Μπουγατσολάιβ Elektric Syndrome

Μετα το λαηβ δεν ξερω αν θα ζεις!!! :lol:
Θα το γκρεμισουμε ρε το μαγαζι!!!

Λοιπον αντε κι αλλοι…!!!

Εγω ειμαι ηδη εκει.Θα φοραω ιδρωμενο μπλουζακι,σκισμενο στις μασχαλες, και δεν θα κανω μπανιο απο σημερα για να φτιαξω ατμοσφαιρα.

Kι εγω αν μπορεσω θα ρθω…δεν ειναι σιγουρο ακομα παντως!:?

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕτσι!!! Τετοια να ακουω να χαιρομαι!! Ηδη δηλαδη εχουμε 4 συμμετοχες (2 εσυ και 2 Μπλουζλικ, αφου ειστε και οι 2 τεραστιοι!)!

Αντε κι αλλους θελουμε…Jimmy; Led; Ronie; Camel; Κανεις;;; :smiley:

Με ειπες χοντρο τωρα?

Οχι, Ψηλο!!!

Μην ακουω βλακειες!!! Οι WC διαλυθηκαν (ακομη κλαιω για τον Χαμο αυτης της κορυφαιας μπαντας!!!) και εμεις εχουμε κλειδωσει την Παρασκευη!!!

Βασικα πιστευω οτι απο σεβασμο και μονο σε αυτη τη μπαντα-σταθμο για την σαλονικιωτικη μεταλ κοινοτητα,δεν πρεπει να παιξει ποτε ξανα κανεις στο Φανκη Παρασκευη 11.30 η ωρα.

Νομιζεις οτι σε δουλευω…[-X

Ναι το κανω…:stuck_out_tongue: !Θα ειναι ουγκ το λαηβ!!!8)

Παντως η αλλη Παρασκευη ακυρη και μιλαω σοβαρα,θα λειπω εκτος.Θα στα πω κι απο κοντα.

Εχεις ενα δικιο σε αυτο που λες! 1130 με 12.30 ηταν η ωρα του παιδιου!!!

Πουστια παιχτηκε!! :frowning:

Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;

Καλα δεν παιζει προβλημα, θα σε δειρουμε και θα μεινεις!! :lol:

Ειμαι νιντζα.Θα σας κατατροπωσω και θα φυγω.

Εισαι νιντζα αλλα κι εγω ειμαι χοντρος!!! Κι ο μπαμπας μου εχει αμαξι και θα σε κυνηγησει! Και την Παρασκευη θα γκρεμισουμε ολα τα Φανκια του κοσμου! Και γαμιεται ο Διας!!!

Ρισπεκτ Στον Χοκαμ! Ρησπεκτ Στον Χοκαμ! Ρυσπεκτ Στον Χοκαμ!!!

¶μα τα λέω εγώ είμαι κακιά…

θα μαι και γω εκει λογικα…

Να έρθετε όλοι.

θα ερθω με πανό!:smiley:

Που θα γραφει HEAVY METAL IS THE LAW

Ευ, περιμένω αφιέρωση και να τη γράψετε και σε βίδεο να τη βλέπω :smiley: :smiley: 8) :slight_smile:

Φλωριες…Αν ειναι δυνατον…γιατι δεν ερχεσαι να στο αφιερωσουμε απο κοντα! Καλα θα πω στον Κωστη (Χοκαμ) να σου αφιερωσει το Perfect Strangers! Γενεθλια εχεις! Να μην σε ευχαριστησουμε;;; Αντε θελουμε κι αλλους στο live αποψε! Ο καμελσποτερ τι επαθε; Πεθανε; Δεν ειναι πια μαζι μας; Αντε ρε ξυπνα κι ελα το βραδυ στο live!!!

Γελιο θα χει παλι αποψε.Αυτο που ελπιζω να μην εχει ειναι καμερα,για να μην ξανατρομαξουμε με οσα δουμε.