Eloy - Visionary

Νέο δίσκο έπειτα από 11 χρόνια ( έπειτα από το πολύ καλό Ocean II του 1998 ) θα κυκλοφορήσουν στις 20 Νοεμβρίου οι γερμανοί Eloy.

Το album θα ονομάζεται “Visionary” και το tracklist έχει ως εξής:

  1. The Refuge 4:54
  2. The Secret 7:45
  3. Age Of Insanity 7:56
  4. The Challenge 6:44
  5. Summernight Symphony 4:22
  6. Mystery 9:00
  7. Thoughts 1:22

Ιδού και το εξώφυλλο:

Αναμένουμε με αγωνία :D:D:D

δεν είχα αντιληφθει την υπαρξη του θρεντ. φίλε otto έχουμε δηλώσει την γλυκια μας αναμονή για το επερχόμενο άλμπουμ στο θρεντ της μπάντας στο Group and artists, όπως και τις πρώτες μας εντυπώσεις από τη νέα εκτέλεση του Time to turn. αλλά καλά έκανες και το άνοιξες και εδώ στις κυκλοφοριες.

[SIZE=“5”]Αυριο λοιπόν κυκλοφορεί ο νέος δίσκος των ELOY. Ωραία. [/SIZE]

Να 'σαι καλά φίλε panagiotis…το θέμα είναι βέβαια αν θα κυκλοφορήσει αύριο Ελλάδα γιατί δεν θα φτάσει ένα απλό κατέβασμα σε mp3.
Στο site τους υπάρχει φόρμα παραγγελίας με διάφορες εκδόσεις αλλά δυστυχώς είναι μόνο στα γερμανικά.

Holy Shit!!!
Μόλις τώρα το πήρα χαμπάρι οτι βγάζουν δίσκο, μετά το Ocean 2 νόμιζα ότι ήρθε το τέλος, κακώς βέβαια, και μέσα στο μυαλό μου σταμάτησα να σκέφτομαι ότι μπορεί να βγάλουν δίσκο…ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λίγο Eloy ρεεεεεεεε, για να μήν ξεχνιόμαστε!!

:respect:

Αναμένω με αγωνία!

Μπορεί να βγήκε σήμερα ο δίσκος αλλά εμείς δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας…
Το Metropolis στην Ομόνοια δεν γνώριζε κάτι, και μια βόλτα στα γνωστά “μαγαζιά” αποδείχθηκε άκαρπη :frowning:
Με βλέπω για παραγγελία από το site τους.

Τελικά έφυγε παραγγελία από το site τους γιατί εδώ δεν βλέπω προκοπή…Να δούμε πόσες μέρες θα κάνει να έρθει. Και στο θείο δεν κυκλοφορεί τίποτα ακόμα. Υπομονή!

Εγώ θα το πάρω μόλις σκάσει στα δισκάδικα μας, εννοείται. Αλλά επειδή μέχρι τότε δεν μπορούσα να περιμένω, το κατεβασα κ τώρα είμαι στην 5η συνεχομενη ακροάση. :expressionless:

[SPOILER]τι ΔΙΣΚΑΡΑ ειναι αυτή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

το Αge Of Insanity ήδη το ερωτευτηκα
[/SPOILER]

20η περίπου ακρόαση… είμαι στην μέση του Age Of Sanity και μόλις διάβασα το post σου pano!! και ακόμη είμαι χαμένος στόν κόσμο τους και δεν θέλω να βγώ…έχω ανατριχιάσει καμιά δεκαριά φορές έως τώρα…τί να πείς…ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Frank που έχει παραμείνει ρομαντικός και μας ταξιδεύει εν έτη 2009 στην ψυχεδέλεια των Eloy…

μετα το ocean 2 return που με ειχε ξαφνιασει ευχαριστα διοτι το συνεκρινα με τισ πρωτεσ αλμπουμαρες τους περιμενα αναλογη συνεχεια ειδικα αφου του πηρε και 10 χρονια
δυστυχωσ ομωσ … απλωσ καλυτερο απο κατι ra και destination

Ήρθε επιτέλους το πολυπόθητο δισκάκι εκ Γερμανίας. Δεν περίμενα την άφιξή του βέβαια για να το ακούσω. Θα συμφωνήσω με gbgbgb ότι είναι κατώτερο του Ocean 2 και αυτό γιατί, για εμένα προσωπικά, το Ocean 2 ήταν αναπάντεχα πολύ καλό για Eloy εν έτει 1998. Δεν με απογοήτευσε το Visionary όμως σε καμία περίπτωση. Τραγούδια όπως τα “The Secret”, “Age of Insanity” και “Mystery” σε βάζουν στην ατμόσφαιρα και τη ματιά των Eloy γύρω από την πραγματικότητα.

Τελικά υπάρχουν αρκετά διαφορετικά γούστα. Εμένα το ocean 2 δεν με είχε εντυπωσιάσει, όχι τόσο όσο λέτε τουλάχιστον (χωρίς να είναι κακό). Από την άλλη, θεωρώ ότι o προκάτοχος του Ocean 2, (The Tides Return Forever) ήταν το απόλυτο comeback των Eloy. Έτσι και για το καινούριο θεωρώ ότι είναι πολύ καλό.

Δεν νομίζω ότι είναι διαφορετικά γούστα…Ίσως να θέλει το χρόνο του το Visionary γιατί, εντάξει, μια βδομάδα ακροάσεων έχει περάσει. Το Ocean 2 το ακούω εδώ και πόσα χρόνια.
Παρεπιπτόντως, τελευταία έχω κολλήσει με το The Tides Return Forever. Δεν το είχα ακούσει μέχρι τώρα.

το the tides return forever ειναι καλυτερο απο το visionary και ειναι οντωσ αυτο που τουσ επανεφερε εκει που αξιζουν

Σίγουρα θέλει τον χρόνο του γιατί δεν είναι οι γνωστοί Eloy που πέρα από την ψυχεδέλεια τα σπάνε κομματάκι, είναι πολύ πιο ρομαντικά ψυχεδελικό και χωρίς πολλά σκληρά περάσματα. Προσωπικά δεν περιμένω να ακούσω κάτι παραπάνω από Eloy πέρα από την γνωστή φωνή και τις γεμάτες συναίσθημα συνθέσεις, το Visionary δεν είναι Power & The Passion ούτε Floating αλλά είναι Planets και Colors και για μένα αυτό φτάνει και περισσεύει.

Καλό, εξαιρετικό, μέτριο ή χάλια (λέμε τώρα), το ακούω 2 φορές τη μέρα τουλάχιστον :smiley:

Όχι ότι μας βοηθάς και πολύ, αλλά εντάξει…:slight_smile:

To “μέτριο ή χάλια” είναι απλά για να ειπωθούν όλα… :smiley:
Το album για εμένα ξεκίνησε από καλό και ανεβαίνει διαρκώς

για όσους λοιπόν δεν βοηθήθηκαν από τις εντυπώσεις που καταγράφηκαν ήδη, ορίστε και η παρουσίαση του μάνδρακα

http://rocking.gr/review2859.php

They don’t make them like you anymore…

:smiley: