Μπουγατσολάιβ Elektric Syndrome

Εδώ είμαι και πάλι!

Αυτό είναι το ‘‘ΕΠΙΜΑΧΟ’’ ΒΙΝΤΕΟ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΩΩΩΩΩΩΩΣ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=kYCesWGzJ10

Νταξ,ΕΠΟΣ.ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Αν και πιστευω πως η δευτερη εκτελεση στο φιναλε ηταν ενα κλικ καλυτερη(ειχε και την επικη σκηνη με τον Μητσο.!!!),αλλα αυτην ηταν πιο ποζεραδικη!8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι ρε η 2η εκτελεση ειναι πολυ μπροστα!Κι εγω εκεινη περιμενα να ανεβασεις.
Για την κολωνα που βλεπετε στα δεξια δε φταιω γω,η τεμπελια του ντεξτερ φταιει.

yeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaahhhhhh!!!
επικο λαιβ!!!
εχοντας δει 4 φορες το συγκροτημα πιστευω πως η χτεσινη ηταν η πιο εντυπωσιακη και γαμιστερη θα ελεγα…τα σπασατε γενικως παιδες…

Tώρα ανεβάζω το Heart Collector!!!

Mπα…αυτή έλεγε καλύτερα…έδωσα μεγάλο αγώνα για να δω ποιο από τα 2 να ανεβάσω…το πρώτο νίκησε!!!

Ρε! Σου είπα να τραβήξεις εσύ το βίντεο γιατί είσαι λίγο πιο ψηλός από μένα, όχι επειδή βαριόμουν [-X Αλλά εσύ τραβούσες την κολώνα. Πφφφ…

Επεσα απο την καρεκλα.

Α, είδες πόσο σπαστικό είναι;;; [-X

:stuck_out_tongue:

Μάθε να κάνεις quote, βλάκα.

Α, έντιτ. Τώρα φαίνεται κανονικό :-s

Η εικόνα μιλά από μόνη της!!

Να ζητήσω μια χάρη? Μπορεί κάποιος να κάνει rip τον ήχο από το βίδεο και να το ανεβάσει?:-s

http://www.youtube.com/watch?v=HAGHQBOtWPM

το Heart Collector :slight_smile:

Πάλι σκοτεινά είναι, αλλά οκ ακούγεται ο ήχος :stuck_out_tongue:

απλα κατεβαζεις ενα free video to audio converter και κανες τη δουλεια σου!

Όπως προείπε και το Δέχτερ ανέβηκε και το[SIZE=“4”] Heart Collector[/SIZE]

Σύντομα (καθώς δεν τα έχω αυτήν την στιγμή) θα ανεβάσω τα…

I Might Lie, Sad But True (με Drum Solo :stuck_out_tongue: ) και το, καλύτερα παιγμένο από όλα, κομμάτι του live [SIZE=“3”]HALLOWED BE THY NAME[/SIZE]

Αντε περιμενω γνώμη…

εγραφα χθες βραδυατικα ΤΟ ποστ για το λαιβ κ καταλαθος σβηστικε…
θα γραψω πληρη αναφορα παλι σημερα!!!

¶ντε ακόμα περιμένω το επικό ποστ σου…τι λέει θα γίνει καμιά φορά;;;

λοιπον!!! την επομενη του λαιβ καθομαι χαρουμενος να γραψω αναλυτικο ποστ για το καλυτερο, απ’οτι πιστευω, λαιβ των φιλων Electric Syndrome και εχω πορωθει…και γραφω γραφω κ ξαφνικα γινεται μπαμπαρια κ παει…

λοιπον!!! εχουμε και λεμε!!

το μαγαζι σχετικα γεματι πριν το λαιβ με τους Hard core φανς να φωναζουν με το που πιανουν οργανα οι πακτες!!
το 1ο κομματι καινουριο…Kiss!! αν και δεν το ηξερα (πολλα kiss δε ξερω…γι αυτο και δε πηγα αθηνα) τα σπασε!! βγηκε καλοπαιγμενο και δεμενο!!! ωραιο ξεκινημα!

τα υπολοιπα…
Wasp με τον Hokam να δινει ρεστα! ειχε μπει στο πετσι του Blackie!
το Hallwed be thy name ηταν κλασικα ενα επος!!! και αυτη τη φορα δεν εχασε τα λογια ο Hokam και δε γελασα… :stuck_out_tongue:
δε πειραζει ομως γιατι οπως καθε λαιβ ειχε και αυτο τις αστειες ‘‘ατυχεις’’ στιγμες του με τον shortsakia να χανει το ρυθμο σε ενα απο τα πιο δεμενα κομματια που ερμινευουν και δεν ειναι αλλο απο το Follow me των Savatage (ελπιζω να μην κανω λαθος)
και με κοιταει ο γιωργος με ενα βλεμα: “ωχ…ε και τι να κανουμε μωρε” και γω να χω λυθει στα γειλια!!!

