enjoy :lol:
Λοιπόν εδώ είναι η [SIZE=“3”]ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ…[/SIZE]
[SIZE=“5”]MY SECRET COMBINATION!!![/SIZE]
Και το drum solo από το τελευταίο live για φέτος από το funkey!!!..
KΡΑΞΤΕ ΑΦΟΒΑ…
Ελπιζω να μην σας ελειψα…
Παιζουμε την Παρασκευη 20 του μηνα (δηλαδη μεθαυριο) στο 8ball στις 8.30 με 9 παρα.
Εισοδος ειναι 5 ευρω!!!
Αντε…να βλεπω συμμετοχες ε…
Πες μου μονο ποσα κομματια Motley Crue kai Cinderella θα παιξετε και βλεπουμε…
-1 κομματι απο το καθε γκρουπ! Θα παιξουμε ομως το Ηot Cherie αν σε ψηνει!
αεαν παιξει χρημα(η περιοδος ειναι δυσκολη) θα σκασω μυτη!
Aμ γκονα μπη δεαρ οφ κορς.
Παιξτε Παντερα.
ασε ασε…εχω ξελαρυγγιαστει να φωναζω σιντερελαααααααααααααααααα!!!
ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΙ!!!
ποιος ειχε την ιδεα αυτη;;;;; ΕΥΓΕ!!!
Σήμερα I cunt…
Θα ερχόμουν να σε δω αλλά sorry είμαι λίγο μακριά… σπάστε τα παιδιά!!!
Με εψησες! Θα σκασω συν γυναιξι.
ΥΓ. Λιγο νωρις δεν παιζετε???:-s
Xα!Ετσι!Οι βλαμμενοι αυξανονται.
8.45 εκει.Και ο βακιλλος πιθανοτατα θα ερθει.
Σκορτζ ελα κι εσυ ρε και πατε οπου ειναι να πατε μετα το λαηβ.
Αν και με καποια προβληματα-ηχητικα κυριως-το χθεσινο live πηγε καλα ή μαλλον εγω προσωπικα περασα πολυ πολυ καλα,μια και ειχα πλεον περισσοτερα απο 30 εκατοστα χωρο να κινουμαι και μονιτορ να βαζω το ποδι πανω!.(ποζερια mode on! )
Στα πλην της βραδιας η αποδοση Βακιλλου οπου ως αλλη Εθνικη Ελλαδος,μετα απο μια εντυπωσιακη εμφανιση στο προηγουμενο λαηβ,χθες ηταν σαν την τωρινη ομαδα. .
Αντε να ανεβει κανα βιντεακι τωρα ε Μπαλτα?8)
O Hokam χτες ειχε το πνευμα του Μπρους μεσα του.Ειχε μεγαλη σκηνη και βρηκε τη χαρα του.:lol:
Πολυ καλο το λαηβ απο πλευρας του γκρουπ,αν και το κοινο,και ειδικα ο φλωρος ο βαξλ,ημασταν αρκετα ξενερωτοι τολμω να πω.Το διαβασμα θα φταιει :razz:
Παιχτηκαν και Fuel,Aces High!
Μία φορά έλειψα και το setlist άλλαξε κατά 2 κομματάρες…
edit
ήταν και ο METAL_LAWS και δεν τον είδα…Αααργκ!
Moυ την λενε…
Χοκ, το ποδι ηταν πολυ τρου. Αν και ο Θεριος το ηθελε ξυρισμενο μου ειπε…
Ο ηχος πολυ ανωτερος απο το φανκι και το playlist γαματο και ανανεωμενο. Πολυ καλη αποδοση και γενικα ολα τζετ
Οσον αφορα τον βλακακο τον θεριο, ας μη μιλαει γιατι σε ολα τα live ηταν σαν γριουλα. Μπαουγκ ε μπαουγκ!
Χθες δεν απεδωσα αφενος μεν γιατι ειμαι επηρεασμενος απο την κακη πορεια της εθνικης, αφετερου δε γιατι δεν προσαρμοστηκα στο 8ball.
Η αληθεια παντως ειναι, οτι επειδη ηταν η τελευταια συναυλια, οντας συναισθηματικα φορτισμενος, ημουν ανικανος να αποδωσω-κουνησω χερια ποδια στην αυλη.Θεριε εισαι βλακας
Σταυρωσε κανα χερι εσυ βαξλουκο και σκασε
ναι ρεεεεεεε!!!
το καλυτερο λαιβ των ελεκτρικ συντρομ εβερ!!! επιτελους εμφανιστηκαν εκει που τους αξιζει…σε ενα μεγαλο βενιου…αντε και ντονινκγτον και την καταξιωση στο χωρο του μετσαλ…
αρνητικο της φασης ο ηχος που σε κατι σημεια μας τα χαλασε…ααα και το ξενερωτο κοινο…ουτε στους κιςς ρε παιδες ετσι…κριμα…και ειχε ορεξη ο χοκαμ για ποζεριες και οργωμα της σκηνης γενικοτερα…αν δεν κανω λαθος μετα απο μια στιγμη ξενερωσε λιγακι…
τεσπα…
[SIZE=“6”]ΧΟ ΣΙΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]
Ride on!
[-X Παλι καλα που υπηρχε το κτηνος που ακουει στο ονομα ΜΕΤΑΛ_ΛΩΣ… :lol:
Τι θα γινει με την παρτη σου επιτελους?? Εχεις ηδη 2 απουσιες!
Πολυ ντεφορμε ησουν ρε παιδι μου…[-X
:lol3:
ΧΟ ΣΙΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Λοιπον, ελαβαν ολοι υποψιν το οτι θα παρακολουθουσα για πρωτη φορα το συγκροτημα οποτε πηγαν σε μεγαλυτερο χωρο, με ανανεωμενο σετ-λιστ και φοβερη αποδοση! Το ευχαριστηθηκα και θα σας ξανατιμησω το συντομοτερο!
Αντε να σας δουμε και χεντλαϊνερς με μεγαλυτερο σετ-λιστ!
Ειδικη μνημεια να κανω και για τον αφτερσοου που περασαμε φινα!