Αφού είσαι λυσσάρα!!! Μέχρι και τον Νεμδεάνγκα κυνηγούσες, ευτυχώς σε πήρε χαμπάρι ο άνθρωπος και γλίτωσε!! 8O
Σόρρυ δεν ήξερα…Πώπω…Αυτό είναι ρομάντσο…
Στο επόμενο ζωντανό, καβαλάω το Intercity κι έρχομαι… :roll:
Δε θα δουμε ειναι η αληθεια ,θα δουμε ομως Κις,Λεπαρντ,παραλιγο Bon Jovi κ Rockwave.XAXA…Ποσα χμ πρεπει να κανετε ???500 ποσα?(που να ημουν και Αθηναια τί θα ελεγα:lol: )
Παιδια οι φωτογραφιες ειναι μεγαλο ρισπεκ.Αντε κ σε bootleg…A,ρε λεβεντογεννα Σαλονικα(αυτο παει στην Θεριον:lol: :lol: )
το λαιβ τα εσπαγε!!!
ναι αν και δεν επαιξαν τσιντερελλα η εστω μοτλευζ…δεν πειραζει…
τα μεηντεν παιχτηκαν αψογα οπως και το νεβερμορ…γενικα πολυ ωραια φαση…κοπανηθηκαμε καλα…
αντε και να υπαρξει και αναλογη συνεχεια…
Θα υπαρξει…πιστεψε με!!!
Εχουμε κατι κομματαρες κατα νου να βγαλουμε που ειναι μεγαλο Respect!!! Το επομενο live θα ειναι καλυτερο! Be Sure About It!
εγω λεω ενα Respect στον σορτσακια για το Metallica και το Rush!
και η ατακα Scream for me Funkey τα σπασε!!!
Hokam εισαι φοβερος ρε!!! πρωτα πρεπει να το διασκεδαζει η μπαντα κ να φαινεται κ αυτο εκανες!!!
το Skin o My Teeth ηταν μου φτιαξε την μερα!!!
Aυτο ειναι ΠΑΘΟΣ!!!..
Χερια Ψηλα!!!..
Σκασιμο Θανατου…τα Crash πονανε!!!..
Mην ξεχασουμε και τους στιχους…χεχε
To νεο Αστερι του Φορουμ ο κυριος…Θανασης ( Colt_mastro_886 ) χαμενος στα μαλλια του!!!..
Eπικες!
Ο Hokam ειναι χαλαρα ο,τι πιο καυλιαρικο κυκλοφορει εκει εξω… :lol: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!
Παρτε και ενα μικρο κομματακι απο το Perfect Strangers του Σαββατου 12/04/2008
Ιστορικη Μερα!!!
Φωτος::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ντοκουμεντα…
Μην ανεβασεις Holy Diver και Wild Child μονο…
Ανεβασε απ το hallowed και μετα…για να ναι λιγοτερο επωδυνος ο διασυρμος…:lol:
Ta spasate re !!! Ante na perasoume thn kaseta se dvd na doume ti 8a leei … :-k
χαμος λεμεεεεεεεεεε!
Ειδα ολο το official video που τραβηχτηκε…
Αν και η ληψη ηταν αδυνατον να ηταν τελεια, ηταν πολυ καλη, ο ηχος την περισσοτερη ωρα ηταν πολυ καλος και τα κομματια βγηκαν πολυ καλα! Ειδικα μετα τα πρωτα 3-4 πηγε παρα πολυ καλα! Σημερα θα εχω το DVD και θα ανεβασω καποια απο τα κομματια!.. Το Hallowed, το Animate, το Believe In Nothing, το Strange Wings και το Sad But True (στο οποιο ο βλακας μετρησα 3 αντι για 4… :lol: :lol: )!
Το ειδα και γω λοιπον…
Στα συν η εικονα,η ολη καλυψη,το believe in nothing,οι αναμνησεις.
Στα πλην ο ηχος(γαμωτο δηλαδη,την επομενη φορα οι κιθαρες τερμα πρεπει να ναι…),εγω και τα φαλτσα μου(χαος εγενετο…),το wild child.
βιντεακι μονο το believe in nothing αν ανεβασετε ε… …τα αλλα αστα να μεινουν μεταξυ μας!:lol:
Συμπεθεριον Χοκαμακο…ανεβασε εσυ κανενα απο το δβδ…αν μπορεις να του κανεις καμια επεξεργασια! Και να βαλουμε και το θεικο μου σολο…:lol: :lol:
περασε μια βδομάδα κι ακόμα να ανεβει το βιντεάκι που λέτε οι αποπανω…
οντως…θελουμε βιντεακι ρεεεεε!!!
βγαλτε το και σε ντιβιντι με εξτραζ συνεντευξεις των μελων τις μπαντας καθως και μπακστεητζ παςς…
Λοιπον…μετα απο τις διακοπες και αφου φορτωσαν οι μπαταριες και τα νευρα μας για μουσικη, ερχομαστε να ειδοποιησουμε τους ΦΑΝΣ σε ολον τον κοσμο οτι αυτην την Παρασκευη θα γινει το 2ο λαηβ μας στο ΦΑΝΚΥ!! Η ωρα παραμενει 11.15 με 11.30!!! Να ερθετε ολοι εκει μην τα Παρω!!!
Υ.Γ. Αυτην την φορα δεν δικαιολωγουνται οι απουσιες των Bluezlick & Therion κατα κυριο λογο!!!
Φροντιστε να ειστε εκει…
αμα ζω θα ερθω!