Ejekt 2009 - 18 & 19/6

Μπορεί να μην το διατύπωσα καλά. Ούτως ή άλλως κανείς δε μπορεί να γίνει Joy Division και θα ήταν αφελές για ένα συγκρότημα να προσπαθεί μόνο αυτό. Δεν ξέρω αν οι Editors το προσπαθούν αλλά όπου και να διαβάσεις σχόλια για τον ήχο τους, σπάνια δεν αναφέρονται οι Joy Division. Γι’αυτό και έκανα ένα σχήμα λόγου για New Order από τη στιγμή που φάνηκε να στρέφονται σε πιο ηλεκτρονικό ήχο. Όντως το τελευταίο κομμάτι ξεχώριζε με διαφορά από τα καινούρια και φυσικά δε με χάλασε που άκουσα νέο υλικό αλλά περίμενα πως και πως το Blood και το All Sparks…

Aχ το Αll Sparks το ηθελα κι εγω αλλα ειχα πετυχει καπου το setlist τους στο Caribana και ηξερα οτι το εχουν βγαλει πλεον [-X Ειπαν ομως 5 τραγουδια λιγοτερα σ’εμας για καποιο λογο, αλλα συγχωρεμενοι τι να κανουμε…

Και εννοειται οτι δεν τα ειπα για σενα τα προηγουμενα. Αυτη η γενικη αποψη που κυκλοφορει και για τους Editors και τους Interpol και τωρα και για τους White Lies μου τη δινει γιατι ο,τι κι αν κανουν αυτη η μονιμη συγκριση με τους Joy Division ειναι ψωμοτυρι.

afou to vazoun me stis eksetastikes…8eloume kai ptyxio kapote

Reviews και των 2 ημερων του Ejekt

1η μερα
http://www.rocking.gr/article6014.php

2η μερα
http://www.rocking.gr/article6013.php

Πολύ καλα τα review
Well done mate :smiley:

Παρα πολυ καλα τα reviews!!! :slight_smile:
Παρα τριχα τη γλιτωσαμε τη δημοσιοτητα καθως ημουν απειροελαχιστα πιο πισω στη φωτο που δημοσιευτηκε απο το κοινο :stuck_out_tongue: :lol:

Editors setlist:
New Song / Racing Rats / Bullets / New Song / Munich / New Song / Bones /An End Has A Start / Smokers Outside The Hospital Doors / New Song

Νew songs με τη σειρα Βricks and Mortar / Eat Raw Meat = Blood Drool / The Big Exit / Papillon :smiley:

ps. Αν εχετε προσβαση σε φωτογραφικο υλικο και αν μπορειτε δημοσιευστε τιποτα παραπανω γιατι για καποιο λογο δεν κυκλοφορει σχεδον τιποτα στο νετ. Τhx προκαταβολικα!

Eυχαριστουμε για τα καλα σας λογια:)

Κατι ειχα διαβασει για τους τιτλους των νεων τραγουδιων των Editors, απλα ειπα να μην τους βαλω στο setlist γιατι ειναι ακυκλοφορητα ακομα και ενδεχεται να αλλαξουν οι τιτλοι. Παντως στο 1ο τραγουδι επιασε το αυτι μου τον στιχο “Bricks And Mortar”:wink: