Ejekt Festival 13/07/10 : Faith No More, Bad Religion, Unkle and others

α δε μίλησα για αντιγραφές/ποιός βγήκε πρώτος κτλ.
απλά αν μου λεγες ότι ακούω γκρην ντεη εκείνη τη στιγμή, θα το πίστευα :!:

Αααα οκ!! :smiley: :smiley:

Sorry :slight_smile: :slight_smile:

πωωωωω τώρα που διαβάζω για το live ξενερώνω άπειρα που δε μπόρεσα να έρθω…

Fnm ηταν οντως κουραστικο κατα διαστηματα, αλλα γενικα μου αρεσε παρολο που δεν ηξερα τα πιο πολλα τραγουδια. Κ ο κοσμος οντως ηταν ψιλοψοφιος, σε αντιθεση με BR.

BAD RELIGION καυλα απολητη. Απεριγραπτο. Με 2 ψεγαδια στον ηχο κ καποια απο τα σολο. Ο Baker μεθυσμενος επαιζε οτι να ναι εντος κλιμακας, κατι που κανει συχνα live (γενικα ομως ειναι απ’τους τοπ punk κιθαριστες - κοροιδευτε μεταλλα:P) k o Hetson ξεκουρδιστος στο αγαπημενο μου σολο του generator:(.

Και μικρη σχεση BR με Green Day. Γενικα εχω προσεξει οτι σε αρκετους που δεν ακουνε τετια η καλιφορνεζικη punk/hardcore punk/melodic hardcore απο late 80s κ μετα τους φενεται εντελως pop-punk. Εχει μια ομοιοτητα λογο μελοδικοτητας, αλλα μεχρι εκει. Checkare στοιχο, αλλα κ ο ηχος ειναι πιο σκληρος κ γρηγορος. Oι Green Day εχουν ΒR επιροες παντως.

ηχος οντως αθλιος,
bad religion μαλλον καλοι θα ηταν γιατι οσοι γουσταρανε ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ και βγαιναν προς τα εξω λες και βουτηξαν στη θαλασσα απο τον ιδρωτα…

FNM εγω περασα γαμω,αλλα ηταν λιγο ψοφιο το κοινο σε γενικες γραμμες…ο πατον ξκιουζ μι οι κριτες του αλλα ετσι πρεπει να ειναι…phyco…γιατι αυτο ξερουμε αυτο εμπιστευομαστε σαν το καλο λαδι…

και καλα…οι τελευταιοι…παιξαν-δεν παιξαν…πρεπει να με πηρε ο υπνος στην καρεκλα

prodigy…Ω ΝΑΙ!!!

Χαχα ναι. Ολοι οι γυρω μου κ εγω ετσι βγηκαμε. Κ δεν ημασταν καν σε πιτ, απλα ελαφρυ κοπανιμα, (πολυ) σπροξιδι κ ευλαβικο, κακοφονο (εγω τουλαχιστον), ασταματητο τραγουδι.

:expressionless:

σε μένα πάει αυτό? μόνο λολ αν.

ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ Bad Religion!!! Ακομα δεν εχω συνειδητοποιήσει το τι εζησα!!! Χαλαρα απο τα καλυτερα λαιβ!!!

Μόλις γύρισα, εξαντλημένος αλλά χαρούμενος όσο δε πάει άλλο.

Ο ήχος δεν ήταν καλός γενικά (μόνο στους Unkle μπορώ να πω πως με ικανοποίησε), αλλά η απόδοση των συγκροτημάτων ήταν τέτοια, και η πώρωση (απο όσους τους γουστάραμε) τόση, που τελικά δεν είχε και τόση σημασία.

