Μπουγατσολάιβ Elektric Syndrome

enjoy :lol:

Λοιπόν εδώ είναι η [SIZE=“3”]ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ…[/SIZE]

[SIZE=“5”]MY SECRET COMBINATION!!![/SIZE]

Και το drum solo από το τελευταίο live για φέτος από το funkey!!!..

KΡΑΞΤΕ ΑΦΟΒΑ…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ελπιζω να μην σας ελειψα…:stuck_out_tongue:

Παιζουμε την Παρασκευη 20 του μηνα (δηλαδη μεθαυριο) στο 8ball στις 8.30 με 9 παρα.
Εισοδος ειναι 5 ευρω!!!

Αντε…να βλεπω συμμετοχες ε…:smiley:

Πες μου μονο ποσα κομματια Motley Crue kai Cinderella θα παιξετε και βλεπουμε… :stuck_out_tongue:

-1 κομματι απο το καθε γκρουπ! Θα παιξουμε ομως το Ηot Cherie αν σε ψηνει!

αεαν παιξει χρημα(η περιοδος ειναι δυσκολη) θα σκασω μυτη!:slight_smile:

Aμ γκονα μπη δεαρ οφ κορς.
Παιξτε Παντερα.

ασε ασε…εχω ξελαρυγγιαστει να φωναζω σιντερελαααααααααααααααααα!!!

ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΙ!!!
ποιος ειχε την ιδεα αυτη;;;;; ΕΥΓΕ!!!

Σήμερα I cunt…

Θα ερχόμουν να σε δω αλλά sorry είμαι λίγο μακριά… σπάστε τα παιδιά!!!

Με εψησες! :smiley: Θα σκασω συν γυναιξι.:stuck_out_tongue:

ΥΓ. Λιγο νωρις δεν παιζετε???:-s

Xα!Ετσι!Οι βλαμμενοι αυξανονται.

8.45 εκει.Και ο βακιλλος πιθανοτατα θα ερθει.
Σκορτζ ελα κι εσυ ρε και πατε οπου ειναι να πατε μετα το λαηβ.

Αν και με καποια προβληματα-ηχητικα κυριως-το χθεσινο live πηγε καλα ή μαλλον εγω προσωπικα περασα πολυ πολυ καλα,μια και ειχα πλεον περισσοτερα απο 30 εκατοστα χωρο να κινουμαι και μονιτορ να βαζω το ποδι πανω!.(ποζερια mode on!:stuck_out_tongue: )

Στα πλην της βραδιας η αποδοση Βακιλλου οπου ως αλλη Εθνικη Ελλαδος,μετα απο μια εντυπωσιακη εμφανιση στο προηγουμενο λαηβ,χθες ηταν σαν την τωρινη ομαδα.:smiley: .

Αντε να ανεβει κανα βιντεακι τωρα ε Μπαλτα?8)

O Hokam χτες ειχε το πνευμα του Μπρους μεσα του.Ειχε μεγαλη σκηνη και βρηκε τη χαρα του.:lol:
Πολυ καλο το λαηβ απο πλευρας του γκρουπ,αν και το κοινο,και ειδικα ο φλωρος ο βαξλ,ημασταν αρκετα ξενερωτοι τολμω να πω.Το διαβασμα θα φταιει :razz:

Παιχτηκαν και Fuel,Aces High!

Μία φορά έλειψα και το setlist άλλαξε κατά 2 κομματάρες…:frowning:

edit
ήταν και ο METAL_LAWS και δεν τον είδα…Αααργκ!

Moυ την λενε…:stuck_out_tongue:
Χοκ, το ποδι ηταν πολυ τρου. Αν και ο Θεριος το ηθελε ξυρισμενο μου ειπε…
Ο ηχος πολυ ανωτερος απο το φανκι και το playlist γαματο και ανανεωμενο. Πολυ καλη αποδοση και γενικα ολα τζετ :slight_smile:

Οσον αφορα τον βλακακο τον θεριο, ας μη μιλαει γιατι σε ολα τα live ηταν σαν γριουλα. Μπαουγκ ε μπαουγκ!
Χθες δεν απεδωσα αφενος μεν γιατι ειμαι επηρεασμενος απο την κακη πορεια της εθνικης, αφετερου δε γιατι δεν προσαρμοστηκα στο 8ball.

Η αληθεια παντως ειναι, οτι επειδη ηταν η τελευταια συναυλια, οντας συναισθηματικα φορτισμενος, ημουν ανικανος να αποδωσω-κουνησω χερια ποδια στην αυλη.Θεριε εισαι βλακας

Σταυρωσε κανα χερι εσυ βαξλουκο και σκασε :slight_smile:

ναι ρεεεεεεε!!!
το καλυτερο λαιβ των ελεκτρικ συντρομ εβερ!!! επιτελους εμφανιστηκαν εκει που τους αξιζει…σε ενα μεγαλο βενιου…αντε και ντονινκγτον και την καταξιωση στο χωρο του μετσαλ…
αρνητικο της φασης ο ηχος που σε κατι σημεια μας τα χαλασε…ααα και το ξενερωτο κοινο…ουτε στους κιςς ρε παιδες ετσι…κριμα…και ειχε ορεξη ο χοκαμ για ποζεριες και οργωμα της σκηνης γενικοτερα…αν δεν κανω λαθος μετα απο μια στιγμη ξενερωσε λιγακι…
τεσπα…
[SIZE=“6”]ΧΟ ΣΙΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]

Ride on! :metal:

[-X Παλι καλα που υπηρχε το κτηνος που ακουει στο ονομα ΜΕΤΑΛ_ΛΩΣ… :lol:

Τι θα γινει με την παρτη σου επιτελους?? Εχεις ηδη 2 απουσιες!

Πολυ ντεφορμε ησουν ρε παιδι μου…[-X

:lol3:
ΧΟ ΣΙΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Λοιπον, ελαβαν ολοι υποψιν το οτι θα παρακολουθουσα για πρωτη φορα το συγκροτημα οποτε πηγαν σε μεγαλυτερο χωρο, με ανανεωμενο σετ-λιστ και φοβερη αποδοση! Το ευχαριστηθηκα και θα σας ξανατιμησω το συντομοτερο!:smiley:

Αντε να σας δουμε και χεντλαϊνερς με μεγαλυτερο σετ-λιστ!:wink:

Ειδικη μνημεια να κανω και για τον αφτερσοου που περασαμε φινα! :smiley: