 - 18 & 19/6

Παιδια να κανω μια ερωτηση κρισεως??

Επειδη δεν εχω ξαναπαει Ejekt πως παει κανεις εκει με τα ΜΜΜ??? 8)

Είναι πολύ εύκολο: αν θες να πάς με λεωφορείο, από Αθήνα (κέντρο) μπορείς να πάρεις το Α2 (πρός Βούλα). Αντίστοιχα, από Πειραιά υπάρχουν τα Α1 και Β1. Υπάρχει στάση ακριβώς έξω από την είσοδο. Αν σε βολεύει το τράμ, το 5 (από Σύνταγμα) και το 3 (από ΣΕΦ) κάνουν επίσης στάση ακριβώς απ’έξω (2η στάση Αγίου Κοσμά).

Με σκιάζεις μάνα μ. Σχεδόν μόνο γι’αυτόν θα πάω τη δεύτερη μέρα.

Ναι απο όσο ξέρω λέει μόνο απο τα προσωπικά του άλμπουμ. Κρίμα μπορούσε να μας πει 3-4 παλιά, ξέρεις τα πολύ “χοντρά” έτσι να μας φύγει η όρεξη…

Many thanks!! :smiley:

By the way Echo and the Bunnymen στη θεση της Lauryn Hill τη 2η μερα!!

Σοβάρα? Αλλάζει πολύ το πράγμα για τη δευτερη μέρα τότε…

Πο ρε γμτ…Pixies θελω να δω,αλλα ρε γμτ,echo ΔΕΝ θελω να χασω…προβλεπεται ντερμπυ μεχρι να παρω τικετ αυριο…

It’s official, το λεει και στο επισημο site τους…

http://bunnymen.com/Live.html

Κι εγω ηταν να μην παω τη 2η μερα αλλα τωρα ψηνομαι πααααααρα πολυ!

Nα κάνω και εγώ μία ερώτηση κρίσεως; Επειδή στον συγκεκριμένο χώρο δεν έχω ξαναπάει και επειδή όταν θα τελειώσει το live ΜΜΜ δεν θα παίζουν, το ταξί πόσο πάει;

Για την παρασκευή νομίζω δεν θα χεις πρόβλημα γιατι το τραμ αν δεν κάνω λάθος είναι ανοιχτό 24ωρο…για την πέμπτη ως σύνταγμα με διπλή ταρίφα κανένα δεκάρι

Έχω πληρώσει για Σύνταγμα 18 ευρώ ταξί όταν έπαιζαν οι Lost.

Και αφού έκανα καμιά ώρα να βρω…

Εννοείται ότι άλλα τόσα πλήρωσε και η άλλη παρέα που είχε πάρει από κει!

Κάτι ήξερε η κοπέλα στο ταμείο του Public που με ρώτησε μήπως θα ήθελα διήμερο…:stuck_out_tongue:
Κρίμα που δε μπορώ Παρασκευή, θα θελα να ξαναδώ τους Echo…

Ok… Thanks bro…:wink:

Ευτυχώς που πήρα διήμερο!! Echo and the Bunnymen :bounce: :bounce:
Killing Moon ύμνος!

'Οσο για τον Jarvis κρίμα γαμώτο… :frowning:

Glad to be of assistance! :smiley:

Αλλά γιατί,γιατί, ΓΙΑΤΙ να μην βάλουν τους Bunnymen Την Πέμπτη μαζί με τους Pixies??? :cry: :cry: :cry:

Δυστυχώς από εκεί είναι πολύ δύσκολο να βρείς ταξί γιατί τα περισσότερα πάνε και την αράζουνε έξω από τα κυριλέ club της παραλιακής όπου και γίνεται Ο χαμός. Το μόνο καλό είναι ότι το τελευταίο τράμ φεύγει από την Βούλα στις 12, οπότε αν οι Pixies τελειώσουν όντως στις 12:15 με λίγο τρέξιμο μπορεί να το προλάβει κανείς.

Εγώ δεν μένω και ΠΑΡΑ πολύ μακριά, οπότε με βλέπω να γυρνάω με τα πόδια… :stuck_out_tongue:

ξερουμε κανα υποτυπωδες προγραμμα??

Ελα μου ντε, καλυτερα ταιριαζαν στην πρωτη μερα :evil:

Day 1

Doors open at 17.00
Main stage (outdoor)
17:30 - 18:10 LOCAL BAND TBA
18:30 - 19:30 WHITE LIES
20:00 - 21:00 STARSAILOR
21:30 - 22:30 EDITORS
23:00 - 00.15 PIXIES

Day 2

Doors open at 16:00
17:00 - 18:00 LOCAL BAND TBA (main stage)
18:00 - 19:00 SUBWAYS (main stage)
19:15 - 20:15 KLAXONS (main stage)
20:15 - 21:15 ηταν η θεση της Lauryn Hill στην indoor stage αλλα δεν μου κολλαει να πανε εκει οι Bunnymen, μαλλον θα γινει αλλαγη.
21:30 - 22:30 JARVIS COCKER (main stage)
23:00 - 00:00 ROYKSOPP (main stage)
00:15 - 02:15 2 MANY DJ’s (indoor stage)
02:15 - 04:00 JAMES LAVELLE (indoor stage)

Αυτοκίνητο δε λέει να πάρουμε? Ταλαιπωρία? Διάβασα ότι έχει πάρκιν…

Εγώ θα το ρισκάρω και θα πάρω αμάξι. Πάρκινγκ έχει και ούτως ή άλλως δε με βολεύει κανένα άλλο μέσο παρότι μένω σχετικά κοντά…