Bad Religion… ω θεοί, στο American Jesus πρέπει να έχασα την επαφή με το περιβάλλον, πρέπει να χώθηκα σε ένα απο τα μος πιτ μπροστά, δε θυμάμαι καλά βασικά, πέρα απο το οτι τα είχα δώσει όλα, και δυο κομμάτια μετά (νομίζω στο Sorrow) ίσα που άντεχα να φωνάξω το ρεφραίν. Εκπληκτική απόδοση απο το συγκρότημα, το σέτλιστ μια κάβλα σκέτη και μάλλον θα τους ξαναδούμε έχω την αίσθηση… ένα απο τα συναυλιακά μου απωθημένα έφυγε… :smiley:

Faith No More… εγώ τους είχα δει πέρισυ μεν, αλλά όχι στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό. Επομένως το σετλιστ δε με χάλασε καθόλου, μισά περίπου απο όσα έπαιξαν τα άκουγα πρώτη φορα…

εχμ… φανμποιλίκι ακολουθεί, δε μπορώ να το κρατήσω

ΚΑΛΑ ΡΕ, MICHAEL JACKSON ΡΕ?? :smiley: Α, και Lady Gaga! Και ο Patton να σπάει πιάτα στο τέλος… πόσο θεός είσαι!

Γενικά, τους έκοψα ακόμα πιο κεφάτους απο το περσινό τους… α, έπιασα και μπλούζα στο τέλος, μια χαρά λέμε. (ναι οκ, ήχος κλπ κλπ, αλλά οκ, η χαρά είναι χαρά και η καύλα καύλα)

Τέλος, όσο αφορά τους Unkle, δεν ήξερα τι να περιμένω, ποτέ δεν είχα ακούσει, δεν ήξερα καν τι παίζουν… η παρέα μου την είχε κάνει, αλλά εγώ είπα να μείνω απο περιέργεια. Δεν το μετάνιωσα. Φευγάτη μουσική, πολύ ενδιαφέρον συγκρότημα, που ενώ ξεκίνησα να τους βλέπω στο χαλαρό, με τη σκέψη να φύγω μετά απο 2-3 τραγούδια, κάπου στα μισά είχα πιάσει τον εαυτό μου να χορεύω στους πραγματικά ξεσηκωτικούς ρυθμούς του.

(και πάντα είναι όμορφο το θέαμα των κοριτσιών που λικνίζονται γύρω σου)

Όμορφη βραδιά.

Καποιος εχει ανεβασει ενα vid BR: http://www.youtube.com/watch?v=_vDBaizFiGw

Πήγε ένα φιλαράκι μου…δεν έχασε και πολλά οι faith no more απο ότι μου είπε παίξαν λίγο ενώ οι Bad religion είχαν άθλιο ήχο…
Ευτυχώς που δεν πήγα
:stuck_out_tongue:

Λοιπόν, ας τα πάρουμε από την αρχή…

Zebra Tracks: Συμπαθητικοί αλλά ταυτόχρονα και ψιλοαδιάφοροι. Μου αρέσουν τα post-punk/new wave στοιχεία τους αλλά τα φωνητικά τους δεν παλεύονται με τίποτα. Σαν εμφάνιση πάντως δεν ήταν κακή.

Obojeni Program: Αληθεύει ότι οι τύποι υπάρχουν από το 80??? :? Από τα χειρότερα πράγματα που έχω δεί στην ζωή μου, βαρετοί μέχρι αηδίας!! Ο τραγουδιστής τα είχε ψιλοπάρει με την αδιαφορία του κόσμου αλλά με τις μαλακίες που παίζανε, sorry δήλαδή αλλά τί ακριβώς περίμενε?

Bad Religion: Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο βρέθηκα στο Ejekt! Τρομερή εμφάνιση, φοβερή μπάντα, απίστευτη ενέργεια κτλ. κτλ. Ο ήχος μπροστά στην σκηνή ήταν μια χαρά, αλλά από φίλους έμαθα ότι πίσω και επάνω δεν άκουγαν απολύτως τίποτα. Εγώ πάντως τους καταευχαριστήθηκα παρά το απίστευτο σπρώξιμο που φάγαμε. Άντε, να μας ξανάρθουν και σύντομα!!