Για τα 2 Nevermore παρακαλω αυτη τη φορα (ενα μεγαλο Thanx στη μπαντα γι αυτο!!!) δεν εχω να πω πολλα.Ηeart Collector και Believe in Nothing!!!ο ηχος ηταν τελειος!!! απο εκει καταλαβαινες οτι επροκειτο για Nevermore! παιγμενα και τα 2 ετσι οπως επρεπε και εγω και αλλοι 2-3 να γκαριζουν στα ρεφραιν!!!Super εκτελεσεις και οι 2!!
Hokam εγραψες εκει!!!

Η εκπληξη (σκατα εκπληξη ηταν γιατι ο βλακας ο σορτσακιας μου το ειπε απο πριν…) ηταν το My secret Combination της Καλομοιρας! Λιγο hardcore στην αρχη με τον Hokam να χοροπηδαει με κακια!!!και στο ρεφραιν τα ΕΠΙΚ φωνητικα να δινουν ρεστα!!! και φυσικα ο drummer δε κρατηθηκε απο το να κανει μπλαστμπιτς και να βαραει δικασα σε ολο το κομματι!!! o evarian δε κρατηθηκε απο τα γελια…
Ο Ηοκαμ εκανε και ενα μερος του χορευτικου παρακαλω!!!αν και του ελειπε το στηθος :lol: :lol: :lol:

Φυσικα επρεπε να παιχτει και το Skin O’ my Teeth απο Megadeth ,με τον μπασιστα στη θεση του κιθαριστα, για να πορωθουμε ολοι! εγω παντος χτυπιομουν!!

τι αλλο ακουστηκε…
α ναι! Sad but true με το καλυτερο σολο που εχει κανει ποτε ο σορτσακιας!!! μικρο, γεματο, δυναμικο!!!
(θα ηταν καλυτερο αν σου εβγαινε εκεινο με τις κασες και τα τομς)αλλα και οι τριπλετες ηταν μια χαρα!!

και κλασικα για τελος The Phantom Of the Opera!!!

αλλα οχι…θελαμε και αλλο…και τι καλυτερο απο το να ξανακουσεις το Secret Combination στη super διαδκευη???
ναι!! αυτο εγινε! και αφου τελειωνει το 1ο μερος και ειναι να μπει ο κιθαριστας…τρωει κολλημα και ξεχναει τη μελωδια…και φωναζει συνεχεια: πως παει ρε?? πειτε!! με αποκορηφωμα, οταν ησυχαζει ο κοσμος να ακουγεται σε ολο το μαγαζι ενα ‘‘Πως παει ρε μαλακες???’’ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ατακα!

βεβαια καθ’ολη τη διαρκεια του μεταλλικου σετ λιστ δεν ελειπε κ το Mosh απο τον Bacillus μοναχο του να παλευει μονος του και να βαζει με το ζορι απ’οτι εβλεπα και τον φιλο του μεσα…χαχαχαχα και να ενοχλει εμενα γαι τον evarian μεχρι που τη φαγαμε και οι 2 στα αχαμνα… No hard feelings!!!

ενα τελειο κλεισιμο της περιοδειας με τη μπαντα εμφανως χαρουμενη και χωρις αγχος κ με ορεξη για χαβαλε!
περιμενω πως και πως για καινουρια season με καινουρια κομματια.

Εισαι ΘΕΟΣ!!!Προσκυνω ταπεινα,ο,τι και να πω ειναι λιγο.Ρισπεκτ ρε μαν!!!:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

νταξ δεν εμπαινα με το ζορι…απλα ημουν κουραζμενος λιγακι…:stuck_out_tongue: :lol: #-o

:lol: :-k :lol:

Ωραια τα λεει ο camel 8)
και σορυ για τις αδεσποτες :stuck_out_tongue:

Περιμενουμε για νεα live! Βρειτε αλλο χωρο να παιζετε!!

Αυτο εννοουσα οταν ελεγα επικο ποστ!!!

ΡΗΣΠΕΚΤ ΓΑΜΩΤΟ!!!

Παντως το κομματι απο Savatage δεν ηταν το Follow Me αλλα το Strange Wings…