Ejekt Festival 13/07/10 : Faith No More, Bad Religion, Unkle and others

προς αγουεικ: Nταξει για υφακι μη πολυ μιλας εσυ ε.

Επισης θεωρω τη λογικη σας πολυ κακη… Αυτο που ειπε και ο ασταλντο, σιγα μη στησω μνημα στον πετριδη και στους αλλους επειδη υποτιθεται μου μαθαν αυτοι μουσικη. οοοοοοκ

Με τη λογικη αυτη στειλε ευχαριστηριο μηνυμα στον πετριδη που ακους russian circles και δεν ακους μαρτακη

χαχαχαχ κλασσικη νοοτροπια star… καλα σου λεει ρε μαλακα worst enemy. Αφου εσυ ακους πανκ και χαρντκορ που δεν εχετε σταρς εκει. :p:p

Γ.Ο.Κ.

Γ
Ε
Λ
Α
Ε
Ι

Ο

Κ
Ο
Σ
Μ
Ο
Σ

@ Awake:

Κανένα υφάκι και σίγουρα καμία μαγκιά. Δε υπάρχει περίπτωση να κάτσω να αναλωθώ σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Άλλωστε και το σχόλιό μου για ευχαριστήριο ήταν καθαρά χιουμοριστικό όπως άλλωστε δηλώνει και το :stuck_out_tongue: απ’όσο ξέρω. Αν εσύ το εξέλαβες αλλιώς την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να είμαι πιο κατατοπιστικός. :slight_smile:

Επίσης καθώς τόσο ευγενικά υπέδειξες πήγα και googleαρα τον Πετρίδη και είδα περί τίνος πρόκειται. Δε μπορώ όμως πέραν της γνώσης του να σκεφτώ κάποιον λόγο γιατί να δώσω σημασία σε μια φήμη την οποία διαδίδει ως επιβεβαιωμένο από την στιγμή που δεν είναι.

@ Red Rum

ok!

Ejekt Festival: Faith No More, UNKLE kai BAD RELIGION! Ready to Ejekt?

about an hour ago · Comment · Like

Γεια μας!!!

Ejekt Festival Mia Imera, 13 Iouliou, sto gnosto xoro…
Eisitiria syntoma…
πριν από μία ώρα περίπου · Αναφορά

Ο Kostas έγινε μέλος της ομάδας ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ …ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΝΑΒΗ ? ? ? · Σχολιάστε · Μου αρέσει!

Ο Kostas έγινε μέλος της ομάδας Ti tha kaneis me thn fatsa sou otan h maimou zitisei pisw ton KOLO THS!!! · Σχολιάστε · Μου αρέσει!

Ο Kostas έγινε μέλος της ομάδας Αν δεν ξυπνάω εύκολα το πρωί είναι επειδή τη νύχτα γίνομαι σουπερ-ήρωας. · Σχολιάστε · Μου αρέσει!

συνεχίστε.

Απ το επισημο(θαρρω)fb τους ειναι και η μονη πηγη που επιβεβαιωνονται αυτα που ηταν μεχρι τωρα στον “αερα”.Που ειναι το προβλημα ρε Βλιδιν?

εχεις απολυτο δικιο. last.fm και myspace bulletins ειναι πολυ πιο εγκυρες πηγες

το ένα είναι το “επίσημο φέησμπουκ” (οκ, θα μου πείς εδώ έχει τουίτερ ο χρυσοχοϊδης) το άλλο είναι το “μπλογκ του πετρίδη” (γιατί αυτός ΞΕΡΕΙ), άλλοτε “το λέει η γουικιπήντια” κλπ, όλα τόσο επίσημα όσο και οι ανακοινώσεις για τα γκρουπ που γράφομαι. 8)

ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση γίνεται όταν σταλούν τα Δ.Τ. στα μέσα.
Μέχρι τότε δε μπα να τα λένε ό,τι θένε.

κατά τα λοιπά, μην ανησυχείτε, όλα δείχνουν ότι οι BR θα έρθουν, εγώ τα υπόλοιπα ονόματα περιμένω. :hippy:

Τραγικό πάντως το ότι δεν υπάρχει επίσημο σαιτ. Επιτέλους θα δω Bad Religion!!!

+1

Eπίσης δεν νομίζω να υπάρξουν και πολλά ονοματα ακόμη -και από μεγαλα ονοματα δεν νομιζω να μπει αλλο-.Και όπως όλα δείχνουν θα είναι μία μερα

και απαραδεκτο να μην υπαρχει ενα σαιτ

Παιδιά το facebook του eject είναι αυτό που πόσταρε ο pumkin…και όταν ανακοινώθηκαν οι fnm & unkle η ίδια σελίδα είχε ενημερώσει…

επίσης όσοι έχετε την detox στο myspace έχει ήδη δημιουργήσει το event…

edit: (για βλιδιν,γουορστ):Ε το 99% των live threads εδω πριν τα αντιστοιχα Δ.Τ. φτιαχνονται ομως(ειτε απο myspace ειτε απο αλλου,πλεον τα μαθαινουμε κανα μηνα πριν)…εξαλλου δεν ισχυριστηκα οτι ειναι τελειωμενο απλα ειναι ισως κατι πιο εγκυρο απο τα μεχρι τωρα δεδομενα.Ειδα και detox,site του Eject στις ‘πληροφοριες’,οποτε γω τουλαχιστον εχω σιγουρευτει.

Anyway εφοσον οριστικοποιηθει,co-headlining με τις ωρες που θα παιζαν αν ηταν ξεχωριστα θελουμε:)

[SIZE=“7”]BAD RELIGΙON ΡΕΕΕ[/SIZE]

φανμποιλικη :stuck_out_tongue:

[SIZE=“7”]BAD RELIGION OREEEEEEEEEEE[/SIZE]8O8O8O

http://www.detoxevents.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=80:ejekt2010&catid=28:eventslists

Τώρα δε ξέρω αν θα είναι έτσι το billing ή απλά αν τα βάλαν με αλφαβητική σειρά :-k

Εγκαινιάζοντας τη νέα δεκαετία, το EJEKT 2010 παρουσιάζει και φέτος συγκροτήματα μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας και απήχησης, στις 13 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

FAITH NO MORE

UNKLE (live)

BAD RELIGION

ZEBRA TRACKS

OBOJENI PROGRAM

tickets coming out soon.

Προλαβαίνω όσους βιαστούν να κράξουν.

Το ότι βλέπετε BR τρίτο όνομα δε λέει τίποτα.
Απ’όσο θυμάμαι το ετζέκτ δεν πάει με το ελληνικό σύστημα ωραρίου (ακα ο χεντλάινερ βγαίνει τελευταίος και μετά γειά σας). Πρόπερσι που είχαν ξανάρθει οι Unkle είχαν παίξει ΜΕΤΑ τους τότε χεντλάινερς James κάπου στις 12 το βράδι.

Λογικά πάει Bad Religion μετά FNM και τέλος Unkle.

εντιτ. μπδγ οι Ζέμπρα Τράκσ είναι αξιολογότατο συγκρότημα.