Μπουγατσολάιβ Elektric Syndrome

Ο Λεντ τράβηξε το βίντεο και παρατήρησα ότι είχε το δάχτυλό του πάνω στο λαμπατέρ (γαμώ τις λέξεις; ) της κάμερας και σκοτείνιαζε κι άλλο το τοπίο :stuck_out_tongue:

Άντε ρε ελιτιστές που σας χάλασε ο φωτισμός!!! :evil:

Nα…εδώ είμαι κι εγώ ξανά!..εδώ λοιπόν είναι και το τελευταίο από τα 3…

[SIZE=“5”]Phantom Of The Opera λοιπόν!!!..[/SIZE]

Υ.Γ. Πόσο το γκαζώνουμε ρε γαμώτο;!;!

Χοχο και σ’αυτο πρωτος, 0 views. :stuck_out_tongue:
Ωραιο ακουγεται πιο γρηγορο, αφου δεν στραμπουληξε ο Χοκαμ την γλωσσα του… :stuck_out_tongue:
Και οι αλλαγες στους ρυθμους μια χαρα βγηκαν. :wink:

Μ’αρεσαν πολυ τα τραγουδια.Ωραια δουλεια παιδια.

[SIZE=“6”]ΣΙΝΤΕΡΕΛΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]

Λαθη λαθη λαθη…

αλλα δε μας ενδιαφερει καθολου!! ο χαβαλες ειναι που μετραει κ οι φιλοι μουσικοι!!!

εγω παλι καραγουσταρα για μια ακομη φορα!

το medley Nevermore γαμησε!!! θελω κ αλλο κομματι!! :stuck_out_tongue:

Ο Έλληνας Tate μαζί με τον Έλληνα Wolzwarth πάλι δίδαξαν! (από ό,τι φαίνεται στα βιδεάκια δηλαδής!)
Έλα μωρή ομάδαααααααα!!!

(ποιος θεός λέει στο “Tears…”, “Πάμε όλοι μαζί;” :lol: )

Ο ροκινμανστερ το λεει

Ηolzwarth λεγεται ρε αμπαλε ντραμερ.Τι Wolzwarth.

καλα ο χοκαμιτο δινει απλα ρεστααα…!!!

θελουμε εδω και τωρα περιοδεια που να περναει απο αθηνααα…!!!

μπα…δεν νομιζω…

Εσυ εισαι ρε.Η φωνη σου ειναι αυτη.

ναι τελικα εγω ειμαι
:lol: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :smiley: :lol:

Ε ρε φίλος, με την αστρονομική ταχύτητα με την οποία γράφω, κάνομε και λάθη να πούμε!!!

Ευχαριστουμε ρε παιδια για την στηριξη και τα καλα λογια!! (Α ρε Κωστη, μακαρι να εφτανα εστω το ενα παπαρι του Holzwarth!!)

Tην Παρασκευή θα παίξουμε 5 ολοκαινουρια κομματια και θα υπάρξουν και εκπληξεις!!! Να μην λειψει κανείς την Παρασκευή!!! ΚΑΝΕΙΣ!!! :stuck_out_tongue: :smiley:

__O οποίος ΚΑΡΑγουστάρει Bozzio - Levin - Stevens και ξέρει απ’ έξω και τα τρία cd τους ( :frowning: δηλαδή, μακάρι να ήταν τρία… είναι ΠΟΛΥ καλοί για να μας αφήσουν μόνο με 2 δίσκους… :frowning: ).

