Μακάρι να έχει καλό ήχο ρε γαμώτο! Πάνω από δέκα χρόνια αναμονής τελειώνουν κάπου εδώ, θα δω επιτέλους Bad Religion!!!
Εγώ τον φοβάμαι τον ρημάδη τον ήχο σήμερα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε αυτόν τον τομέα. Και ξανά ξανά FNM… Ωραία.
Να ρωτήσω ρε παίδες, για επιστροφή τι παίζει για όσους απο μας θα έρθουν με τραμ/τρένο (απο Σύνταγμα)? Καθημερινές αυτά λειτουργούν ως τις 12… Μόνο ταξί και αμάξι μετά?
Η’ ποδι
Εχει και το 040 που πρεπει να προχωρησεις λιγο προσ τα πισω και παει Συνταγμα,αν βολευει καποιον.Ειναι ολη τη νυχτα νομιζω.
μέχρι τις 12 είναι το τραμ. Αν μπορέσεις να πας μέχρι σύνταγμα μπορείς να πάρεις και το 500(αν δεν κάνω λάθος), νομίζω σε βολεύει.
Θέλω να πάω ως το Σύνταγμα και απο κει παίρνω μεταμεσονύχτιο λεωφορείο. Το 040 ακούγεται μια χαρά! Το 500 δε κατάλαβα μόνο που βρίσκεται…
Το 040 είναι κάπως μακριά όμως από το Φάληρο, για να σε πάει σύνταγμα.
Το 500 περνάει από την Ομόνοια, αρχίζει από ΕΡΜΟΥ πάει ΑΘΗΝΑΣ και μετά πιάνει 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
Thanks παιδιά. Μάλλον να παίρνω ταξί για Σύνταγμα το κόβω τελικά…
αγόρια τίκετς υπάρχουν έτσι?
(γυρισα χθες από διακοπές κι έχω χάσει επαφή)
Θα βρεις ανετα, μην αγχωνεσαι
Αλλαξε χωρο αν δεν το ειδες (στο Taekwondo), κ ολοι λενε για χαμηλη προπωληση οποτε θα βρεις.
Εφτασε η μερα!!! Faith No More και Bad Religion! [SIZE=“5”]ΚΑΥΛΑ!!![/SIZE]
Ανεβαστε ρε ΠΛΗΖ ενα link το χαρτη μπας και το βρουμε με αμαξα θα κατεβουμε
οκεικ παίδες!! να στε καλά!
ξεκινώ μεσα στο καταμεσήμερο γιατί ο άλλος θέλει να προλάβει τα σαπορτ που ανάθεμα αν έχω ακούσει νότα στη ζωή μου ελπίζω να λένε τίποτα. Τα λέμε εκεί θα είμαι αυτός με την μπλούζα faith no more
edit ειναι για πλύσιμο τελικώς η fnm οπότε θα μαι σταντέ ο μοναδικός με μπλούζα alkaline trio δίπλα σε ένα μεηνστρημ τσουτσέκι αν μας δείτε χαιρετήστε τζάμπα είναι!
θα χει κανα rocking.gr περιπτέρι μπας και γνωρίστουμε με κανέναν? Γιατί ψάξιμο δε παίζει
το γηπεδο ειναι διπλα στο media markt ?
parking εχει?
ναι εκει ειναι παρκινγκ εκει κοντα κατι εχει, δεν νομιζω να το εχουν ανοιχτο, ειναι δυσκολο το παρκαρισμα. εδω σαββατοβραδα για το σινεμα δεν βρισκεις τιποτα. προτεινω να το παρκαρεισ σε καποιο στενο του π.φαληρου περνας το φαναρι της παραλιακης και εισαι μπαμπαμ. 5 λεπτα περπατημα το πολυ
Και εγω λεω να ξεκινησω σιγα σιγα. Θα μαι ενας με μπλουζακι amsterdam που εχει εναν eddie!