και γω θα μαι σημερα:D
παιξτε ιδιο set list σαν τους Maiden:p για να καλυφθουμε εμεις που πηγαμε στους Primordial
τι ωρα?
και γω θα μαι σημερα:D
παιξτε ιδιο set list σαν τους Maiden:p για να καλυφθουμε εμεις που πηγαμε στους Primordial
τι ωρα?
Kατα τις 11.30 θα αρχισει η φιεστα.
O:)
Θα έχει ΚΑΙ κάμερα ΚΑΙ φωτογραφική
Θα σας βρω κατευθειαν εκει,δεν προλαβαινω για πριν,κατα τις 11.15 θα μαι στο Φανκη.
Και γω τέτοια ώρα θα πάω, πάμε μαζί
Οχι.
Παρα πολυ καλο το λαηβ (κι ας αρχισει ο Σορτς τις μαλακιες του,οτι δεν παιξαν καλα και τετοια :p)
Εγω γουσταρα παρα πολυ,αλλα δεν ειχα κανεναν αλλον τρου εκει να κανουμε κανα μοσπιτ.
Να κανετε κατι να παιζετε παραπανω.Παραειναι λιγη η μια ωρα.
Και θελω και Παντερα.
εγώ έφτασα στην αρχή του Tears of The Dragon , και άκουσα επίσης τα Sad But True , Phantom of The Opera
και στην μέση του Sad But True , ένα ανελέητο σπαμάρισμα του shortsman:lol: :lol:
μια χαρά ήταν , μπράβο σας…
το Live ηταν παρα πολυ καλο! τα παιδια παιξανε παρα πολυ καλα κ ας λενε πιπες!
ολο το μαγαζι (ακομα κ εγω ) χτυπιομασταν!
οντως θελουμε ενα Pantera κ να βγαλετε το Sad But True κ στη θεση του να βαλετε το Enter Sandman:p
αυτα!
το Phantom παντως ηταν ολα τα λέφτα! αλλα το θεριο δεςν ειρθ να κανουμε πιτ…
Το λάιβ ήταν -πάλι- πάρα πολύ καλό! Καλύτερο από την προηγούμενη φορά κι ας ακούω περισσότερη γκρίνια
Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα Strange Wings, Holy Diver (που ο Κώστας το είπε γαμάτα), Hallowed be thy name (πάλι γαμάτο).
Λυπήθηκα που ο Μπαλτάς δεν έδωσε τρία τελικά Μαλακία παίχτηκε
Επίσης το scream for me funkey, δεν ειπώθηκε :x
Πιο δυνατή στιγμή του λάιβ, ιδιαίτερα συναυλιακή: η παραμόρφωση που έβαλε ο Χόκαμ στη φωνή, στο Sad but true. Γαμούσε, σαν αληθινή ήταν!!! 8O
Νεχτ τάιμ (στην οποία μάλλον δε θα είμαι ε, κλάφτε :-s )
Παιδες ευχαριστουμε ολους οσους ηρθατε και μας ανεχτηκατε!
εντιτ:ηρθε ο Λεντ!!Μιρακολο!!!
Προσωπικα γουσταρα περισσοτερο απ την προηγουμενη φορα,γενικα καλα πηγε απ ο,τι φανηκε,κι ας εκλεισε η φωνη και εχω χροια σαν της Στανιση πλεον.Χαλαλι!
Σήμερα όλοι 8ball για τους King Fungus!!!στις 8 Σάκη κανόνισε μη τυχών και δεν έρθεις!!!
hokam ι κακη ζωη τα ποτα κ τα ξενυχτια κ η γκρινια με την γυναικα(λεμε τωρα :P) σου φαγαν τη φωνη την παρασκευη… αλλα και παλι εγω γουσταρα!
αν κ προσωπικα την πρωτη φορα παιξατε καλυτερα. γουσταρω που τα νιωθεις τα κομματια! γουσταρω σετ λιστ! εμαθα κ τα καινουρια απο μια πηγη…
αντε την μεθεπομενη ακομα καλυτερα ακομα πιο παουερ!!!
καλα εισαι ηλιθιος τελικα!
εσυ ρε δν μου ειπες οτι ηταν καλυτερο αυτης της παρασκευης?
αποφασισε μια φορα στην ζωη σου!:lol:
O Camelspotter ειναι ο μονος που ειπε οτι ηταν καλυτερα την πρωτη φορα! Εγω ξαναειπα οτι μου φανηκε καλυτερα την προηγουμενη! Ολοι ομως οι απο κατω που ηταν και την πρωτη μου ειπαν το αντιθετο! Το θεμα ηταν οτι και τωρα ηταν απολαυστικα!
Υ.Γ. Θα ανεβασω ενα μινι βιντεακι με τον θεο bluezlick να χτυπιεται θανατηφορα στο Phantom Of The Opera!!!
:lol: :lol: :lol:
Aστα αρχηγε μου,οντως μ εχουν φαει,πικραμενη ιστορια!!8)
Την επομενη φορα παντως θα βραχνιασω για παρτη σου ρε συ,να τραγουδησω οπως την πρωτη φορα!
Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια παντως και για τα σχολια!
O Camelspotter ειναι gay! :lol: Aκου εκει να σε κραζει …Θεος ησουν!!!
Tην Παρασκευη παιζουμε ξανα! Οσοι γουσταρουν να ερθουν ξερουν…στο Funkey στις 23.15!!! Ισως παιξουμε λιγο παραπανω αυτην την φορα! Αντε λετε…
σιγα μην ερθω ρε! :lol:
θα παω IRON BUTTERFLY