Χεχε με τσάκωσες, θα έρθω χωρίς βερμούδα! Sexxxy!!!
Μολις μπηκα σπιτι,
ηχος πουτσες κλασσικα,χωρος γαματος (ανετα επαιρνες μπυρες,τουαλετες κτλπ).
Bad Religion,το ΑΠΟΛΥΤΟ live…
Faith No More, εφυγα στα μισα, με κουρασαν απιστευτα.
Συμπερασμα:
οποιος εχασε Bad Religion ειναι μεγαλος μαλακας,πολυ απλα.
Δεν υπηρχε αλλη μπαντα σημερα στο Ejekt.
Do what you want,sinister rouge,atomic garden,no direction!!!,walk,jesus,angeles,germs,digital,conquer the world,suffer!!!,no controlo!!!,sorrow,along the way κτλπ κτλπ.
Ενα μεγαλο respect στους τυπους στο pit (τρελλο παρτυ).
Μοναδικα μειον τα 4 ευρα η μπυρα (στ’αρχιδια μας στην τελικη) και ο ΠΟΥΤΣΕΣ ηχος
Ποσο μαλακες ειναι οι διοργανωτες που δεν τους εφεραν νωριτερα???
Thanx Graffin
Δεν πιστεύω όποιος τους έχασε σήμερα να είναι μεγάλος μαλάκας όπως λες, φιλικά πάντα.
Δεν πιστεύω κάποιος που δεν έχει λεφτά να πάει, είναι άρρωστος, στην τελική δεν μπορεί για τον άλφα βήτα λόγο να πάει, είναι μαλάκας.
Να προσέχουμε τι λέμε.
Ελα ρε,μην αρπαζεσαι,
ξερεις τι εννοω,καμια σχεση με τις “μαλακιες” που λες
Καλώς ή κακώς, μέσα από ένα κείμενο( που είναι στεγνά γράμματα και λέξεις), δεν μπορείς να ξέρεις το ύφος του προσώπου που το γράφει. Τι εννοεί και πως το εννοεί.
Προσωπικά δεν ήξερα τι εννοούσες και τι όχι, πιθανόν ούτε άλλοι χρήστες.
Γι αυτό ακριβώς το λόγο είπα να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε.
και εγω πιστευω πως οποιος δεν ειδε fnm και unkle στα καπακια δεν ειναι απλα μαλακας,αλλα τραγικος μαλακας,αλλα δεν το κανω και θεμα…
αντε νανι τωρα
+1 σε εηντζελ…
Bad Religion έπεσε τρελό χασμουρητό.
Faith no More γάμησαν σαν απόδοση αλλά ο ήχος τους σκότωνε. Ο παττον κάνει χοντρές μαλακίες και τον συμπαθούσα
Ενας απο τους λογους που δεν ξετρελαθηκα περισυ και αποφασισα να μην παω εφετος… anyway εχει συμπαθειες εδω μεσα ο Πατον και θα μας μαλωσουν:p
Bad Religion αξιοπρεπης ηχος και ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμφανιση. Πραγματικα, εσπειραν και σαν αποδοση και σε σετλιστ και σε επικοινωνια και στα παντα. Suffer, Flat Earth Society, Do What You Want, 21st Century Boy, Generator, Sorrow, Sinister Rouge ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…
Faith No More αν και τους αδικησε ο ηχος μεχρι τα μισα (υστερα ηταν οκ), επιασαν επισης γαμηστεροτατη αποδοση και τραγουδησαμε τους υμνους ολοι μαζι. Οκ, απωλειες υπηρχαν, αλλα πραγματικα δεν με νοιαζει, το ευχαριστηθηκα οσο δεν πηγαινε!
Για τα αλλα γκρουπς θα γραψω αυριο…
Cheerz σε Worst Enemy! Χαρηκα που σε γνωρισα ρε και μακαρι να τα ξαναπουμε σε κανα λαηβ
Α, πρεπει να ειδα και Hell Commander μα δεν μιλησα :oops:
Εμεις δεν υπάρχουμε ε? [-X
Εγώ προσωπικά πήγα μόνο για bad religion και εφόσον κατάφερα να μπω, μπορώ να πω πως ήταν ένα φοβερό live από μια μπάντα που αγαπώ! Μακάρι όντως να μας επισκευθούν όπως υποσχέθηκαν!
