προς αγουεικ: Nταξει για υφακι μη πολυ μιλας εσυ ε.
Επισης θεωρω τη λογικη σας πολυ κακη… Αυτο που ειπε και ο ασταλντο, σιγα μη στησω μνημα στον πετριδη και στους αλλους επειδη υποτιθεται μου μαθαν αυτοι μουσικη. οοοοοοκ
Με τη λογικη αυτη στειλε ευχαριστηριο μηνυμα στον πετριδη που ακους russian circles και δεν ακους μαρτακη
Κανένα υφάκι και σίγουρα καμία μαγκιά. Δε υπάρχει περίπτωση να κάτσω να αναλωθώ σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Άλλωστε και το σχόλιό μου για ευχαριστήριο ήταν καθαρά χιουμοριστικό όπως άλλωστε δηλώνει και το απ’όσο ξέρω. Αν εσύ το εξέλαβες αλλιώς την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να είμαι πιο κατατοπιστικός.
Επίσης καθώς τόσο ευγενικά υπέδειξες πήγα και googleαρα τον Πετρίδη και είδα περί τίνος πρόκειται. Δε μπορώ όμως πέραν της γνώσης του να σκεφτώ κάποιον λόγο γιατί να δώσω σημασία σε μια φήμη την οποία διαδίδει ως επιβεβαιωμένο από την στιγμή που δεν είναι.
το ένα είναι το “επίσημο φέησμπουκ” (οκ, θα μου πείς εδώ έχει τουίτερ ο χρυσοχοϊδης) το άλλο είναι το “μπλογκ του πετρίδη” (γιατί αυτός ΞΕΡΕΙ), άλλοτε “το λέει η γουικιπήντια” κλπ, όλα τόσο επίσημα όσο και οι ανακοινώσεις για τα γκρουπ που γράφομαι. 8)
ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση γίνεται όταν σταλούν τα Δ.Τ. στα μέσα.
Μέχρι τότε δε μπα να τα λένε ό,τι θένε.
κατά τα λοιπά, μην ανησυχείτε, όλα δείχνουν ότι οι BR θα έρθουν, εγώ τα υπόλοιπα ονόματα περιμένω. :hippy:
edit: (για βλιδιν,γουορστ):Ε το 99% των live threads εδω πριν τα αντιστοιχα Δ.Τ. φτιαχνονται ομως(ειτε απο myspace ειτε απο αλλου,πλεον τα μαθαινουμε κανα μηνα πριν)…εξαλλου δεν ισχυριστηκα οτι ειναι τελειωμενο απλα ειναι ισως κατι πιο εγκυρο απο τα μεχρι τωρα δεδομενα.Ειδα και detox,site του Eject στις ‘πληροφοριες’,οποτε γω τουλαχιστον εχω σιγουρευτει.
Anyway εφοσον οριστικοποιηθει,co-headlining με τις ωρες που θα παιζαν αν ηταν ξεχωριστα θελουμε:)
Τώρα δε ξέρω αν θα είναι έτσι το billing ή απλά αν τα βάλαν με αλφαβητική σειρά :-k
Εγκαινιάζοντας τη νέα δεκαετία, το EJEKT 2010 παρουσιάζει και φέτος συγκροτήματα μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας και απήχησης, στις 13 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.
Το ότι βλέπετε BR τρίτο όνομα δε λέει τίποτα.
Απ’όσο θυμάμαι το ετζέκτ δεν πάει με το ελληνικό σύστημα ωραρίου (ακα ο χεντλάινερ βγαίνει τελευταίος και μετά γειά σας). Πρόπερσι που είχαν ξανάρθει οι Unkle είχαν παίξει ΜΕΤΑ τους τότε χεντλάινερς James κάπου στις 12 το βράδι.
Λογικά πάει Bad Religion μετά FNM και τέλος Unkle.
εντιτ. μπδγ οι Ζέμπρα Τράκσ είναι αξιολογότατο συγκρότημα.