Μπουγατσολάιβ Elektric Syndrome

ρε θα ερθω με μπλουζακι!!!

θελω Shallow!!!

Κυριε Billy τα σπασατε στο Dickinson.
Φωναρα μοναδικη!! κυριλε ισουν on stage! εγω χειροτερα θα ημουν.

Που θα ειστε ρε την επομενη φορα?? Αναβαθμιστηκατε σε μεγαλυτερο venue?? :smiley:
Οχι τιποτα αλλο αλλα την αλλη βδομαδα θα ειμαι στην πολη!:smiley:

προφανώς το ξεραν οι παλιοχαρακτήρες και το σχεδίασαν έτσι…[-X [-X #-o

E να κανετε ενα λαηβ προς τιμην του Αγγλου ρε.Αμα κλεισει το Φανκη,καντε ενα υπαιθριο στη Ναυαρινου.Εγω θα τριγυρναω με ενα τουμπερλεκι στον κοσμο και θα μαζευω ψιλα.

Την αρκούδα ποιός θα τη κάνει?

E ο Βακιλλος,ποιος αλλος.

Φτου σας ρε παλιοχαρακτηρες! Δηλαδη τελειωνουν τα “An evening with Elektric Syndrome”??? :frowning:
Eγω νομιζα οτι θα μεταφερθητε καπου αλλου…! :frowning:

Σ’ευχαριστω φιλτατο σκουλικι για την συμπαρασταση… :cry:

[SIZE=“7”]ΕΤΣΙΙΙΙ!!![/SIZE]

Βασικα δεν ξερω αν στο εχω πει. Αλλα κανω μονο εναν ειδικο τυπο αρκουδας. Την αρκουδα που την πεφτει στους τουμπερλεκιφορους και τους βαζει κραγιον :expressionless:

Είσαι ωραίος τύπος…λοιπόν σήμερα το Φανκυ [SIZE=“5”]ΠΡΕΠΕΙ[/SIZE] να πέσει 5.500 πόδια κάτω από το έδαφος!!! Βάκιλλε αναλαμβάνεις!!!Εμείς από την πλευρά μας θα το κάνουμε!!!:wink:

Ζησαμε μεγαλες στιγμες χτες βραδυ.Το καλυτερο σας λαηβ ανετα,απ’ολες τις αποψεις(αν εξαιρεσουμε τη ζεστη).

Ανεβαστε τα ντοκουμεντα.

Χθες περασαμε ολοι πολυ καλα πιστευω!!Η ζεστη μεν αφορητη αλλα οκ τα κομματια βγηκαν καλυτερα απο καθε αλλη φορα εχω την εντυπωση και ειδικα ΤΟ καινουριο κομματι(που παιχτηκε δις)νομιζω πως πρεπει να ηχογραφηθει και οφισιαλ!!:stuck_out_tongue: !

Κριμα που δε βρηκα μπαλονια ή πορτοκαλια για βυζια,θα ηταν πιο ρεαλιστικο το χορευτικο γαμωτο.:lol:

:smiley:

Λοιπόν, τα ντοκουμέντα έχουν ήδη πάρει την ανηφόρα, συγκεκριμένα το επίμαχο βίντεο στο οποίο ο Βάκιλλος έκανε mosh pit μόνος του (εντάξει, σε κάποια φάση έπεισε με το ζόρι και τον Ρόκιν Χάμστερ) και απέδειξε με ένα δεύτερο τρόπο το πόσο λούτρινος έιναι :slight_smile:

Γενικά όντως ήταν το πιο καλό σας λάηβ!!! Ειδικά τα συνεχιζόμενα βρούταλ του Κώστα έδιναν μια πιο ΚΑΚΙΑ χροιά στο όλο σκηνικό, που με την απίστευτη ζέστη έμοιαζε με πύλες της Κολάσεως!

Τι μαλακίες λέω…:-s

Καλά, θα πω μόνο ότι τα σπάσατε :stuck_out_tongue:

Ρε μαλάκες, πώς πάει εδώ; :-s

¶ρα; Υπερτεχνικό αποδείχτηκε το σόλο σε κείνο το σημείο, τελικά όντως μας φάγαν τα συμφέροντα και δεν κερδίσαμε!!! :evil:

Bacillus τα κανες γυαλια καρφια χθες εκει!!! ακομα ποναει το ποδι μου απο σενα κ τον φιλο σου!τρελο Ντουετο!

χαλαρα το καλυτερο σας Live σε ολη την περιοδεια!

εγω σας ειδα και στην αιγυπτο και ξερω καλυτερα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Homak ισουν απιστευτος! λιγο μπουτι επρεπε να πεταξεις αλλα οκ…καταλαβαινω…αξηρισια ε…:lol:

ρε σορτσακια…εσυ δεν εισαι για τετοια πραματα…εισαι για Nile καταστασεις…το απεδειξες χθες!

Εδώ είμαι κι εγώ!

Λοιπόν το χθεσινό live ήταν χαλαρά το καλύτερο από όσα κάναμε!
Έγινε της Καλομοίρας χθες!!! Υπήρχε τρομερή ατμόσφαιρα, τα κομμάτια βγήκαν πολύ καλά (εκτος από το Strange Wings, το ΞΕΣΚΙΣΑΑΑΑΑΑ) και η έκπληξη τα ΕΣΠΑΣΕ!!!

Σύντομα λοιπόν θα υπάρχουν τα οπτικά ντοκουμέντα στο youtube!!! Nα τα δείτε όλοι…θα τα ποσταρω εδώ!

Ευχαριστουμε πραγματικα οσους μας αντεξαν και μας τιμησαν με την παρουσια τους εστω και μια φορα στις οσες παιξαμε και οσους σχολιασαν εδω τα βιντεακια.:smiley:

Μπαλταδουκο,ποια αλλα θα ανεβασεις εκτος απ το “επιμαχο”?:stuck_out_tongue:

Το Heart Collector και μέρος του I Might Lie! :slight_smile:

O Kίμωνας τράβηξε περισσότερα κομμάτια, σίγουρα το Kiss, ολόκληρο το I Might Lie και νομιζω το Hallowed…δεν ξέρω να σου πω…πρέπει να τράβηξε κι άλλα…γενικά θα τα μαζέψουμε όλα σε 1-2 dvd να τα έχουμε όλοι…φωτος και βίντεα! :smiley:

Εντιτ: Το Επίμαχο βίντεο ανεβαίνει εδώ και καμιά ώρα στο νετ, στην ερτ3 και στο mega!

Kατά τα άλλα, δε σου άρεσε το αστείο μου. Παλιοπαιδική Γκούφη μόδα.

[-X

Λοιπόν περιμένω κι άλλο ποστ απο [SIZE=“4”]Καμελσποττερ[/SIZE] (επικό ποστ) για όλα τα κομμάτια, ένα-ένα! Το ίδιο ακριβώς πράγμα (δλδ επικό ποστ για το live) περιμένω και από τον [SIZE=“4”]Evarian[/SIZE]!!!

Εδώ είμαι και πάλι!

Αυτό είναι το [SIZE=“5”]’‘ΕΠΙΜΑΧΟ’’ ΒΙΝΤΕΟ[/SIZE]…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΩΩΩΩΩΩΩΣ!!!

ΤΑ ΣΠΑΣΕ!!! :lol:
Και γενικα χθες ηταν και γαμω! Δεν με νοιαζει αν κλεινει το φανκι, πρεπει να βρειτε ενα αλλο μερος για να παιζετε!!!
Χοκ, το ειχα απορια και χθες…εβλεπες τιποτα με τα γυαλια? :lol: