Ejekt Festival 13/07/10 : Faith No More, Bad Religion, Unkle and others

Ναι σε festivals περιπου 60-70 λεπτα παιζουν συνηθως οι BR, ειτε ειναι headliners ειτε οχι. Μονοι τους παιζουν μιαμιση ωρα συνηθως. Εχει κ λιγες bands το Ejekt, ελπιζω στανταρ να παιξουν 60+, ισως κ σχεδον το νορμαλ τους.

ξεφτιλα ειναι αν βαλουν τους Bad Religion να παιξουν τριτοι, ελεος δηλαδη Unkle και μαλακιες αισχος, τι ξεφτιλες που ειναι!!!

α) αυτό που είπα πριν και σας υπενθιμίζει ο πάμπκιν,

β) ΕΝΑ (1) ΓΑΜΗΜΕΝΟ φεστιβάλ έχουμε που μπορεί να χαρακτηριστεί “ευρωπαϊκό” και αυτό είναι το Ejekt. Σταματήστε να είστε τόσο ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ γαμώ το φελέκι μου και μη γκρινιάζετε για ψύλλου πήδημα.

γ) Κανείς δε σας υποχρέωσε να πάτε ε. Άμα δε γουστάρετε, άμα θίγει την υπόληψή σας το ότι οι BR θα είναι δεύτερο-τρίτο όνομα, μπορείτε πάντα να μην έρθετε και να επενδύσετε τα χρήματά σας στους επαγγελματίες (:lol:) του Sonisphere και του Unleashed Hell…

επειδή τυχαίνει και γουστάρουμε τα ονόματα μην το κάνουμε και ευρωπαικό φεστιβάλ ε 3 ονόματα είναι όλα και όλα και η τιμή είναι συμπαθητική. Ασέ που καλύτερα να μην κάνεις δηλώσεις μέχρι να πάς και να το ευχαριστηθείς χωρίς να παιχτεί μαλακία . Στην Ελλάδα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβει (χτύπα ξύλό και τα ρέστα).

Aς βγούν και πρώτοι οι Bad Religion μου φτάνει που επιτέλους θα τους δώ!!!

Aκριβως.
Ερχονται 3 καλα ονοματα εκ των οποιων τα 2 ειναι απωθημενα (ασχετως αν τους fnm τους ειδαμε και περσι).
Ας τους χαρουμε χωρις να μας νοιαζει αν θα παιξουν 10 λεπτα περισσοτερο η λιγοτερο…

mike patton ξανα!!απολαυση!!δωστε μου αδεια!!!

collision,we care a lot,RV,king for a day,BEN,the real thing,ricochet,chinese arithmetic,pristina,as the worm turns,introduce yourself,Mark Bowen,Small victory.

Αρκετα απο αυτα θα τα παιξουν.Θα περασουμε φανταστικα και φετος!

ΥΓ. σε bold αυτα που θα ηθελα να παιξουν σιγουρα…

κ falling to pieces ρε γμτ!!!

Μια φορα το επαιξαν φετος και γενικα το παιζουν παρα πολυ σπανια…
Εξαιρετικα χλωμο.
Εχουν παιξει μια φορα και το απιστευτο zombie eaters αλλα δεν ειναι να πονταρεις.
Αυτα που εγραψα παραπανω τα εχουν παιξει φετος αρκετες φορες.

το ξερω,μακαρι να ειμαστε τυχεροι!!!

Bad Religion 2010-06-06 Rock am Ring

American Jesus
You
Fuck Armageddon
A Walk
Life is Burning
Before You Die
With A Mission
Marked
Infected
Generator
Along the Way
Germs of Perfection
Punk Rock Song
21st Century (Digital Boy)
Best For You
Sorrow

Μια χαρα!

Πόσο χαίρομαι που κατάφερα να τους δω Headliners. Μπροστά στα 28 τραγούδια αυτό είναι αέρας…

Ωστόσο πολύ καλή επιλογή τραγουδιών!!

ΘΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΜΕΝ ΟΛΑ

FAITH NO MORE!!!

oh yeah !!!

Δεν παιζει να παιξουν τοσο λιγο. Ακομα κ στα πιο πολα fests παιζουν καμια 10 songs ακομα, κ το ejekt εχει λιγεσ bands.

Απο τα χειροτερα σετλιστ που θα μπορουσαν να παιξουν…

τσιμπησε κανεις εισητηριακι να το δουμε?

Μια χαρά μου φαίνεται το setlist. Έχει 3 κομμάτια που πεθαίνω να ακούσω live και τα υπόλοιπα είναι τουλάχιστον ευχάριστα… ΄

Τελικά με βλέπω να τσιμπάω εισιτηριάκι…