Ejekt Festival 13/07/10 : Faith No More, Bad Religion, Unkle and others

oooooo anesthesia στο δευτερο!!! 8O8O

Aν τους βαλουν την ιδια μερα δε σας εχει περασει απ το νου να ειναι co-headlining η φαση?

Τεσπα,απο το group “φερτε br” κτλπ

Δε πολυεβγαλα νοημα ετσι πως απαντησε αλλα μαλλον και δευτερη μερα φανταζομαι…

Μεχρι τωρα διχνει οτι παει για μια μερα το ejekt. Χωρις να ξερω πολλα απο FNM, καλη μαντα απ’τα λιγα που χω ακουσει, δεν εχουν υπερβολικα μικροτερη δισκογραφια απο BR?
Οποτε κ απο αυτη την αποψη BR για healiners!!

Edit, παιζει να πα μαλακια αν το απο πανω για 14 αντι 13 ισχυει.

Χωστε και ενα better of dead στο setlist! Βασικα για να πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει τι 8α παιξουνε!! [SIZE=“7”]Ειμαι ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ[/SIZE] που θα τους live!!:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Mαλλον μαλακιες ελεγε αυτος κι οχι εσυ απο οτι βλεπω εδω http://www.thebrpage.net/shows/show.asp?showID=1599

Aν ξαναποσταριστηκε σορι,τωρα το ειδα στο φου μπου

edit:σορρι λοιπον XD

Εχω μια υποψια, οτι στο brpage (που ειναι fanpage, oxi official), μπερδευτικαν απ’το οτι ο bassistas επιβεβαιεωσε gia ejekt οταν τον ρωτησα στα forums τους.

Απ’τα comments στο link για το live:
http://www.thebrpage.net/shows/show.asp?showID=1599

[I]tromster wrote:
is this officially confirmed???

Jay said they were in the forums. [/I]

Οποτε ισωσ απλα ψαξαν κ βρηκαν οτι το ejekt εχει ανακοινωθει για 13. Θα διξει…

καλα η δισκογραφια δεν λεει κατι
υπαρχουν αλλοι παραγοντες που καθοριζουν το billing
και δεν εχουν να κανουν με την ποιοτητα της μπαντας
προς αποφυγη παρεξηγησεων

Καλα σιγουρα, κ πιθανοτατα πρωτο λογο εχει το ποσο κοσμο θα μαζεψει η καθε μπαντα. Απ’τον τροπο που μιλας, παιζει να σε εκ τον εσω κ να ξερεις τπτ παραπανω?

Update για το ποστ μου πιο πανω, pm απ’τον admin tou thebrpage.net:

[I]Hi there,

I think it’s pretty certain that Bad Religion will play at Ejekt. The exact date, however, is still unknown.
We’ve added the show and randomly picked the first day (13th)… but it might turn out to be the 14th. We just don’t know yet.[/I]

Αν κάνουν και μία ακόμα καλή προσθήκη με ένα μικρομεσαίο ανερχόμενο όνομα, Gaslight Anthem λέω εγώ για παράδειγμα, θα μιλάμε για ένα εξαιρετικό line up και σίγουρα θα μαζέψουν αρκετό κόσμο.

Eίναι επίσημο αυτο???

Ξέρεις τπτ η έτσι τ λεσς στν τύχη???

χαχ ωστε υπαρχει ατομο που ακουει GA περα απο τον κσ9 :expressionless:

ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, υπάρχουν και πολλοί μάλιστα, εγώ πήγα πέρσι εξωτερικό και τους είδα! Αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο να παίξουν οι Gaslight Anthem εδώ, και πόσο μάλιστα στο Ejekt!

Μέχρι τώρα δλδ έχουμε fnm ,bad religion και unkle?

επιτελους!!!:bow2::bow2:

απλα δεν ξερουμε αν θα ειναι την ιδια μερα.
Μακαρι να ειναι αλλα θελω fnm headliners.
Θα ειναι και τσουχτερο το εισιτηριο το 60αρι δεν το γλιτωνουμε…

Ε, κι εγώ ακούω Gaslight Anthem :roll:. Αφού είναι “παιδιά” του Bruce. 8)

kai egw akouw gaslight! eides eimaste polloi telika. stis synaulies de xerw giati de fainomaste…

Δεν γνωρίζω κάτι για Gaslight Anthem,είναι απλά μια ιδέα προς τους διοργανωτές.Πάντως όταν οι Bad Religion ανακοίνωσαν ευρωπαική περιοδεία είχα πετάξει στο άκυρο ότι θα ήταν μια χαρά φάση να βρίσκονταν κάποιος σοβαρός promoter να τους φέρει και τότε είχε πάλι ξεκινήσει μια παρόμοια συζήτηση.Αν μου κάτσει και δεύτερη φορά τότε θα ευχηθώ και για Rush!!!Πέρα απο την πλάκα πάντως ,το καλοκαίρι θα οργώνουν την Ευρώπη και σε πολλά festival παίζουν μαζί με Bad Religion.

[/FONT][/SIZE][/FONT][/B]ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ BAD RELIGION k[SIZE=“7”][COLOR=“Black”]

[QUOTE]
[/QUOTE][/COLOR][/SIZE]ai o ROLLINS