Electric Litany @ Gagarin 205, 15/3/2012

πραγματικα με εκπληκτικη μπαντα. με πολυ ομορφο ηχο και δημιουργηκοτητα. ο 2ος τους δισκος ειναι στα σκαρια μετα τα πολυ καλο How To Be A Child And Win The War.

οσοι τους εχετε δει μαλλον ξερετε, οσοι οχι να πατε.

τους ειχα δει περισυ Γιαννενα καπου τον Απριλη, σε μια συναυλια που δεν προπαγανδιστικε καθολου, με 30 ατομα κοινο, αλλα παρολα αυτα ηταν πολυ καλοι!

εντιτ: καποιος να διορθωσει τον τιτλο γιατι μου ξεφυγε ενα r στο Electric

Θα παμε

Το Δελτιο Τυπου

ELECTRIC LITANY

  • Special Guests
    Πέμπτη 15 ΜΑΡΤΙOY
    LIVE @ GAGARIN205 LIVE MUSIC SPACE
    Έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη τους μίνι ? Eυρωπαϊκή περιοδεία , οι Electric Litany επιστρέφουν για μια εμφάνιση στην Αθήνα, για να μας δώσουν μια πρώτη γεύση από την επερχόμενη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά. Με το καινούργιο τους single έτοιμο να κυκλοφορήσει στις 20 Φεβρουαρίου από την Inner Ear, το τετραμελές σχήμα από το Λονδίνο ανεβαίνει την Πέμπτη 15 Μαρτίου στη σκηνή του Gagarin205 για να ξεδιπλώσει, μέσα από λυρικά κιθαριστικά μοτίβα και υποβλητικές μελωδίες, την εικόνα ενός κόσμου όπου η πραγματικότητα, η ζωή, και ο έρωτας μας ανήκουν.
    Τα στοιχεία αυτά ακριβώς που τους έχουν κάνει τόσο αγαπητούς στο Ελληνικό κοινό.
    Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ
    Ειδική τιμή προπώλησης: 10 ευρώ (για τα πρώτα 100 εισιτήρια)
    Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα
    Stay Tuned.

Θα τους ΞΑΝΑ δουμε γιατι ειναι μπανταρα.Ναι Αμε !

τους τσεκαρα λιγο απο youtube…εχουν πολυ ομορφες μελωδιες…
ποτε ξεκιναει η προπωληση?

Η προπώληση για Electric Litany εχει ξεκινήσει στο Ticket House από την προηγούμενη εβδομάδα. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ στην προπώληση για τα πρώτα 100 και μετά 12 ευρώ προπώληση και ταμείο.

Εδώ link για να ακούσετε τα 2 καινούργια κομμάτια που κυκλοφόρησαν στην Inner ear
Enemy
http://soundcloud.com/innerearrecords/electric-litany-enemy

Betrayal of the lamenting circles
http://soundcloud.com/innerearrecords/electric-litany-betrayal-of

C u @Gagarin on March 15th

Και εδώ το updated δελτίο τύπου με πληροφορίες και για το support…

ELECTRIC LITANY
Opening Act: Tango With Lions
Πέμπτη 15 ΜΑΡΤΙOY

Δυο διαφορετικές μπάντες από δύο διαφορετικές χώρες θα ενώσουν δύο ετερόκλητες μουσικά σκηνές, την Πέμπτη 15 Μαρτίου στο Gagarin205. Η lo-fi κουλτούρα των εγκαταλελειμένων κτιρίων, των ανεπιτήδευτων συναισθημάτων και των δυναμικών ρομποτικών ρυθμών των Electric Litany θα συναντήσει την ακουστική φολκ κολλεκτίβα της Κατερίνας Παπαχρήστου και των Tango with Lions σε ένα live που, αν μη τι άλλο, δεν θα στερείται ατμόσφαιρας.Oι Electric Litany, έχουν ήδη χτίσει μια ιδιαίτερη σχέση με το Ελληνικό κοινό. Με την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ τους ? How to be a child and win the war? κατάφεραν πολύ περισσότερα από μια επιτυχημένη εμπορικά κυκλοφορία. Κατάφεραν να αφήσουν το προσωπικό τους στίγμα στη μουσική μας συνείδηση, ακροβατώντας ανάμεσα στη μελωδικότητα των θεμάτων και την ωμότητα του ήχου, σαν το απόλυτο soundtrack στο όνειρο ενός κόσμου όπου η πραγματικότητα, η ζωή, και ο έρωτας μας ανήκουν.

