Άλλος και τούτος δω!
Μη μας ανάβετε φωτιές λέμε και μένουμε και μακριά!
Άκου έρχεται και ο Rollins! (ο οποίος όμως κάνει… ομιλίες!)
Και Bad Religion. Και Faith No More.
Ας ολοκληρωθεί το billing για να αποφασίσουμε (θετικά).
Aργεις;;; :-k
Φερτε και Josh Homme σε οποιαδηποτε φαση να τραβηχτουμε στα στανταρ!!!
etoimasteite gia anakoinwseis…kai mallon 8a einai mesa ayto pou perimenete oloi…
sorry gia ta greeklish,exw provlima…
ANTE ANΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ (Ως) HΕΑDLINERS NA TΡΕΛΑΘΟΥΜΕ
[SIZE=“5”][SIZE=“7”]BAD RELIGION LIVE @ EJEKT 2010[/SIZE][/SIZE]
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!
Ρε ψηλέ και γω κάνω μια μαλακία blog και γράφω ότι θέλω… χαίρω πολύ. Μακάρι να ισχύει και λογίκα ισχύει αλλά το να quoteάρεις ένα blog που αυτός που γράφει, φέτος ειδικά έχει γράψει ΑΠΕΙΡΕΣ μαλακίες το θεωρώ πολύ fail…
No hard feelings αλλά αν δε δούμε ανακοίνωση από το Ejekt ή το site των BR δεν είναι επίσημο!!
+1
Νταξει οτι θα ερθουν ειναι σιγουρο απλα θελω εγκυρη πηγη και περισσοτερες λεπτομερειες. Το κωλοejekt δεν εχει site?
Μπα και γω που έψαξα για να το επιβεβαιώσω πριν “κράξω” δεν βρήκα τίποτα.
το οτι αυτο ειναι το σιτε του πετριδη
το οτι εχει πει για πολλες συναυλιες πριν να ανακοινωθουν
δεν σου λεει τπτ ?
μη λεμε κατι απλα για να καψουμε σαλιο…
Νταξει δεν ξερω ποιος ειναι ο πετριδης και δεν με απασχολει. Μου τη σπαει ομως την πρωτη απριλη (και εχοντας μολις ξυπνησει χωρις να στροφαρω ευκολα) να κανει πλακα με μπαντες που θα σκωτωνα για να δω, που λεει ο λογος…Τεσπα…
Αν δεν κανει πλακα πρωταπριλια (οπως λες) ,ποτε θα κανει?
Δεν ειναι μεμπτο αυτο…
Απλα τωρα δεν ξερουμε αν θα παιξουν ολοι την ιδια μερα (μακαρι με τους fnm headliners).
να μη κανει καθολου πλακα. Δε τον κατηγορω απλα μου την εσπασε και δεν θα επισκεφτω ξανα το μπλογκ του.
Από κει και περα θελω κι εγω ανακοινωση περι ημερας και περι headliner
Ούτε εγώ ξέρω ποιος είναι και να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει (να σου θυμήσω πχ την περίπτωση Neil Young που ήταν τρελό στανταράκι). Και ούτε είπα ότι το συγκεκριμένο για Bad Religion είναι μούφα από την στιγμή που όλοι ξέρουμε ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έρθουν στο Ejekt. Η ένσταση μου ήταν ότι επειδή το έγραψε κάποιος δεν είναι και επίσημο ώστε να τρελενόμαστε. Ας βγεί με το καλό η ανακοίνωση και χάνουμε όλοι μαζί τα μυαλά μας.
Σοβαρευτείτε παιδάκια. Μιλάτε για έναν από τους ανθρώπους που έστρωσαν την ξένη μουσική στη χώρα μας.
Φυσικά δε σας απασχολεί, αλλά αν δεν ήταν αυτός και κάποιοι άλλοι θ΄ακούγατε μπουζούκια.
Λογικά, οι ανακοινώσεις δε θα αργήσουν…Αλλά μιας και από φήμες για ονόματα έχουμε μονο τους bad religion, βλέπω να πηγαίνουμε για μια μέρα…Οπότε θα γίνει σκοτώμος για το ποιος θα είναι headliner…Κατα 99,9% bad religion στο ejekt πάντως…
Ε να του στείλω ευχαριστήριο τότε για τις κασέτες ozzy και running wild που με έστελνε όταν ήμουν πιτσιρικάς
και vultures ρε παιδια, εχουμε κι εμεις απωθημενα:(
εεε φανταστικοι διοργανωτες??
τι τους λες τωρα ρε συ ? οι τυποι οχι μονο δεν ξερουν ποιος ειναι ο πετριδης αλλα εχουν και υφακι #-o#-o#-o
αγνοια + μαγκια = ο συνδυασμος που σκοτωνει…[-X[-X[-X
(ανοιξτε κανα google και δωστε ‘γιαννης πετριδης’ ασχετοι που μιλατε διχως να ξερετε για τι μιλατε)
ε και; χεστηκαμε…
αλλο ενα blog ειναι απλα…μακαρι να λεει αληθεια παρεμπιπτοντως…