Ejekt Festival 26-27.06.2012 Kasabian+

το Senorita είναι 4 λεπτά… και το θέλω για να θυμηθώ μια παλιά αγάπη… την υπόλοιπη 1 ώρα και 26+ λεπτά τι θα κάνω;

θα κλαις με το γκετιν αγουει

Eλπίζω να έχει κάπου μια οθόνη να δούμε την Ισπανία :stuck_out_tongue:

fuck… έχει μπάλα… το’χα ξεχάσει…

είπες μεγάλη κουβέντα… μακάρι…

To seniorita παντως δν το πολυπαιζουν στα τελευταια live τους …

Επισης απο τα σετλιστ των Κασαμπιαν στη Βελοσιραπτορ τουρ υπαρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ !Ολες οι ευχες μας λοιπον να κανουν εξαιρεση και να παιξουν την Τεταρτη το …

[SPOILER][B]PROCESSED BEATS [-o<[/B][/SPOILER]

τι το πάτησα το μαμόκουμπο μαμώ;;; 8O

μου μάμησες το βράδυ τώρα… πανάθεμά σε…

Γενικά να πω τον πόνο μου,τους φοβάμαι λίγο τους kasabian. Βλέπω πως υπάρχουν festival που έχουν παίξει 13-14 τραγούδια και φοβάμαι πως δύσκολα θα ξεπεράσουμε τον αριθμό αυτό και σε εμάς…Επίσης είναι σε τουρ μια αιωνιότητα και μια μέρα οπότε άντε να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι

ps. εγώ το Fast Fuse θέλω να ακούσω που βλέπω πως δεν παίζουν και πολύ συχνά

Εγω (δυστυχως) ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα παιξουν λιγοτερο απο τους James …

Kasabian φανταστικοί ! έδωσαν ένταση, χόρεψαν, χορέψαμε και είχαν νεύρο, παρότι βγήκαν πολύ αργά κ όλοι ήταν λιώμα από δουλειές, ήλιο κ ορθοστασία

δεν ξέρω ποιος έχει ξαναδει τους james παλαιότερα, αλλά αναρωτιέμαι πως ένα τόσο μέτριο συγκρότημα των 4 σινγκλ καταφέρνει να γεμίζει venues ξανα και ξανα στην Ελλάδα. είχαμε δουλέψει κ πολύ χθες, πως δεν μας πήρε ο ύπνος, άγνωστο…

ακριβως ετσι… και γω πρωτη φορα ειδα τους james χτες και μου φανηκαν παγερα αδιαφοροι… τα hit τους ειναι καμμενα και πολυπαιγμενα, και τα υπολοιπα κομματια δεν μου καναν καμια αισθηση. Περιμενα και γω να δω την φοβερη σκηνικη τους παρουσια, και απλα ειδα εναν frontman ορεξατο μεν, γερασμενο δε…

τα ωραρια ηταν λιγο ο,τι να ναι, και γω πριν βγουν οι Kasabian αραζα κατω και η κουραση με ειχε ρουφηξει, αλλά να ναι καλα τα τυπακια που απο το πρωτο riff σηκωσανε ολη την πλατεια νερου στο ποδι.

Πιστευω οτι τα τελευταια 2 χρονια (και με το velociraptor βεβαιως) οι Kasabian εχουν ξεφυγει απο το “μια καλη μπαντα”.

επισης για πρωτη φορα, το indie Κοινο στέκεται στο ύψος των περιστάσεων κ στηρίζει ένα σχήμα, την εποχή που πρέπει κ ειναι στα πάνω του…

γιατι καλα βριζουμε τους διοργανωτες, αλλα αν χθες οι Kasabian ειχαν λιγο κοσμο, θα βλέπαμε ανάλογα ονοματα με το κιάλι. αντιθετα ο κοσμος έδειξε πως είχε έρθει για αυτούς κ οχι τους james, τραγουδώντας κ χορεύοντας…

ασχετα αν σημερα εχουμε παθει εμπλοκη στην δουλεια

Band of Skulls έσπειραν, άξιοι απόγονοι του Jack White… άξιζαν ψηλότερη θέση στο line-up

Miles Kane καλούλης, δεν έκοψα φλέβες…

τους James τους σιχαίνομαι, εξού και ξέρναγα χτες όσο έπαιζαν (για άλλους λόγους βέβαια:p) άρα δεν μπορώ να έχω γνώμη.

Kasabian τους φοβόμουν ότι θα’ναι απόμακροι κτλ, αλλά μια χαρά ζεστό ήταν το σκηνικό, και ο κόσμος γούσταρε… κομπλέ…
αν δεν ήταν και η setlist τους [B][SIZE=“3”]ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ[/SIZE][/B] θα ήταν από τα καλύτερα lives που έχω πάει…

^^ Tι ειχε το σετλιστ δλδ ??? :-k

Τεσπα για τα γκρουπ καταρχας .Μου αρεσαν οι [B]Wheatman [/B]αν και τους ακουσα απο τον χωρο των ψυγειων (:D) .

