Ejekt Festival 13/07/10 : Faith No More, Bad Religion, Unkle and others

Ξέρει κανείς αν το Generator είναι στην κανονική (γρήγορη) εκτέλεση του δίσκου ή την πιο acoustic/αργή που έκαναν πριν κάποια χρόνια στα live τους?

ναι πηρα πριν κατι βδομαδες…ροζ/ γκρι ειναι :stuck_out_tongue:

http://www.youtube.com/watch?v=FC43llv845k Απο 1:21 και μετα χωνει κανονικα!

Aπο κινητο αλλα you get the idea

Χμφ, μαλακία αλλά τι να κάνουμε…

Bέλγιο που’ παιξαν πάρα πολλά τραγούδια, έπαιξαν την γρήγορη. Δηλαδή τελειώνει το προηγούμενο κομμάτι και στο κάπακι χώνεται το generator γρήγορο

Τώρα όμως που θα παίξουν πολύ λιγότερο ευελπιστώ στην αρχή ο γκράφιν να χώσει ακαπέλα το κομμάτι και μετά να μπουν όλοι!

περιμενουμε πως κ πως mike θεο patton!!!

Xθεσινο ουμπερ σετλιστ απο Αμστερνταμ

Do What You Want
Overture/Sinister Rouge
New Dark Ages
Recipe for Hate
Flat Earth Society
Before You Day
A Walk
How Much Is Enough?
No Control
Requiem For Dissent
Atomic Garden
Epiphany
Suffer
No Direction
Los Angeles Is Burning
Germs of Perfection
Man With A Mission
I Want to Conquer the World
Generator
Materialist
Fuck Armageddon…This is Hel!
Along the Way
Infected
American Jesus

Punk Rock Song
21st Century(Digital Boy)
Sorrow

Καύλες!!!

Στο Άμστερνταμ παίζανε σε φεστιβάλ? Κι αν ναι σε τι θέση στο billing?

Οχι δεν επαιζαν σε festival παιζαν μονοι τους σε club και ηταν headliners για αυτο και επαιξαν τοσα πολλα και φοβερα κοματια

Βγήκε και το πρόγραμμα για το Ejekt και είναι γαμάτο!

20:00-21:30 Bad Religion

21:50-23:35 Faith No More

23:45-01:15 Uncle

ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Xθες λόγω λεφτών τόλμησα να σκεφτώ να μη πάω τελικά η ejekt, αλλά με 1.30 ώρα Bad Religion δεν υπάρχει περίπτωση

[B]ΦΥΓΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ[/B]

Νομίζω είναι καλό που έβαλαν λίγα συγκροτήματα έτσι ώστε να τους δώσουν πολύ ώρα… Είχα πάει και πέρσι στη μέρα με Pixies, Editors, Starsailor & White Lies και ομολογώ οτι μου άφησαν πολύ καλύτερες εντυπώσεις από την καταραμένη didi

Τούμπανο το πρόγραμμα! Το μόνο που μένει τώρα είναι να ψήσω κανα φίλο γιατί πήγανε και μου χαλάσανε τα λεφτά τους όλοι στο Sonisphere!!!

κaνενας εψαξε ρε παιδια για σετλιστ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ(αυτο δεν σημαινει faith no more?)
απο καμια χθεσινη η προσφατη εμφανιση να δουμε τι παιζουν αυτο το καιρο…

Σε καμμια εβδομαδα ξεκινανε τις εμφανισεις τους.
Προσφατα δεν εχουν παιξει πουθενα.

Unkle δυστυχως θα καψω επειδη τραβαει πολυ αργα…Αλλα κατα τα αλλα, Bad Religion + Faith No More που ειναι οι κυριοι λογοι που ηθελα να παω θα παιξουν πολυ ωρα και προβλεπω να ζησουμε μεγαλες στιγμες 8)

Αρα καλα τα λεγε ο Μπλιντιν.Unkle βγαινουν τελευταιοι και παιζουν οση ωρα θα παιξουν κι οι BG που βγαινουν πρωτοι απ τους μεγαλους.

Γαματα νεα,Rock Im Park σε 45 λεπτα προλαβαν 17 κομματια,οποτε σε μας ανετοτατα full headlining set με 25-30 κομματια σαν αυτο εδω πχ http://www.setlist.fm/setlist/bad-religion/2010/huxleys-neue-welt-berlin-germany-23d42c0b.html Καβλες…

Κι η σχετικη αφισα

Πως παμε/ερχομαστε ρε παιδες? Υπαρχει μηπως και καποιος χαρτης για να δω και προς τα που περιπου πεφτει?

σκαω απο τη ζηλια μου ρε γαμωτο που δεν μπορω να παω:(