Ejekt Festival 13/07/10 : Faith No More, Bad Religion, Unkle and others

Από πότε;

Έντιτ:

Το τραμ λειτουργεί καθημερινά από τις 05:00 π.μ. μέχρι τη 01:00 π.μ., ενώ Παρασκευή και Σάββατο πραγματοποιεί δρομολόγια όλο το 24ωρο.

Καθημερινές το τραμ είναι μέχρι τις 12. 23:40 φεύγει το τελευταίο από Βούλα για Σύνταγμα.

Αλλά έχει και μεταμεσονύχτιο λεωφορείο αν θυμάμαι καλά.

Όπως και να το κάνεις όμως είναι σαφώς πιο βολικό από την Μαλακάσα…

Faith No More 2 φορές σε 2 ένα χρόνο!:smiley:

Και τ’ άλλα ονόματα μια χαρά πάντως.

Λολ για την παρένθεση Them Crooked ή QOTSA.

Kατά τ’ άλλα ρε παίδες η τοποθεσία εντάξει δε βολεύει, είναι προφανές. Η Αθήνα είναι μια πόλη που δεν έχει μέρη για μεγάλες συναυλίες στο κέντρο. Δεν έχει είπαμε?

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, μονίμως αναξιοποίητος χώρος για φοβερά λάιβ.:frowning:

Τα τελευταία τράμ από Βούλα για Σύνταγμα και ΣΕΦ φεύγουν 12 πάρα 5 και επομένως από Ελληνικό θα περάσουν 12 και κάτι. Το Ελληνικό βολεύει τρελα όσους μένουν νότια και είναι πολύ πιο κοντά από τη Μαλακάσα. Επίσης έχει αρκετή άπλα και μπορείς να βρεις να παρκάρεις. Ποιο είναι το μεταμεσονύχτιο λεωφορείο που λέτε; εγώ δεν ξέρω κάποιο :frowning: Εκτός αν λέτε το 790 αλλά περνάει από Βουλιαγμένη και δεν ξέρω πόσο κοντά είναι στο χώρο που θα γίνει η συναυλία

Δεν εχω διαβασει ολο το τοπικ και ψιλοβαργιεμαι:oops:(μην με βρισετε),απλα μπορει κανεις να μου σιγουρα ποιοι και αν εχουν κλεισει?διαβασα παραπανω δλδ για FNM και πηγα να παθω ενα περιεργο,οπωτε…:):slight_smile:

καλά διάβασες.
Faith No More και Unkle(τους οποίους να κατεβάσεις τώρα να ακούσεις).

Μπαίνουμε και στην κεντρική καμιά φορά :stuck_out_tongue:

Ejekt Festival 2010

Τρίτη 13 Ιουλίου @ Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό, Αθήνα

Faith No More
Uncle

• more names tba soon

http://www.rocking.gr/article7298.php

ασε ρε μπεμπη,εκανα αγωνα δρομου και εφαρμοσα Uber stealth Τεχνικες για για δω James Lavelle και πηρα τα @@ μου :p:p
Δεν θα ξανασυμβει!!!

παιζει να μπαινω και 1-2 φορες το μηνα:p

FNM κ Uncle???!!!
Γαμωτο,θα το παλεψω να ειμαι εδω γτ τοτε ιουλιο θα κατεβω λογικα για ενα διαστημα…
Ποπο ζημιααα…

το ξέρω, για αυτό το είπα :lol:
Τη διπλωματική σου δεν τη βλέπω πολύ καλά, αν την αφήσεις για τον Ιούλιο :stuck_out_tongue:

Εγώ περιμένω και τα άλλα ονόματα και θα δούμε. Πάντως θέλω να δω FNM, τους οποίους έχασα πέρυσι

:oops::oops:

Εχω πλεον σοβαρο λογο να την τελειωσω νωριτερα(πφ,ναι,στανταρ:p)…ειδωμεν…γμτ,κανα δεκαημερο αργοτερα να ηταν θα το ειχα πιο σιγουρο…

αλλα ρε πουστη μου,FNM δεν χανονται γμτ!!!

εγώ μετά το περσινό πάντως δεν τρελαίνομαι να τους ξαναδώ.

δεν ηταν καλοι?

αντε δε σας χαλασε 2η φορα φνμ! και εγω θα τους δω 2η φορα στο οπτιμους αλλα οπως και να χει ο θεουλης παττον δε χορτενεται!

Μάλλον θα πάω, τους έχασα πέρσυ, δεν το μετάνοιωσα καθόλου βέβαια με όσα άκουσα.

τι άκουσες μωρέ?

το συμπαν χυσανε περισυ

Χωρίς Bad Religion δεν πάω [-X

Μαιμουδισμοί Πατον, άθλιος ήχος κλπ
Καλά ήταν και 10/08, οπότε δεν μπήκα στον κόπο να κατέβω καν.
Φυσικά και θα ήταν γαμάτα.
Απλά δεν το μετάνοιωσα.

μαιμουδισμοί πάττον?!?!?!?!?!?
αυτός που στο είπε, τι ακριβώς περίμενε από πάττον δηλαδή?
να του πεις ότι είναι μαϊμού. στα μούτρα του. καθρεφτάκι.

δεν ξερω τι λετε εφω που τους ειδα περσυ μιλανο εβρεξα τα παντελονια ουκ ολιγες φορες!