Faith No More: Δεν μου άρεσαν ποτέ, δεν γνωρίζω πάνω από 5-6 κομμάτια τους, τους είδα στα χαλαρά από το μπαλκόνι (όπου ο ήχος ήταν για τα μπάζα) και ομολογώ ότι δεν με συγκίνησαν καθόλου. Ανεξάρτητα από το μουσικό κομμάτι, το σκηνικό με τα πιάτα με χάλασε αφάνταστα. Μα καλά, δεν βρέθηκε κανείς να εξηγήσει στον Patton που ακριβώς συνηθίζεται να λαμβάνει χώρα αυτό το πανέμορφο ‘εθιμο’ και τί συμβολίζει?? Ακόμα και για πλάκα δηλαδή να το έκανε, πάλι άσχημο βγηκε.

Unkle είδα μόνο ένα κομμάτι, και αυτό μόνο και μόνο γιατί περίμενα να αδειάσει λίγο ο χώρος για να την κάνω πιο άνετα. :stuck_out_tongue:

Πάντως, πέρα από τα γενικότερα προβλήματα με τον ήχο, πολύ θα ήθελα να μάθω ποιανού καραγκιόζη ήταν η φαεινή ιδέα να μπούνε όλα εκείνα τα γαμημένα subwoofer μπροστά ακριβώς στην μπάρα μερικά μόλις εκατοστά από τις φάτσες μας!!! Τα αυτιά μου θα κάνουν μέρες να συνέλθουν!!! [-X

Όσο για τον ΜΑΛΑΚΑ που κατά την διάρκεια του set των Bad Religion προσπάθησει να φτύσει πάνω στην σκηνή με αποτέλεσμα να φάω εγώ την χλέπα στο κεφάλι (δυστυχώς δεν μπόρεσα να δώ ποιός ήταν για να του “πώ” εκείνη την στιγμή δυο λογάκια!), έχω απλά να του πώ ότι του ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΖΙ!!! Pardon my French, αλλά τι ζώα είναι μερικοί ρε πούστη μου?? Πώς έχουμε καταντήσει πια έτσι?!? ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ!!!

Ήχος τα κλασικά του χώρου, ανεκτός μπροστά,κακός στις θέσεις,προσβλητικός στα πολύ ψηλά.
Μπροστά λοιπόν και Bad religion!
Φοβερή απόδοση όλοι,ιδιαίτερη μνεία στον τραγουδιστή που τόσο άνετα έλεγε τα τραγούδια αλλά και στον μπασίστα Bentley(να από που πήρε ο Frank Bello των Αnthrax). Φοβερό το σετλιστ με τον γνωστό χαμό στα υπερκλασσικά κομμάτια.
Kαι μια απορία;;
Ο Brett Gurewitz που είναι; Δεν παίζει live μαζί τους; Δεν έχουν πια 3 κιθαρίστες;
Ερωτώ ο άμοιρος!
Επίσης άλλη μια απορία… που σκατά ήταν το PUNK ROCK SONG να ισοπεδωθεί ο χώρος;

Δε παρακολούθησα όλη την εμφάνιση Faith No More, αλλά για μένα highlight ήταν η διασκευή σε Lady gaga.Οκ δε ξέρω κ όλα τα τραγούδια τους αλλά στην κερκίδα που ανέβηκα για λίγη ξεκούραση ο ήχος ήταν για τα πανηγύρια,δε καταλάβαινες σχεδόν τίποτα απ’οτι παίζανε. Φυσικό ήταν αρκετοί γύρω μας να σπάζονται και να φεύγουν,άλλοι από αυτό και άλλοι από τα καραγκιοζιλίκια του Patton (που σιγά, έτσι κάνει συνήθως).
Επίσης προκλητικό το κοινό,εγώ στις κερκίδες κουνιόμουν πιο πολύ από την μισή-μην μας ενοχλείτε,μη μας αγγίζετε-αρένα.
Απαράδεκτο επίσης 4 ευρώ η μπύρα,ώπα ρε μάγκες απο εκεί θέλετε να τα βγάλετε;
Και κάτι ωραίο τώρα, όταν έφευγα,οι τουαλέτες ήταν πεντακάθαρες και σχετικά άδειες.Έτσι,μιας κ αναφέρθηκε πριν. Συν επίσης στο πολύ εξυπηρετικό κ χαμογελαστό προσωπικό

μωρρρροοοο μου εσυυ σλουρπ!

