Τί λε ρε φίλος ??Φαρμακειο ειναι αυτο…Ασε θα παω Κiss…Eβραιοι…
λοιπον βλεπω οτι πολυ spam επεσε και ειναι το ιεροτερο thread που εχει ανοιχτει στην ιστορια του rocking…
Λοιπον θελουμε κι αλλους…αντε λετε…και μπορει να δωσω και δωρεαν την signature μπαγκετα μου…:lol:
Οποιος ειναι απο την αρχη, θα του κανω σχεδον δωρεαν (50 ευρω μονο ) μαθημα το paradiddle-diddle και το pataflafla!!! :lol: :lol: :lol:
εγω θελω να μου μαθεις να παιζω ska sou ska sou ska sousou…και οτι παραλαγες(διασκευες ) υπαρχουν
Αν όμως στα δώσουμε, θα το πείς;
Δε μ’αρεσε το ονομα.Αλλαχτε το.
λοιπον αποψε εγινε η προβα τζενεραλε οπου παιξαμε το σετλιστ οπως το λαιβ και οφειλω να πω οτι πηγε αρκετα καλα…εκανα και σολο Πιστευω οτι θα βγουμε πολυ καλοι μεθαυριο…θα τα κατεβασουμε ολα κατω
Βγηκε και ονομα οπως φανηκε…πιστευω ειναι αρκετα καλο! Αντε σας περιμενουμε μεθαυριο να γουσταρουμε!!!
Γκαβος εισαι?Ειπα δεν μ’αρεσει.Τι αρκετα καλο λες.
Καντε το Electric Syndroum τουλαχιστον.
Καντε το Μπουγατσα με Hokam ή σε έσχατη περίπτωση Μπουγάτσα με Γερμανό
Εσυ εισαι κακογουστος οπως και να το κανουμε…
Ειπαμε να το κανουμε μπουγατσα με Εβραιο αλλα επειδη τα paranoodles, τα rudiments και η σαλτσα ostinato ειναι Εβραικης παραγωγης ειπαμε οτι θα ηταν πολυ ασχημο για τον κοσμο…
Το θεμα ειναι οτι πηγε καλα η προβα και οτι οσοι δεν ερθεται να μας δειτε θα χασετε την συναυλια της χρονιας…:lol:
Θα περασουμε γαματα αυριο ρε.Μπουγατσοφαγοι united.Ουμγκ.
Επισης θα κανω πραγματικοτητα ενα απωθημενο,παιζοντας το Hallowed be thy name live…Ελπιζω να μη το σοδομησω πολυ μονο…
Λοιπον παιχτε στην αρχη τα γκεη (τουλ και τα λοιπα) και κρατηστε για το τελος τα καλα(αυτα που μ’αρεσουν δλδ) μπας και τα προλαβω οκ?
Ρε παιδες παιζει κάτι πουθενά στο Νετ να ακούσουμε?
Myspace η Οτιδήποτέ ?
Δυστυχως ή ευτυχως οχι Παναγιωτη.
Οχι ακομα τουλαχιστον.
Oxι…τπτ!
Παντως Θεριε προς το τελος θα παιξουμε αυτα που λογικα σου αρεσουν πιο πολυ! Χαχα…
Θα ειναι γαματα σημερα! Χοκαμακο το Hallowed Be Thy Name θα το απογειωσεις!
Θα το Γκρεμισουμε ρε το φλωρο-funkey!!!
23.15 να ειστε ΟΛΟΙ ΣΤΟ FUNKEY!!!
Καντε ρε καμια πουστια να καθυστερησει λιγο.Ποζεροντραμερ,το σολο σου κρατα το επισης για το τελος.
Αναλυτικο review εχει αναλαβει να κανει ο Χοκαμ που το κατεχει καλυτερα το αθλημα!
Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι γενικα το live χθες ηταν ΓΑΜΩ! Γουσταραμε παρα πολυ ολοι του Φορουμ (απ’οτι ειπωθηκε και μετα), το μαγαζι ηταν Γεματο και απ’οτι φαινοταν γουσταρε. Τα κομματια βγηκαν αρκετα καλα και ο Χοκαμακος (ΘΕΟΣ) εδωσε ρεστα (ειδικα στο Hallowed Be Thy Name)! Το σολο μου βγηκε καλουτσικο αλλα το σκατωσα σε 2-3 σημεια…δε γαμιεται ομως ! Ηταν τελεια η φαση και μετα το Πασχα περιμενουμε και οσους δεν ηρθαν χθες…
Εντιτ: Τις φωτογραφιες τις εχει ο Χοκαμ και θα τις ποσταρει πολυ συντομα (ελπιζω)!
Επισης τραβηξε η κοπελα του κιθαριστα (ο οποιος πλεον ειναι μελος του φορουμ ως colt_mastro_886) ολο το live με βοηθεια απο το Δεχτερ, οποτε αν ειναι αξιοπρεπες θα το ανεβασουμε και αυτο!
Γιατί θα το ανεβάσετε; 8O 8O 8O Να μη το ανεβάσετε, απλά μοιράστε το αυστηρά και μόνο σε όσους ήταν εκεί.
Θα δουμε μωρε…πρωτα να δουμε το βιντεο και μετα αν κρινουμε οτι ειναι για να το ανεβασουμε…θα το κανουμε!
Εγώ δε δέχομαι να το δω, ακόμα κι αν εξαντλώντας την μεγαλοψυχία σας, το μοιράσετε στους θνητούς (εμάς). Μεγάλη ιεροσυλία
+1000000
Προσεξε…κανεις παρεα με τους θεους (εμας) αρα περνει λιγο απο την ουσια μας…αρα μπορεις να το δεις…:lol:
Εκτος αν αυτο ειναι δικαιολογια επειδη βαριεσαι να το δεις!!! :lol:
Απ’οτι εμαθα δεν γραφτηκε σε βιντεο μονο το Phantom Of The Opera!!! Γαμωτο!!!