Μπουγατσολάιβ Elektric Syndrome

ο Ηοkαm ποστάρει! χοχο θα δούμε photos! :D:D

ναι μόνο το phantom λείπει αλλά θα ανεβάσουμε το σόλο του μπαλτά :lol: Οπότε μη μασάτε!

Επιτελους εγραψες…

Σας παρουσιαζω λοιπον…τον τριτο μπουγατσοφαγο του Φορουμ (newborn) και της Μπαντας…τον Θαναση-Κιθαριστα του γκρουπ!!!
Respect κυριε Θαναση! :wink:

Λογω του οτι ξυπνησα μολις δεν ειμαι σε θεση να ποσταρω οτιδηποτε,αλλα λογικα μεσα στη μερα θα το κανω.
Γενικα ασχετα με τα λαθη που καναμε ολοι(και πρωτος και καλυτερος εγω,που στα πρωτα 4 τραγουδια ειχα πιο πολυ γρετζο και απο τον Cavalera και επρεπε να πω Purple δυστυχως και οχι Sepultura…),περασαμε πολυ ομορφα,γουσταραμε και γενικα φανηκε να περνανε και αλλοι καλα εκτος απο μας.To ποζεριλικι ηταν αφθονο,το σολο του Μπαλτα ηταν επικ(τα σπασες ρε σορτσμαν και τα οποια λαθη λιγοι τα καταλαβαν,μην τρελαινεσαι) και γενικα η βραδια κυλησε τελεια.Αντε και στο επομενο.

ΥΓ1.:Μπαλτα ποσταρε το σετλιστ!!:stuck_out_tongue: !Δε το θυμαμαι…(εδω μπερδεψα το ονομα της μπαντας…)
ΥΓ2:αυτο το “Scream for me Funkey” στο hallowed be thy name αν δε το λεγα θα σκαγα…:stuck_out_tongue:
ΥΓ3:Λεντ,τον μπαιρνεις.-
ΥΓ4:Πρεπει να παιξουμε κι αλλο Nevermore…

γαμωτο το εχασα! λογο bad comapny!
αντε καντε το επομενο!

μαζι με την φουσκαλα του! :lol: :lol:

Συμφωνω σε OΛΑ ΜΑ ΟΛΑ οσα ειπες!
Το Σετλιστ ηταν…

1. Perfect Strangers - Deep Purple
2. Stillborn - Black Label Society
3. Wild Child - W.A.S.P
4. Skin On My Teeth - Megadeth (με συμμετοχη ενος φιλου μας γαματου drummer)
5. Ηοly Diver - Dio
6. Follow Me - Savatage
7. Hallowed Be Thy Name - Iron Maiden (Scream For Me Funkey!!! :lol: )
8. Animate - Rush
9. Strange Wings - Savatage
10. Believe In Nothing - Nevermore
11. Sad But True - Metallica (με drum solo :stuck_out_tongue: )
12. Phantom Of The Opera - Iron Maiden (αφιερωμενο στον Στελαρα - Απιστευτο Drummer, Δασκαλο και ΑΔΕΡΦΟ!!!)

Αυτα…

Bιντεάκι θέλουμεεε 8)

Εστω εικόνες!!! Αντε ποζερο-hokam κουνήσου!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ο φακος της παπαρατσι-γκρουπι Δεχτερ συνελαβε τα παρακατω στιγμιοτυπα…

band photo…

Στην κιθαρα φιλικη συμμετοχη ο…Slash…!

Mπαλτας εν δρασει…

Μπασο αλλα ενιοτε και κιθαρα,ο ετερος μετα τον Slash celebrity του γκρουπ…Γιωργος Τσαλικης(ναι ναι…κι ομως)

Ισα ρε με τα ποζεριλικια λεμε…ξεκαβαλα…:stuck_out_tongue:

Ο ετερος axeman και νεος γιουζερ του φορουμ…mr Colt_Mastro_886…

O Mπαλτας σε σουπερ-σεξυ στιγμιοτυπο…με καυτο σορτς…ααααχ(shortsman ονομα και πραγμα…)

Σε πρωτο πλανο οι πολυτιμες μπουκλες του Μητσου…

Στιγμες χαζομαρας πριν το λαηβ…

Αυτα για την ωρα!

