Στανταρ
τωρα δεν ξέρω απο την μια θέλω απειρά να δω br απο την άλλη 55 και μεγάλη πιθανότητα να έχω σκατά ήχο:?
Υποψιάζομαι πως τα τεχνικά προβλήματα σημαίνουν τζαμπατζήδες και το φημολογούμενο ντου που ακούγεται ότι θα γίνει ,για αυτό και μετέφεραν το festival σε κλειστό χώρο που έιναι πιο δύσκολη η ‘‘εισβολή’’.
Kαλύτερα κλειστος χώρος. Σκιά, αιρ-κοντίσιον, τουαλέτες, καθίσματα να αράξεις. Και δε χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα βρέξει. Πόσο κόσμο παίρνει αυτό το κλειστό;
λολ.
δεν έχεις πάει.
…και μόλις μου έφυγε και η τελευταία ενοχή που δε θα πάω.
Nαι, δεν έχω πάει…
Παίζει κάτι στραβό με το μέρος; :-s
Εδώ πάντως http://www.stadia.gr/faliro/faliro-gr.html μια χαρά φαίνεται…
Το Tae Kwo Do μου ειχε αρεσει πολυ σα χωρος,ο εξαερισμος ηταν μια χαρα,ανετη προσβαση και γενικα οι συνθηκες ηταν πολυ καλες.Χωλαινε ομως(τουλαχιστον στο Rocking Fest)στον ηχο που ειναι και το σημαντικοτερο.Θυμαμαι οτι Testament και Guardian μετα απο λιγη ωρα ειχε φτιαξει αρκετα,αλλα συνολικα μετριος…Βεβαια φανταζομαι πιο ευκολα μπουκωνει/χαλαει ο ηχος των Sabbath απο των BR πχ αλλα νταξει μακαρι να χει δουλευτει καπως η ακουστικη του κτιριου…
Απ’ότι είδα κ στην ανακοίνωση, δν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής εισητηρίων.
Πολύ ερασιτεχνικό έχω την εντύπωση.
E τι ερασιτεχνικο,ορος ειναι.
πάντως θα γίνει της πόρνης σε αυτό το live γιατί είναι μικρός ο χώρος και όσον αφορά τα αιρ κοντίσιον σας συμβουλέυω να το ξεχάσετε…θα στάξετε πολύ ιδρώτα…
Χάλια λαιβ θα είναι…κρίμα γιατί oi faith no more πρέπει να παίζουν σε μεγάλα ΑΝΟΙΧΤΑ γήπεδα
Αγνοηστε τον αποπανω,το Rocking Festival ηταν Ιουλη,ο κοσμος που μαζεψε πολυς και ο εξαερισμος gg.
Kαι τι “μικρος χωρος”,μαλλον με καποιο αλλο το μπερδευεις.
Μικρό δε το λες ακριβώς, χωράει 7.000 άτομα.
Ηχητικά είναι περίεργο. ZZ Top και Billy Idol είχαν μια χαρά ήχο, Gorrilaz και Rocking Athens χάλια.
Προσωπικά θα παω αλλά…
είναι μικρός ο χώρος για Faith No More…
Πέρυσι είχε πάνω απο 5 χιλιάδες στ Θέατρο Βράχων!!!
ρε ΡΟΜΑΝΤΙΚ, ο χώρος μικρός ΔΕΝ είναι.
κακός, ναι. μικρός, όχι.
γκεγκε?
Αν θυμάμαι καλά, και πέρυσι με το Rocking Athens (Heaven & Hell κλπ) το ίδιο ακριβώς σκηνικό δεν είχε παιχτεί; Aρχικά είχε αναγγελθεί για τον χώρο στο Ελληνικό και μετά πήγε στο Τάε Κβον ντο… [-X
Μην γκρινιάζετε ρε σεις!Γιατί αν είχε ανακοινωθεί αυτός ο χώρος από την αρχή…πάλι δεν θα πηγαίναμε οι πιο πολλοί που θα πάμε και τώρα?
Ξενερωσα λιγο γιατι θα ηθελα ανοιχτο χωρο αλλα χαλαλι. Bad Religion και Faith No More ειναι αυτοι!
Τεράστιο ξενέρωμα το Ταε Κβο Ντό.
Ο χειρότερος ήχος της Αθήνας.
Ξέρω κόσμο που όσο και αν αδημονούσε για το live αγαπημένου καλλιτέχνη, επιλέγει τελικά να μην το δει στο Κλειστό του Φαλήρου λόγω του κάκιστου ήχου.
Κρίμα
Βρήκα τι με ενοχλεί με την αλλαγή χώρου. Δεν είναι ο ήχος, γιατί το παίζω 50/50 να έχει καλό ήχο, είναι ο χώρος. Και εξηγούμαι.
Πέρσυ έξω από την Ξιφασκία έπαιρνες τις μπυρίτσες σου και άραζες στο γρασίδι, έκοβες κίνηση, χάζευες τη σκηνή, έπιανες καμιά κουβέντα κι όταν ήθελες χωνώσουν μέσα στον κοινό. Γενικά, μάλλον και λόγω του λίγου κόσμου, ήτανε χαλαρά και ευχάριστα και μου θύμισε λίγο Αγγλικό φεστιβάλ.
Δυστυχώς στο Tae Kwon Do δεν μπορείς να το κάνεις αυτο…