Μετά από δισκογραφική σιωπή 2 ετών, και περίπου 8 μήνες μετά την τελευταία τους εμφάνιση στα μέρη μας με τους Interpol, οι Electric Litany επιστρέφουν στην Αθήνα, και στη σκηνή του Gagarin205, τηνΠέμπτη 15 Μαρτίου για να μας δώσουν μια πρώτη γεύση από την επερχόμενη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά τους. Το single ?Enemy?, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Φεβρουαρίου από την Inner Ear, αναζητά την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική/κοινωνική επανάσταση και στον έρωτα/αγάπη, ξεκινώντας από την ιδέα ότι για να είναι κάποιος ή κάτι επαναστατικό πρέπει να διακατέχεται από αγάπη (για την ζωή, τον άνθρωπο?) και προτρέποντάς μας να αποτιναξουμε από πάνω μας όλα όσα μας δεσμεύουν προκειμένου να αφοσιωθούμε στο μοναδικό πράγμα που πραγματικά μας χρειάζεται : στους ανθρώπους που αγαπάμε. Το Β side του single, το dark electro wave ?Βetrayal Of The Lamenting Circles? έχει γραφτεί για όλα αυτά τα σκοτεινά ερωτικά πάθη που μας θυμίζουν θριαμβευτικά πόσο αδύναμοι είμαστε μπροστά στον έρωτα, που είναι ό,τι πιο σκοτεινό, δυσνόητο και όμορφο υπάρχει.
Το intro σε αυτό το ιδιόμορφο σύμπαν αναλαμβάνουν σε πιο μινιμάλιστικούς τόνους, η μεταβαλλόμενη μουσική κολλεκτίβα των Tango with Lions που σχηματίστηκε το 2007 από την Κat (Κατερίνα Παπαχρήστου), γνωστή από τις συνεργασίες της με πολλά συγκροτήματα της αγγλόφωνης indie/alternative σκηνής. Με τη μουσική επένδυση των ημερολογίων της και επηρεασμένη από την επικαιρότητα, από βιβλία, από τις αγαπημένες της ταινίες και μουσικές, ηχογράφησε με τον Ottomo στο Fab Liquid Studios τον πρώτο της δίσκο με το όνομα Tango with Lions, σε ακουστικό κυρίως ύφος, με διάθεση αμερικανικής φολκ και ένα αντίστοιχα εσωστρεφή στιχουργικό μικρόκοσμο, στον οποίο η ιδιαίτερη φωνή της Κat μας καθοδηγεί σε κάθε γωνία του, μέσα από την ατμόσφαιρα των τραγουδιών της.

Info: Electric Litany Live @ Gagarin
Opening act: Tango with Lions
Doors open: 21.00
Live starts: 21.45
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ
Ειδική τιμή προπώλησης: 10 ευρώ (για τα πρώτα 100 εισιτήρια)
Η προπώληση θα ξεκινήσει από Τετάρτη 22/2 στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 εντός της στοάς)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συγκροτήματα

Electric Litany
website: www.electriclitany.com
facebook: http://www.facebook.com/pages/Electric-Litany/40888665822

Tango with lions
Myspace: http://www.myspace.com/kaschialoveslions
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Tango-with-Lions-band/121332907936988

New videoclip out for the 7’’ single Enemy by Electric Litany

Mporeite na to deite edo!

http://www.youtube.com/watch?v=XW378IWMWBA

Shot in Lefkimmi, Corfu and London by George Kladouris and A.Miaris.
Directed by - George Kladouris, A.Miaris, George Botis.
Adittional camera work - Inga Iwanova
Production manager - George Aspiotis.
Vehicle coordinator, fireworks Hronis pandis.
Thanks to everyone in Corfu for helping out.
Special thanks Bob Kokkinidis, Lezis, Tasos Botis, David De La Garza, Tasos & Lina Miari.
An everyone else who helped so much.
A detailed list of people who took part will be uploaded soon.

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου ανεβαίνουν στη σκηνή του Gagarin και όλα αυτά αποκτούν σάρκα και οστά!

See you there

πηγε κανενας χθες στο live?

Πηγα εγω. Καταπληκτικοι, κριμα που ηταν μισογεματο το Gagarin με τοσο φτηνο εισιτηριο και 2 τοσο καλες μπαντες

Aναμενομενα.Και τα δυο.Κριμα που τους χασαμε,αλλα νομιζω πως θα μας ξαναρθουν συντομα αφου ετοιμαζουν και δισκο απ οτι εχω ακουσει.Enemy κομματαρα ε ?

Kαι το Enemy αλλα και το Betrayal Of Τhe Lamenting Circles που ειναι στο νεο vinyl single ειναι κομματαρες. 6 ευρω το πουλουσαν χθες το συγκεκριμενο και το πηρα αν και δεν ασχολουμαι με βινυλια. Ηταν χορταστικοι παντως, επαιξαν οτι εχουν κυκλοφορησει επισημως (10+2 τραγουδια δλδ) συν πεντε καινουρια ακυκλοφορητα που μου φανηκαν πολυ καλα. Αν και η βαση τους ειναι στην Αγγλια, σιγουρα θα εχουμε πολλες ευκαιριες στο μελλον να τους ξαναδουμε

μακαρι. ειδικα εμεις στην επαρχια. περισυ κανανε μια προσπαθει αλλα πηγε ακλαφτη απο ο,τι καταλαβα απο τα 35 ατομα που ηταν στη συναυλια τους στα Γιαννενα…