Ντεξτερ γαμω την σουλφιδικη μεθανοπροπανολη μου,τα 3/4 των φωτο ηταν πλαγιαστες και επρεπε να τις κανω rotate…αλλα ξερω,θες να ταλαιπωρεις τους αλλους!!Σαδιστρια!Ουγκ!

Kαλη φαση οι φωτογραφιες! Η sexy δικια μου ειναι απο την εισαγωγη του Follow Me! Καλη φαση…

Λοιπον…θελουμε κι αλλες…αντε…μην τεμπελιαζεις…ΠΟΣΤΑΡΕ!!!

απλα προσκιναω! 8) :smiley:

Μπραβο στα παιδια!Το Live ηταν απιστευτο.Τα κομματια παροτι δυσκολα βγηκαν ΠΟΛΥ καλα(με τπτ δεν το πιστευες οτι ηταν το πρωτο τους Live).Αντε και στα επομενα

Ρε αγνώμονα! (χωρίς γνώμονα, χοχο, χοκαμιά;) Είδες θεούλικες φώτος που έβγαλα; Εσένα σε άπειρες ποζεροστάσεις, το μπούτι του Μπαλτά, ανφάς τον Τσαλίκη, τον Σλας να σουφρώνει τα χειλάκια και τις μπούκλες να κυλούν εκφραστικά στο πρόσωπό του… Μόνο ο καημένος ο Θανάσης δε βγήκε καλός, ήταν στη γωνία και όποτε πήγαινα κατά κει οι φώτος βγαίνανε μάπα λόγω της κινητικότητας κοντά στην μπάρα :stuck_out_tongue:

Το ότι είναι πλαγιαστές δίνει άποψη! Ανόητε [-X (νταξ βγήκαν πολλές επικ φώτος αλλά και αρκετές μάπες, λογικά :lol: )

Εγω γιατι δεν ειμαι σε καμια φωτο?

Γιατί κυνηγούσες τον Νεμδεάνγκα αλλά δε…

Αν φαω τον Τσαλικη??Γιατι να το φαω το παιδι???

Κακο ηταν…ξερω…:stuck_out_tongue:

:expressionless:

Οκ μωρέ δεν ήταν πολύ κακό… :stuck_out_tongue: Βασικά γέλασα :-s :stuck_out_tongue:

Τα paranoodles με σάλτσα ostinato δεν άφησαν ικανοποιημένο τον Μπαλτά, ο οποίος συχνά πυκνά μέσα στη μέρα αναφωνεί με απελπισία ότι το σόλο του ήταν μάπα.

Δε χάνω ευκαιρία να συμφωνώ μαζί του κάθε φορά :stuck_out_tongue:

έντιτ: Ξέχασα να σχολιάσω το “scream for me funkey” :lol2: :lol2: :lol3: Με το που το είπες, έμεινα έτσι :expressionless: και μετά γέλασα έξω δυνατά! Ήταν τρομερά έπικ, αχαχαΧΑχαΧΑχαχΑΧΑΧχχααχαχΧΑΧχαχαχαχαχΑΧΑΧαχαχα

Να βράσω τηην Πρωτεύουσα!.. :frowning:
Εμείς πότε θα δούμε τέτοια σκηνικά;…Άτιμη κενωνία… :frowning:
Έχω πρασινίσει από τη ζήλια μου ε.
Άξιο Δέχτσα, των γκρούπις ηρωική αντιπρόσωπος! :smiley:

Ο shortsman στην ημίγυμνη φωτογραφία είναι πολύ σέχτσυ :stuck_out_tongue: …Τρέμε hokam!!! :lol:

Ρόουπ κάτω τα χέρια από τον Μπαλτά ε:!:

Είναι της Θέριον :slight_smile:

Χαχαχα καλά να πάθετε, παλιοψευδοκράτος! Δε θα δείτε ποτέ Elektric Requiem εεεεεε Syndrome λάιβ :har:

Πω τι ειμαι γω ε,ολα τα πουλακια δικα μου.