Ejekt Festival 13/07/10 : Faith No More, Bad Religion, Unkle and others

Θα ήθελα πολύ να πάω, αλλά μετά τα καραγκιοζιλίκια του πρώτου Ejekt -ακόμα περιμένουμε τα λεφτά μας για τους underwold- τους έχω μαυρίσει. Δε πα να φέρουνε τον Jim Morrison με τον Hendrix στην κιθάρα και τον Mercury στα backing vocals, από εμένα δεκάρα δεν βλέπουνε.

η αλλαγή χώρου έγινε λόγω εξαιρετικά χαμηλής προπώλησης,
την ίδια μέρα είναι και cranberies,και πυξ-λαξ,προβλέπω να παίζουμε μπάλα στο ταε-κβον ντο την τρίτη

Cranberries είναι στις 14 και το Πυξ Λαξ είναι συνέντευξη τύπου κι όχι συναυλία (οι συναυλίες είναι για το 2011).

Αλλά όντως δε φαίνονται καλά τα πράγματα όσο αφορά τη προπώληση…

“γιατι αυτοι ειμαστε” που θα λεγαν κι οι Τσαουσοβαιμακηδες

Σε zztop, billy idol ηταν μια χαρα ο ηχος.
Καλυτερα br,fnm σε σχετικα μαζεμενο χωρο και κλειστο.Much more private, much more fun !

Μακάρι να ναι έτσι.

Δε ξέρω, έχω συνδέσει την καλοκαιρινή συναυλία με ανοιχτό χώρο… Τα κλειστά τα έχω συνδέσει με χειμώνα… Όπως και να χει, εκεί θα μαστε.

Σε καταλαβαινω, αλλα αν ο ανοιχτος χωρος δεν ειναι γεματος , ξενερωνω ευκολα.
Καλυτερα μικρος και γεματος, βοηθαει και την μπαντα που παιζει…

Δε νομίζω να γεμίσει,με 1500 εισιτήρια προπώληση
Υπολογίζω κανα 5αρι το πολύ.
ο χώρος ήταν 100% γεμάτος στους heaven and hell,2 χρόνια πριν,περίπου 8-9000.
Για άλλη μια χρονιά ο Λώρης είναι ο κερδισμένος…

Αυτο το 1500 προπωληση ειναι υποθεση η info?

info από έγυρη,ιαματική πηγή

Tσίμπησα κι εγώ το εισιτηριάκι μου σήμερα, όντως οι αριθμοί προπώλησης φαίνεται να είναι χαμηλοί. Αλλά δεν μασάμε Bad Religion ρεεεεεεεεεε!!!

http://www.rocking.gr/article7812.php

Tην είδα το πρωί, πολύ καλή!

Μου φαινεται τραγικα μικρος ο αριθμος.Μαλλον οι παραλιες κι οτι οι FNM ξαναρθαν και περσι…?Γουατ του σει.

Αν μιλάς για το Rocking Athens τότε μόνο γεμάτος δεν ήτανε. Το Tae Kwon Do χωράει 7000 και τότε είμασταν 4500 με το ζόρι.

Τώρα αν το Ejekt μπορεί να φτάσει να πουλήσει 3000 εισιτήρια σε 3 μέρες θα το δούμε.

Όσο για τον Λώρη, μάλλον δεν έχεις δει πόσο άπατο έχει πάει το Rockwave so far.

Όπως και να 'χει ας ελπίσουμε ότι ο ήχος θα είναι οκ και οι μπάντες θα έχουν κέφι…

Καλά δεν πιστεύω να περίμενε κανείς 10.000 κόσμο…όταν π.χ. οι Aerosmith που είναι πολύ πιο εμπορικοί ,είχανε τόση διαφήμιση και ερχόντουσαν για πρώτη φορά μαζέψανε γύρω στις 12-15 χιλιάδες κόσμο!!!
Και πέρυσι στο θεατράκι δεν ήταν και οι καλύτερες συνθήκες αλλά με FNM δεν ξενερώνουμε ποτέ!!! :metal:

Πέρσι, πάντως τους FNM, τους καραγούσταρα στο θεατράκι. Φέτος η αλήθεια έιναι ότι είμαι λίγο πιο επιφυλακτικός…

Με βάση τι του έχει κοστίσει, μάλλον μια χαρά θα τα πάει.

Το rockwave όντως έχει πάει άπατο,αλλά με 25 χιλιάδες εισιτήρια το sonisphere και καμιά 10ρια χιλιάδες οι rammstein δεν είναι αποτυχία.+ ότι στον ozzy θα έχει κανα 15 το λιγότερο.
Kαι σε σύκριση με την αποτυχία του ντέμη με aerosmith και rihana,καταλαβαίνεις ότι ο λώρης είναι σε καλύτερη μοίρα και χωρίς να ρίξει τις τιμες και με μεγάλη κατανάλωση φαγητών-μπύρας κλπ(.Στο sonisphere π.χ.25 χιλίαδες εισιτήρια +30000*5 ευρώ τουλάχιστον για μάρκες.)
Όσο για το tae-kwon-do στους sabbath ήταν γεμάτο,όπως φαίνεται στο video

Οι κερκίδες μόνο χωρούν 4 χιλιάδες.Οπότε ο κόσμος ήταν το λιγότερο 7000,μπορείς να ανατρέξεις και σε reviews της τότε συναυλίας

20 εισητηρια δινει η εξεδρα ΕΧ ΚΕΝΟ EJEKT ONOMATEΠΩΝΥΜΟ ΣΤΟ 54344