__Και ο οποίος ξεσκίζει το τραγούδι… με την κακή έννοια!! Χαχαχα, ειδικά στην αρχή… γενικά δεν είχα αποφασίσει ποια ήταν ο σωστή τονικότητα και απ’ ότι ακούγεται, δε τη βρήκα ποτέ! χαχα! Δε πειράζει, ήταν έκπληξη η συμμετοχή μου (Βασίλη θες να πούμε μαζί ένα τραγούδι;) και είχα λίγο άγχος και γι’ αυτό αλλά και γιατί ο ΟΡΛ μου μου τα είχε ψιλοψάλει το προηγούμενο απόγευμα (και μου δωσε μία νταλίκα φάρμακα), αλλά ΚΛΑΪΝ για το πως βγήκε! Και μόνο που έχω στο βιογραφικό μου ντουέτο με τον Hocam, αρκεί!! Η τιμή όλη δική μου φίλε μου!! 8)

__Χαχα, ποιός μιλάει?! φαίνεται και στο video, δύο φορές γυρίζω και κοιτάω τα τύμπανα “τι κάνει πάλι αυτός ρε?!!”, μία στο hi-hat στην αρχή του σόλο που σχεδόν διπλασιάζει τις αξίες και μία μετά με τη δίκαση που εκεί τις… πολλαπλασίασε!! Σορτσάκιας ρε άπιστοι!!! :smiley:

__Γενικά τώρα, το live τα έσπασε! Και δείτε, όλοι λέμε live και μιλάμε γι’ αυτό λες και ήταν “κανονικό” και όχι support, αλλά ήταν τέτοιο το set list και τέτοια η απόδωση (οκ, μερικά λαθάκια ήταν τόσο “χαζά” που φαινόταν ότι ήταν “ατυχηματάκια” και όχι “δε μου βγαίνει /δε το έχω εδώ”), σε καμία περίπτωση δεν νοιώθεις πως βλέπεις ένα γκουπ που το παλεύει και το προσπαθεί… Βλέπεις ένα γκρούπ που το 'χει! 8)

__Τα έσπασε το live! Ο ήχος εμένα δε με τρέλανε και απ’ ότι ακούω και τώρα στα videaκια, χάνει πολύ το live όσο αφορά την απόδωση των παιδιών -το believe in nothing π.χ. ήταν cd version σε απόδωση -ειδικά Χοκαμάκος και ειδικά αυτό το δεξί χέρι του Μπαλντά ήταν λες και του το είχε δανείσει o Van Williams…! :stuck_out_tongue: 8)

__Για δύο μέρες ανέβηκα και στην μία πήγα στο live! Electric Re*#^ SYNDROME ρεεεε!!

__Τι ακούω; Νέα τραγούδια (θα 'χει και Tool; θα χει και Tool;!!) και εκπλήξεις; ΜΗ τους χάσετε. 8)

Υ.Γ. ειδική μνεία σε Megadeath & Rush covers! Μαντέψτε τι θα πω, ναι, ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ! :smiley:

Καλά έκανα και δε πίστευα πως παράτησες τους Rapisma BMX για τη δουλειά του πατέρα σου.

Μια νέα λαμπρή καριέρα διαγράφεται μπροστά σου. The Electric Syndrome’s Gates are open!

τώρα που βρήκα τον χρόνο άκουσα κ εγώ τα κομμάτια. η μπάντα σας είναι πολύ δεμένη ! πολλλά μπράβο !

χόκαμ εσύ τραγουδάς απ’ότι κατάλαβα… ε ξαι ρε τι κός μάστορα ! πολύ μου άρεσες ! συνεχίστε έτσι, γράφτε κ κανά δικό σας κ στείλτε το στο σάητ για ριβιού…

ΥΓ : λάηβ στην Αθήνα τώρα !

Λοιπόν παιδάκια…αύριο είναι μάλλον η τελευταία φορά στο funkey! Η ώρα είναι η ίδια…11.15! Θα έχουμε 5 καινούρια κομμάτια ακρως συναυλιακά!!! Metallica, Kiss, Nevermore και εκπλήξεις!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!! :wink:

Υ.Γ. Αυτή τη φορα θα τα δώσω όλα μα όλα…θα βγάλω ολη την ενέργεια μου στο κιτ!!! Όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι λοιποί του γκρουπ!!!

Υ.Γ. 2 Θα το γρεμίσουμε το Φανκυ…ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

Θα τα σπασουμε και παλι ρε!
Αλλα περισσοτερο αυτη τη φορα.

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!