LIKE A ROCK! LIKE A PLANET! LIKE A FUCKIN ATOM BOMB!!
θα ήθελα να δω και τα άλλα σχήματα αλλά έφυγα αμέσως μετά τους br και έφτασα μόλις πριν μια ώρα σπίτι μου :Ρ (δεν θφαντάζομαι τι θα γινόταν αν καθόμουν κι άλλο :p)
Μμμμ μην το παιζεις σε μας θιγμενη! Σε εχω ξαναδει και δεν μετραει
Μμμμ,καλα σου λεει,αντε!
Γιατι ντραπηκες? :p:lol: Εγω Fake7 γνωρισα που με φωναξε.
Στα της συναυλιας οι Bad Religion απλα ΓΑΜΗΣΑΝ! Πολυ καλο σετλιστ μετριος ηχος και τα σπασαμε ολα. Αντε να ξαναρθουνε! Faith No More δεν ειχα δει περυσι και το μετανιωσα. Για να πω ομως την αληθεια εμενα προσωπικα δεν με ενθουσιασαν τοσο οσο περιμενα.(Θες η κουραση απο τους Bad Religion, θες ο μετριος ηχος, θες οτι το κοινο μου φανηκε λιγο μουδιασμενο κτλ.) Αλλα οτι και να πω ο Patton θεος! Στους Unkle δεν ξερω τι παιχτηκε γιατι 2 ατομα απτην παρεα μου ηθελαν να φυγουμε.
[SIZE=“5”]Bad Religion ρε μουνια!![/SIZE]
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΗΧΗΤΙΚΗ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΗΧΗΤΙΚΗ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΗΧΗΤΙΚΗ
ΑΚΡΙΒΟ ΜΠΑΡ
10 ΧΕΣΤΡΕΣ ΑΝΑ 5000 ΑΤΟΜΑ
ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ?
ΟΥΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ
ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ
ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΟΥΙΖΟΥΝ…
χοχοοχ ναι ενα πεταχτο “γειαα”
Λοιπον, ηχος ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥ**Ο!!!
Bad Religion και ΓΑ*Ω!!!
στο πιτ τρελο γελιο!πρωτη φορα “επικερδες ξυλο” ή μαλλον “ώριμο ξυλο”
[SIZE=“6”]ΤΟ ΝΕΡΟ 1 ΕΥΡΩ…ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ![/SIZE]
Faith No More…θεοι! τελειοι ευγε!(ήχος ακομα στα αζητητα)
κοσμος Faith No More…ΦΛΩΡΟΙ!! ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ! ΠΑΙΖΕΙ ΕPIC ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΤΕ! ΣΚΑΤΑ! ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ…ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΙΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ?ΟΥΣΤ
κατα τ’αλλα, prodigy 17 & 18 σεπτεμβρη
Iσχύει;;
Αφού έπαιξε κ στις βιντεο-οθονες σίγουρο είναι…
το δειχνανε στα screens συνεχεια
που? ΤΒΑ
ποσο? ΤΒΑ
faith no more αρπαχτούλα
patton με κούρασε,
setlist ίδιο σχεδόν με πέρσι (ΝΑΙ ΟΚ ΠΑΙΞΑΝ ΠΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΛΑΙΝ)
ήχος ΑΘΛΙΟΣ
κάγκελο δεν ένιωθα καμία πίεση απολύτως από πίσω, που σημαίνει ότι μάλλον δεν κουνιόταν κανείς
κατα τ’άλλα ευχάριστα ήταν. και είμαι φανμπόης ε. αλλά πολύ αρπαχτή, κανένας λόγος να γίνει αυτό το λαηβ.
bad religion πλάκα είχαν, δεν είχα ασχοληθεί, ΓΚΡΗΝ ΝΤΕΗ μου θύμισαν κεκεκεκ.
όσοι τους ακούτε, γουστάρετε γκρην ντεη?
Μήπως θα έπρεπε να πεις οι Green Day θυμίζουν Bad Religion??