Γιου νοου αι’μ ιν.
εγω δεν ξερω ακομα…εχει και παρτυ γκανζ στο εητμπολ και θα ειναι και κει ωραια φαση…αλλωστε τους εχω δει 2 φορες…αμαν αυτοι η κωλο-ντιντι ολο τους ιδιους και τους ιδιους φερνει!!!
ωχ…αυτο μαλλον σε καποιο αλλο τοπικ πρεπει να παει…
Είσαι μέγιστος φλώρος! Θα μας αφήσεις εμάς για αυτό το ατάλαντο γκρουπ;!;!;!
Σου έχω πει πόσο πολύ σε αγαπώ, έτσι;;; ΘΕΟΣ!!!
Είσαι πραγματικά πολύ μα πολύ φλώρος! Και False!!!
Eγω βαριεμαι να σας δω παλι,αλλα θα ρθω μωρε…γουσταρω τον τραγουδιστη βασικα και θελω να τα φτιαξουμε.
pulse + false = faulse
:-s
Kι εγώ τον γουστάρω! Τα έχουμε ήδη φτιάξει και μπορώ να πω ότι δεν είναι πολύ καλός στις υποχρεώσεις του (τις ερωτικές)! Πάντως έχει προοπτικές…
Προστέθηκε και ο Βασίλης (Shadowcaster) στο παιχνίδι! ¶ντε ρε Θανάση…που είσαι;
Θα ερθουν μαλλον και Βακιλλος και Σκορτζοφ.Θα τους φερω σηκωτους δηλαδη.
8O 8O 8O
Τωρα θα σου κανω μουτρακια και ναζακια για καμια βδομαδα.Μ επιασαν οι ζηλιες.[-X
Είσαι Θεός!!! Είσαι ο απόλυτος Bandie!!! Σε λατρεύουμε όλοι!!!Respect!!!
Δεν με νοιαζει αν μου κανεις μουτρακια! Εγω τα εχω μαζι του και δεν με ενδιαφερει τπτ αλλο!!!
Δεν τους θέλουμε ρε αν είναι να έρθουν αναγκαστικά.
Ο Βακιλλος εκλεψε την παρασταση,μονο αυτο εχω να πω.
Επισης προς μεγαλη μας(μου) τιμη και χαρα εκανα ντουετο με τον Shadowcaster το Tears of a Dragon.Να σαι καλα φιλτατε και να μας ξαναρθεις συντομα ωρε!
Γενικοτερα περασαμε σουπερ πιστευω για αλλη μια φορα…8)
Λοιπόν…χθες ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλά! Όχι το πως παίξαμε εμείς (ξεπατωθήκαμε στα λάθη) αλλά η ατμόσφαιρα! Ο Βάκιλλος ήταν ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ!!! ΘΕΟΣ!!! ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ!!! Ευχαριστούμε πολύ όλες τις groupies μας που για άλλη μια φορά έδωσαν ρέστα!
Την groupie Δέχτερ που τράβηξε βίντεο (κι ας την έριχναν από την καρέκλα :lol: )!
Την groupie Θέριον που έριχνε την Δέχτερ από την καρέκλα της και που μας στηριξε πιέζοντας τις groupies Βάκιλλο και Σκούρτζ Οφ Στηβ Γκάντ να έρθουν!
Την groupie Βάκιλλο για το απίστευτο show που έδωσε (WE WANT MORE!!! WE WANT MORE!!!)! Ελπίζω να κράτησες την μπαγκέτα μου αγάπη και να την έβαλες κάτω από το μαξιλάρι σου :oops:
Την groupie Σάντοουκαστερ που τραγουδησε μαζί μας! (You RULE!)
Την groupie Τζιμη Σελίδα που ηταν για άλλη μια φορά εκεί!
Tην groupie Κάμελσποττερ που κατάλαβε όλα μου τα λάθη για άλλη μια φορά
και γενικά (επειδή βαρέθηκα να γράφω) όλους όσους μας τίμησαν και χθες με την παρουσία τους!!!
Υ.Γ. Ανεβάζω τώρα το Believe In Nothing και θα ανεβάσω ακόμη το Tears Of The Dragon και το Phantom Of The Opera!!! Να περιμένετε…εντάξει groupies;;;!!! :lol:
Υλικό και περιοδεία στην Αθήνα:!:
Βλέπω το βιντεάκι με το ντουέτο Τα σπάει, έχει και 3 διαφορετικές οπτικές γωνίες, ανάλογα με τον καμεραμάν :lol:
Ακούγεται κάπου και ο Βάκιλλος να λέει “άντε ρε φλώρια”, αν και ήταν ΑΥΤΟΣ που δε συνέβαλλε στο έργο της μαγνητοσκόπησης γιατί όπως είπε “κουράστηκε το χεράκι μου” [-X
Περιμενω εναγωνιως ριβιου απο Καμελσποττερ!
όμορφα και χθες.
καλύτερα από την προηγούμενη φορά για 3 λόγους.
1)ήμουν από την αρχή και είδα όλο το σετλιστ:D
2)όλη η μπάντα και ο Hokam ειδικά έσπειρε!!:thumbup: :thumbup: :respect:
3)και ήταν ο Bacillus…μεγάλη μορφή!
αλλάξτε setlist!!!
Χθες γεύτηκα τον ιδρώτα του Λευτέρη :oops: :yahoo: Αααχχχ…
[SIZE=“5”]Παιδες, χθες περασα πολυ γαματα!!![/SIZE]
Ολα ηταν και γαμω! Απολαυσα ακομα και τα τραγουδια των σαβατάγκε που δεν ηξερα και γενικα σπειρατε, θερισατε κτλ!!
Ηθε να ειναι ετσι και καλυτερα την αλλη Παρασκευη!!
(οσον αφορα τα ποστ που εμπεριεχουν το ονομα μου και συνοδευονται με κολακευτικα σχολια προς το μοριο μου, θα σας δωσω μια αγκαλιτσα απο κοντα )