Ejekt Festival 2016 - Day 2 (23/7) MUSE + more TBA

To EJEKT Festival 2016 υποδέχεται το κορυφαίο ροκ συγκρότημα του πλανήτη: οι Muse θα είναι οι headliners της δεύτερης ημέρας του φεστιβάλ, το Σάββατο 23 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Στο απόγειο της απίστευτης καριέρας τους κι έχοντας μόλις κερδίσει το βραβείο Grammy για το καλύτερο Rock Album της χρονιάς για το “Drones”, οι Muse επιτέλους έρχονται στην Ελλάδα!

Ο Matt Bellamy, o Chris Wolstenholme και ο Dominic Howard θα βρεθούν στη σκηνή του EJEKT Festival 2016 στα πλαίσια της “Drones World Tour” για να μας παρουσιάσουν το καθηλωτικό live show τους που έχει αποθεωθεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη.

Το εντυπωσιακό setlist της “Drones World Tour” ξεπερνάει τις δύο ώρες και περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της εξαιρετικά επιτυχημένης καριέρας τους, στη διάρκεια της οποίας έχουν πουλήσει πάνω από 20.000.000 δίσκους, έχουν φτάσει με 5 διαφορετικούς δίσκους στο Νο1 των charts της Μεγάλης Βρετανίας, έχουν δει πολλά albums και singles τους να γίνονται πλατινένια και χρυσά σε πολλές χώρες και έχουν κερδίσει τα σημαντικότερα βραβεία της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας (Grammy, Brit, MTV, Kerrang!, NME, Q, Ivor Novello, κλπ).

Ναι, ήρθε επιτέλους η ώρα που θα ακούσουμε ζωντάνα στην Ελλάδα τα “Uprising”, “Madness”, “Starlight”, “Resistance”, “Dead Inside”, “Undisclosed Desires”, “Supermassive Black Hole”, “Knights of Cydonia”, “Time is Running Out”, “Hysteria” και όλα τα τραγούδια-ύμνους των Muse. Ναι, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τους Muse στη σκηνή του EJEKTFestival 2016!

Περισσότερες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2016 θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα εισιτήρια για την Day2 του EJEKT Festival κυκλοφορούν την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 10πμ.

Early bird εισιτήρια:
40 Ευρώ
VIP early bird εισιτήρια: 70 Ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ξεχωριστό μπαρ)

Μετά την εξάντληση των early bird εισιτηρίων, θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα εισιτήρια που θα κοστίζουν 45 ευρώ και τα VIP 75 ευρώ.
Τα εισιτήρια για την κάθε μέρα του φεστιβάλ είναι ξεχωριστά και αφορούν μόνο την ημέρα που αναγράφεται πάνω στο εισιτήριο.
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, Public, SevenSpots, Ιανός.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Επειδή δεν έχω ξαναβρεθεί στην Πλατεία Νερού/Ejekt, ξέρει κανείς να πει αν αξίζουν οι VIP Θέσεις; Π.χ. σε σύγκριση με τη Μαλακάσα;

Τι ύψος έχεις;

Χαχαχ, 1,90+! Παίζει ρόλο; Δε ρωτάω μόνο για μένα, για την παρέα γενικά μιλάω!

Πανε στα VIP γιατι θα μας κοβεις τη θεα…:stuck_out_tongue:

Στην Πλατεία Νερού πάντως, οποίος προλάβει αύριο να πάει να πάρει εισιτήριο, θα πάει. Οι υπόλοιποι next time

Παρτε άδεια/ρεπο απ τη δουλειά, αργήστε στο σχολείο/πανεπιστήμιο

Σιγά. Το 2007 ήταν τρεις κι ο κούκος όταν είχαν έρθει. Ενώ είχαν κάνει sold-out το μεγάλο Wembley στην Αγγλία.

Τώρα έχουν πιο διευρυμένο κοινό κατά την άποψη μου.
Μεγαλύτερο hype = θα πάει περισσότερος κόσμος για διάφορους λόγους

Το ότι θα πάει περισσότερος κόσμος λόγω hype, δε σημαίνει ότι θα ξημερώσει αύριο η μέρα και θα είναι πάνω από το πληκτρολόγιο. Οι βλαμμένοι θα τρέξουμε αύριο για εισιτήριο σίγουρα. Οι υπόλοιποι… δε θα σκάσουν κιόλας.