Ειμαι κατενθουσιασμενος απ αυτο που εζησα χθες με Bad Religion.Χαλαρα βαση αποδοσης θα μπορουσαν να ειναι headliners της βραδιας ενα σετ σχεδον ονειρεμενο με αποδεκτα καλη ισσοροπια αναμεσα σε παρελθον και το τωρα…
ειδικα στα Sanity,Suffer, Flat Earth Society, Before You Die,Los Angeles Is Burning, I Want To Conquer The World αλλα και τα καρακλασσικα American Jesus και 21st Century Digital Boy ο πανικος ο ιδιος… Ο Graffin τρομερος περφορμερ και γενικα το χει ακομα …

FNM να πω την αληθεια μ αρεσαν περισσοτερο περυσι απο πλευρας σετ, σαν performance ομως η φετινη αποδοση ηταν πιο εντυπωσιακη. Για καποιον που τους εβλεπε ομως για πρωτη φορα κατι ελλειπε.

Θετικο προσημο παντως για τη χθεσινη βραδια , αντε με το καλο να ξαναδουμε BR κι ας ελπισουμε αυτη τη φορα να μην παρει τοσα χρονια !!!

Λοιπον ηχος κακος γενικα. Πηγα arena μπροστα αριστερα, κερκιδες και πανω δεξια στην πιστα skate παντου χαλια με αποτελεσμα Bad Religion να με κουρασουν. Αλλωστε δεν ειμαι και φαν,τα hitakia τους ξερω που τα επαιξαν ολα στο τελος εκτος απο Punk Rock Song.

FNM πρωτη φορα εβλεπα Live οποτε γουσταρα πολυ. Μπροστα αριστερα ηταν καλα, Patton psycho οπως πρεπει αλλα που ηταν τα Digging the Grave και We care a lot? Γενικα καλη εμφανιση και δεν παιξαν και λιγο, νορμαλ γυρω στα 90 λεπτα αν δεν κανω λαθος. Στο δευτερο encore βγηκαν γρηγορα παλι λογω πιεσης χρονου, ισως εκοψαν και κανα τραγουδι ακομα… Παντως στα χαλαρα κομματια ο ηχος ηταν υποφερτος, στα δυνατα ηταν αχταρμας π.χ. στο Cuckoo for Caca ειχε γελιο…

Uncle λιγο ειδα ωραια εισαγωγη ειχαν θα τους τσεκαρω…

Oουαου!!! Είδα Bad Religion ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Ήμουν σίγουρος ότι θα πέρναγα τέλεια βλέποντας τους και αυτό έγινε. Πολύ καλή απόδοση, εξαιρετικό setlist, φίλος που τους είδε και το 96 μου έλεγε πως η χθεσινή εμφάνιση ήταν πολύ καλύτερη από εκείνη του Rock Of Gods. Σαφώς ο ήχος δεν ήταν και πολύ καλός αλλά με τέτοιες κομματάρες όλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα.
Τους Faith No More τους εκτιμώ αλλά δεν δηλώνω φαν τους, νομίζω πως η πλειοψηφία του κόσμου είχε έρθει για Bad Religion και φάνηκε. Ήταν πάντως αρκετά καλοί, ο Πατον έχει φωνάρα και είναι και εξαιρετικός perfomer.
Tα χαιρετίσματα μου στον Bleedin που τα είπαμε για λίγο…

Eπισης να πω οτι ειχε παρα πολυ κοσμο και ο χωρος ειναι εξαιρετικος (εξαερισμος, εξυπηρετηση ολα ΟΚ). ΕΚΤΟΣ απο τον ηχο οπως ειπα…

Παντως εγω νομιζω ο κοσμος οτι ειρθε για FNM πιο πολυ…τεσπα

Faith no More μονο! Εκπληκτικοι και παλι. νταξει καλοι οι bad religion, συμπαθητικοι και οι Unkle, αλλα οι Faith no more τα διελυσαν ολα. πατον υπερμεγιστος και μουρακλα οπως παντα.

