Πηρα ticket No.2518
Eλπιζω νε εχει κοσμο… οπως και να εχει θα γουσταρουμε παντως.Περσι δεν ειχα παει FNM.
Πηρα ticket No.2518
Eλπιζω νε εχει κοσμο… οπως και να εχει θα γουσταρουμε παντως.Περσι δεν ειχα παει FNM.
Faith No More και Bad Religion 8)
αυριο πρωι παω πρωτευουσα για τα εισητηρια…και τετοια ωρα θα εχω ειδη αρχισει τις μπυρες…αντε λεμε…:drunk:
τσι πουτανας αυριο!
θα πήγαινα αυριό αλλά λόγω κλειστού χώρου και κακής εμπειρίας απο Rockin δεν θα πάω…
Επιμένω ότι για faith no more ένας κλειστός χώρος 7 000 ατόμων είναι πάρα πολύ μικρός
Καλά να περάσετε αυριό
τι σου κάναμε?
Εδώ παίζεται να έχει μαξιμουμ 5.000 κόσμο κι εσύ μας λές ότι είναι μικρός ο χώρος?
σκατα ηχο εχει,απλα ο ρομαντικ παιζει να μην εχει παει ποτε…have fun tommorow guyz\μ/
Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και οικονομική κρίση και ότι άλλαξε ο χώρος απότομα…
Πέρυσι έγινε της πόρνης στο Θέατρο Βράχων με πάνω απο 5 χιλιάδες κόσμο…και με πιο φτηνό εισητήριο…
Με πιάνεις???
Ποιός τρελός θα πάει κατακαλοκαιρό σε κλειστό χώρο με 55 ευρώ να δεί faith?
E, όλο και κάποιος τρελός θα πάει :roll:
Πάντως μην το συγκρίνεις με πέρσι άλλη φάση τελείως.
ρε ΡΟΜΑΝΤΙΚ.
πριν είπες ότι δε θα πας επειδή είναι μικρός ο χώρος 7000 ατόμων για φνμ.
τώρα λες ότι πέρσι πήγαν 5000, και τώρα θα πάνε λιγότεροι, επειδή είναι σκατά ο χώρος.
μήπως είσαι ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ?
απλα ρομαντικος
ναι, ενω χαλαρά οι fnm έχουν 15.000 λαό στην ελλάδα, κατα ταλλα…τι αλλο θα ακουσουμε
τελικα που ειναι το γηπεδο αυτο ρε μαγκες???
σταση αγια σκεπη, τραμ και λεωφορεια τα παντα ολα.
διπλα στο σπιτι μου μουχαυχα
[SIZE=“6”]BAD RELIGION ΡΕΕΕΕ!!![/SIZE]
[SIZE=“5”]ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!![/SIZE]
τελικά παρόλο που τα φράγκα αυτό τον καιρό δεν ρέουν πήρα τικέτι ελπίζω να έχει καλό ήχο.
Ο λόγος είναι ότι δεν ξέρω πότε θα ξαναέχω την ευκαιρία να δω br στο μέλλον οπότε…
Πρωτη φορα που θα παω σε live και θα φυγω νωρις.
Do what you want ρε !
Έφθασε η μεγάλη μέρα!Δεύτερη φορά FNM σε λίγοτερο από έναν χρόνο!!!