Τελικά πόσοι μπορούν να χωρέσουν σε αυτό το μέρος;

Λογικά θα έχει πάνω απο 10-15 χιλιάδες γιατί το hype έχει μεγαλώσει πολύ τα τελευταία χρόνια… Πάντως θεωρώ ότι αν είναι τεράστια η ζήτηση, θα προτιμήσουν να αλλάξουν χώρο απ το να κάνουν σολντ αουτ στην πλατεία νερού.

Το 2007 όσον αφορά στην προσέλευση στους MUSE ίσχυαν (σε γενικές γραμμές) τα εξής:

  • Είχαν μόλις ξεκινήσει να αποκτούν διευρυμένο airplay με το “Black Holes…”. Στο εξωτερικό αυτό συνέβαινε ήδη απ’ το “Origins…”.

  • Δεν είχαν ακόμα αποκτήσει έρεισμα στην πιτσιρικαρία, κάτι που έγινε με το κομμάτι που κάναν λίγο καιρό αργότερα για το Twilight.

  • Το live είχε γίνει Οκτώβρη (τελευταίο σε μια σειρά “μεγάλων” live εκείνο το καλοκαίρι), εκτός Αθηνών, καθημερινή και εν μέσω διπλής εξεταστικής λόγω καταλήψεων.

Το μόνο θετικό στοιχείο -οργανωτικά- ήταν ότι είχε αναλογικά φτηνό εισιτήριο (25/40).

Με αυτά τα δεδομένα, το πεντοχίλιαρο που μαζεύτηκε στη Μαλακάσα δεν ήταν άσχημη προσέλευση, απλά αν έρχονταν έναν χρόνο μετά, θερινή περίοδο και εντός Αθηνών (όπως τώρα) θα μάζευαν άνετα ένα 15άρι.

Επίσης οι εμφανίσεις τους στην Αγγλία δεν είναι μέτρο σύγκρισης. Περισσότερο συγκρίσιμη ήταν η περιοδεία σε κλειστούς χώρους το '09 όταν πχ στη Στοκχόλμη γήπεδο χωρητικότητας μαξ 10000 δεν έγινε σολντ-αουτ (ή αν έγινε θα ήταν τελευταία στιγμή, δε θυμάμαι τώρα).

ΚρισΠ, στο Παρισι παιζουν 6 (η’ καπου τοσα) βραδια στο Μπερσυ τις επομενες μερες. Στο Μιλανο αλλα τοσα. Απλα δεν ειναι τοσο δημοφιλεις εδω ρε. Και 25 ευρω το 2007 ηταν ξεφτιλα εισιτηριο.

Τελος παντων, θα δουμε πως θα παει. Ελπιζω καλα, γιατι ειναι ανοιγμα για την εταιρια.

Προφανώς και δεν είναι τόσο δημοφιλείς εδώ. Το ροκ ολόκληρο (συμπεριλαμβανομένης της ποπ εκδοχής του, βλ. σύγχρονοι MUSE) δεν είναι τόσο δημοφιλές εδώ. Αυτά είναι πάγια δεδομένα και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Οι συγκρίσεις με Γουέμπλει, Παρίσι, Μιλάνο ακόμα και με Ισπανία ή Ιταλία είναι εντελώς άτοπες. Με υπόλοιπα Βαλκάνια ή Τουρκία θα ήταν πιο δόκιμες.

Το point πάντως είναι ότι ότι το ταβάνι των MUSE εδώ δεν είναι τα 5 χιλιάρικα του '07 (ακόμα και με το τόσο χαμηλό εισιτήριο) για όλους τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω.

Έχει κατέβει πάντως από το site τους αλλά και από το fb του Eject εδώ και ώρες. Αλλαγή χώρου ίσως;

ΑΛλαγή χώρας το κόβω, που να χωρέσουν τόσα τρακτέρ :stuck_out_tongue:

+999999999

Εγώ λέω κάποιος άλλος διοργανωτής πάει να φάει τους Muse από το EJEKT. Δεν τον ξέρετε, είναι από χωριό

Μετα απο 1.30 kvelertak να τα σπάνε με blastίδια μου φάνηκαν απίστευτα βαρετοί στο live πριν μερικούς μήνες στο Μόναχο.ελπιζω αυτη τη φορά να τους φχαριστηθω και να μην γινει καμία κομπλα.

Απο το φβ του ιδιοκτητη της Detox:

[I]Loading…[/I]

Πόσταραν οι Muse ανακοίνωση, εισιτήρια από αύριο. Πλατεία νερού λέει :’)