[SIZE=“5”][SIZE=“6”]AS THE WORM TURNS ΡΕ ![/SIZE][/SIZE]

Πολυ καλη βραδια η χθεσινη!
Bad religion ηξερα μονο τα “hits” τους αλλα παρολα αυτα περασα πολυ καλα μαζι τους!
Ωραιο πιτ μπροστα , γουσταραν πολλοι.
Οι faith no more ηταν πολυ καλοι αλλα θα μπορουσαν πολυ καλυτερα.
Τι στο καλο δεν ειδαν τι ειχαν παιξει την προηγουμενη φορα?
Οχι μονο κανεις δεν γουσταρει να ακουει 2η συνεχομενη φορα cowboy,just a man, αλλα και απο τα νεα (σε σχεση με περσι) κομματια που επαιξαν ηταν και το ΒΕΝ του M.Jackson.
chinese arithmetics,ben,king for a day,as the worm turns,pristina ηταν ολες και ολες οι διαφορες με περσι.
Eλειπε παλι το we care a lot , ricochet , real thing, introduce yourself, RV.
Kαι αυτα ειναι κομματια που τα παιζουν συχνα.
Ο Παττον “τεραστιος” και παλι και ηρθαν πιο κοντα με το κοινο μετα τις αμερικανιστικες παπαριες τους (οποτε μετα πεταγαν δωρεαν μπλουζακια!).
Το σκηνικο με τα πιατα δεν με χαλασε καθολου.Το μεγαλειο του Παττον.Και ο ντραμμερ εκδηλωτικος και σε μεγαλα κεφια (δεν το συνηθιζει).
Αντε και του χρονου!

ΥΓ. Σαν φαν των faith no more ξενερωσα με τη setlist, ειδικα οταν επαιξαν just a man, αλλα οταν ξεκινησε το as the worm turns (κομματαρα) , πρεπει να εκανα πιτ μονος μου και τα ξεχασα ολα! :stuck_out_tongue:
ΥΓ2.UNKLE ειδα μονο μιση ωρα, ημουν κουρασμενος και εφυγα.Πολυ ιδιαιτεροι παντως, κριμα που δεν επαιξαν πριν τους bad religion.

just a man οχι και κανεις δεν ηθελε. επος και ο πατον μαλλον το γουσταρει πολυ και το λεει φοβερα, γιαυτο και το παιζουν τελευταιο του κανονικου σετ. μακαρι να το παιζουν παντα. για midnight cowboy συμφωνω. as the worm turns και pristina ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και το ben πατονια τρελη, μια χαρα. we care a lot δε μου ελλειψε καθολου, αλλα ηθελα real thing και zombie eaters.

Bad Religion:

Αν δεν έπαιζαν και αυτοί δεν θα πήγαινα, μιας και είχα δει FNM πέρσι. ΟΚ, είχαν τρελή διάθεση, αλλά μέχρι τα μισά του σετ, ο ήχος παίζει να ήταν χειρότερος και από των Tool στο ελληνικό. Τα κομμάτια ξεχώριζαν με δυσκολία. Και δεν ήμουν καν πιο πίσω (όπου έμαθα ότι τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα). Τεσπά, από τη μέση και μετά και ειδικά στο encore έστρωσε κάπως και γούσταρα.

Faith No More:

Ο Patton είναι ένας γαμημένος εξωγήινος, δεν υπάρχει αυτή η φωνή. ΟΚ, σέτλιστ σχεδόν ίδιο με πέρσι αλλά με τέτοια απόδοση δεν έχει καμιά σημασία. Ο ήχος αρκετά βελτιωμένος (στο σημείο που ήμουν σε όλο το live, δηλαδή μπροστά δεξιά). Απλά, αν κάποιος δεν είναι φαν των FNM, δύσκολα θα πέρναγε καλά.

Τι λες, σοβαρά, έκανες γκάλοπ?

UNKLE:

Βαρετοί μέχρι αηδίας, τους είδα από τις κερκίδες και σχεδόν με πήρε ο ύπνος.