[B]Customs[/B],τιμιοι και ορεξατοι .Ωραια στιγμη το Χαρλεκινς και ο φροντμαν να ρωταει “Does it ever rain in here ?” .Ρε μεγαλε με κουστουμι στις εξι το απογευμα σου φταιει ο καιρος ? :stuck_out_tongue:

[B]Band of skulls[/B] πολυ καλοι και κριμα που το κοινο δν τους ηξερε, για να ζεστανει λιγο το κλιμα σε τραγουδια οπως το fires .

Toν[B] Miles Kane[/B] oμολογω δν τον περιμενα τοσο ποζερα (=Ρ),ειχε ομως πολυ κεφι και εδωσε ενεργεια στο κοινο, το οποιο παραδοξως ηξερε τον δισκο του,τραγουδησε και τον αποθεωσε.Βεβαια ο ηχος του δν ηταν πολυ καλος,το μπασο ξυριζε αυτια ανα διαστηματα και γι αυτο πηγα να πιω καμμια μπυρα στα μισα .

Οι [B]James [/B]ουτως η αλλως με κουραζουν.Ημουν βεβαια αρκετα μπροστα γτ η παρεα μου ηθελε να ακουσει .Κλασσικη εμφανιση με πολυ καλο ηχο,τον Booth να παθαινει τα γνωστα “ηλεκτροπηκτικα” σοκ του και να μη μασαει απο τους πιθηκους που του εριξαν το μπουκαλι και τη … χλεπα .Eν τελει βαρεθηκα πολυ στο τελος,γτ ειχα και ανυπομονησια για τους

[B]Κasabian [/B], που νομιζω γαμησαν συμπαντα και διελυσαν ολες τις αμφιβολιες περι attitude ,ενεργεια κτλ .To setlist ηταν το αναμενομενο,ο Pizzorno ειναι ενας μικρος θεουλης και η ψυχη της μπαντας .Fast fuse,swichblade smiles,club foot κορυφαιες στιγμες .Ο ηχος μπουκωνε σε αρκετα σημεια και η κιθαρα του Pizzorno δν ακουγοταν καλα,αλλα ηταν τετοιος ο πανικος που δν εδινες σημασια.Το κοινο ,μπροστα τουλαχιστον που ημουν εγω ηταν γαματο(εγιναν και κατι καραγκιοζοπιτ βεβαια) και αυτο το αναγνωρισε και η μπαντα,αφου εκτος απο τα τυποποιημενα “you are awesome” προς εμας,ο Meighan γυρισε ουκ ολιγες φορες προς τον κιμπορντιστα δειχνοντας εντυωσιασμενος απο το κοινο .

ΚΑΛΥΤΕΡΗ στιγμη του live βεβαια το a-capela του Meighan στο she love you των BEATLES !!!

Exω την εντυπωση πως ειχε [B]παρα πολυ[/B] κοσμο και αυτο φυσικα ειναι πολυ καλο .Μπορει να υπολογισει κανεις ποσο ?

ειχε πολυ κοσμο. θα ριψοκινδυνέψω να πω 8,000 αν και οι πολλοι ηρθαν μετα την δυση του ηλιου (καθημερινη γαρ) κ ειναι δυσκολο να πεις

Nαι μιλαμε για την ωρα που βγηκαν οι James ,που καπου εκει ολοκληρωθηκε η προσελευση.Και εγω καπου τοσο σκεφτηκα τον κοσμο και δν θα μου κανει εντυπωση αν τελικα ακουστει μεγαλυτερο νουμερο .

Το μονο κριμα ηταν το ανυπαρκτο merchandise.

Παντως υπερεπιτυχημενη διοργανωση.Ειναι τετοια μπαντα οι Κασαμπιαν,που και δυο φορες το χρονο να ερχοντουσαν (που λεει ο λογος) θα χαν πολυ κοσμο …

ΑΝΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ !!

[SPOILER][SIZE=“4”][B]ΑRCTIC (fkin) MONKEYS !8)[/B][/SIZE][SPOILER]ναι οκ ξερω δν εχει καμμια σχεση η δημοτικοτητα τους σε σχεση με τους Κασαμπιαν . :([/SPOILER][/SPOILER]

τι δεν είχε μπορώ να σου πω… έλειπαν διαμάντια, και είχε 2-3 σαπίλες μέσα…

ξέρω ότι ήταν αναμενόμενο… απλά δεν κοιτάω setlists πριν το live που θα πάω…

Εμενα προσωπικα μου ελειψε μονο το prosseced beats (που ηξερα ομως οτι δεν …) και το i hear voices.Eπισης μου αρεσε η Live εκτελεση του goodbye kiss που δν πολυσυμπαθουσα πριν .

Νομιζω παντως πως επαιξαν ενα κλασσικο σετλιστ.Δν μπορω να βρω καποια αλλη φανερη απουσια,για πες εσυ ομως.

πες ότι ovary stripe δεν το παίζουν ποτέ, δεν μαμιέται…

αλλά όχι Processed Beats? όχι Running Battle?
και έπαιξαν το goodbye kiss να’ουμ;
δείξτε λίγο έλεος…

μάλιστα…

Αλλά πείτε του παιδιού είναι EjeKt :slight_smile: