Ejekt Festival 13/07/10 : Faith No More, Bad Religion, Unkle and others

Oυτε κ εγω. Αλλα απλα παιζει να μην εχουν επιβεβαιωθει, δεν χανω καθε ελπιδα

έτσι, πές τα γαμώτο!

Iταλια,Γαλλα ειναι τον Ιουνη

Αpo τις 27 Ιουνιου μεχρι τις 14 Ιουλιου εχουν ενα τεραστιο κενο.

Σημείωσε λάθος. Μπερδεύτηκα.

Τέσπα ας ελπίσουμε να μπουν για να πάμε.

Mόνο και μόνο για Faith No More και Unkle είμαστε μέσα,ε… Αν ισχύσουν οι φήμες τωρα για Bad Religion και Qotsa πάμε μπουσουλόντας λέμε…

QOTSA ή Them Crooked Vultures;;;

Γιατι νταξ οι διαφορες ειναι μεγαλες…

Αλλα παιζει κατι τετοιο για την ιδια μερα με FNM;;;

QOTSA να φέρουν, Vultures θα δούμε κι έξω :stuck_out_tongue:

γυπες θα φερουν καθοτι οι βασιλλισες δεν βγενουν στη γυρα πριν τελη αυγουστου

Σωστά, το ένα πιο γαμιστερό από το άλλο.
Παρ’ότι TCV είναι must-see προτιμώ QOTSA που δν τους έχω δει. :stuck_out_tongue:

Αλλά το έχουμε ακούσει (έστω) ως φήμη ή είναι στη wishlist?

φημη απο ποστ καποιου σε site(πριν 6 μερες)που περιελαμβανε FnM,Unkle,Bad Religion κι εναν απο αυτους τους 2.Τελειως random αλλα μεχρι στιγμης εχει πεσει μεσα,γι’αυτο και ολο αυτο.

Άμα μπει έστω κ ένα “μεγάλο” όνομα θα γίνει λογικά διήμερο όπως πέρυσι ε?
Μακάρι πάντως.

Δε ξερω,να παραθεσω ομως αυτο απο το site του postwave(του ιδιου site που προερχοταν και εκεινο το post ενος απο τους εμπλεκομενους στη διοργανωση που διεψευσε αμεσως το fake line up)

[I]"Μετά την πρωταπριλιάτικη φάρσα που κυκλοφόρρησε σε διάφορα sites, forums και social media, έχουμε τα 2 πρώτα συγκροτήματα που θα παίξουν φέτος στο Ejekt festival, και όσοι ονειρευόσασταν τους Arcade Fire μάλλον πρέπει να τους ξεχάσετε αφού δεν θα είναι στο Line-up. Οι UNKLE λοιπόν, που τους είχαμε δει πρόπερυσι και έχουν φέτος ολοκαίνουριο album που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες (λεπτομέρειες εδώ) και οι Faith No More που έκαναν ένα εντυπωσιακό show πέρυσι και μας ξανάρχονται, όπως άλλωστε είχαν υποσχεθεί…

Περισσότερα ονόματα αναμένονται, το festival πάντως θα γίνει στις 13 Ιουλίου στο Ελληνικό (Ολυμπιακά Ακίνητα Ξιφασκίας) και πιθανόν να είναι μόνο μία μέρα. Aρχικό δελτιο τύπου και θα επανέλθουμε σύντομα!"[/I]

Μάλιστα.
Εν αναμονή των tba λοιπόν.

Γουσταρω να ξαναδω Faith No More!!!Μακαρι να φερουν και Prodigy, 11 με 17 εχουν κενο…

Εννοείται Qotsa ρε. Οι άλλοι δεν με έχουν εντυπωσιάσει, live θα γούσταρα να τους δω βέβαια, έτσι για το ιστορικό της φάσης αλλά Qotsa πολύ ανώτεροι.

Καλοδεχούμενοι και αυτοί… :smiley:

Δε λεω ποιοι ειναι καλυτεροι.

Οσον αφορα αυτο, εννοειται QOTSA.

Απλα εχω την εντυπωση οτι το καλοκαιρι ο Josh περιοδευει με τους Them Crooked Vultures (ας πουμε παιζουν Download και σε μπολικα φεστιβαλ απ’ οσο θυμαμαι) κι αυτο ρωτησα.

Αλλα και οι Vultures μετρανε …οσο να ‘ναι το να δεις επι σκηνης τους Jones, Homme και Grohl ειναι μια εμπειρια, ακομα και την καραγκουνα να παιξουν (αν και προσωπικα μ’ αρεσε και ο δισκος τους).

Σε καθε περιπτωση, μια μερα με Faith No More, UNKLE, Them Crooked Vutltures και Bad Religion θα ηταν πολυ καλη φαση πιστευω και θα μαζευε αρκετο κοσμο.

Μάλλον όμως θα πρέπει να το ξεχάσουμε αν γίνει μία μέρα.
Δε νομίζω να “βγει” οικονομικά (η detox είναι?) με εισητήρια μιας ημέρας.

Σε 3 μερουλες ξαναρχιζουν τα live οι fnm.
Θα παρουμε μια γευση απο το τι καινουργιο παιζουν…

ΥΓ. Ποσα ατομα χωραει ο χωρος που θα γινει το ejekt?

πάντως ο patton έχει κάβλες φέτος στις συναυλίες του.

αν δεν είστε έτοιμοι μην το δείτε…

εγώ σας προειδοπίησα…

:lol::lol::lol:
απλά patton…:stuck_out_tongue:

[B]EJEKT FESTIVAL 2010

13 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό

FAITH NO MORE
UNKLE (live)

• more names tba soon

YOU WANT IT ALL
AND YOU CAN HAVE IT… ONCE MORE[/B]

http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=136811040&blogId=532492578

Mάλλον μια μέρα λοιπόν…